- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #16.881
Üzülme canım regli dönemi şişlik oluyor bi daha kine daha eksiler de bildirim olurgünaydın canım ben gramına kadar aynıyım, 64,80 , dün regl oldum onun şişkinliği de olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım regli dönemi şişlik oluyor bi daha kine daha eksiler de bildirim olurgünaydın canım ben gramına kadar aynıyım, 64,80 , dün regl oldum onun şişkinliği de olabilir
canım yokCanım ben mi yanlış baktım hafta birincisi sen değil misin
Çok sağol canımÜzülme canım regli dönemi şişlik oluyor bi daha kine daha eksiler de bildirim olur

Tbr ederim canım hadi bi daha kine de birincilik gelsin sendenarkadaşlar yanlışlığı düzeltip şimdi ilan ediyorum 400 gramla bu haftanın 1. benim
tebrik edin bakemmgunyil sanada teşekkr ederim gülümm yoksa hiç farkına varmıcaktımmm
![]()
inşallahh be canımm çok özlemişim o günleri son zamanlarda hiç yakalayamıyordum bogazımı tutamadığımdan şimdi güzel oldu...Tbr ederim canım hadi bi daha kine de birincilik gelsin senden
arkadaşlar nasıl bir dikkatsizlik yapmışım anlamadımlimonlu_kek canım bu ara milli piyango falan al çok şanslısın seni kilo verdin sanıp 1. ilan etmişim...
aynen canım hatta benim durum berbatttt bugün işyerimde masama yaşpasta koymuşlar onu yedimmmKızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilolar gidiyordur inş bende durum feci bakalım artık bi daha kine toparlarım inş
Kimse Yok gerçekten bakalım kimlerden bildirim sesi çıkacakarkadaşlar neden kendi kendime yazışıyorummmmm nerelerdesinizzz yoğsam yemeye mi gömüldünüzzz olamazzzzz