• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

öğlen

1 dilim tam tahıllı ekmek
yarım kase tavuk suyu telşehriye çorba.
4 yk.zyğ.pırasa
1 sade soda

akşam.
1 kase kıymalı yeşil mercimek çorba.
5 yk.zyğ.ıspanak yemeği.
neskafe .2sibir.
su.
2 buçuk.lt.
hee unutmadan kısada bir yürüyüş yaptım 4 km....henüz çay içmedim birazdan çayımı içicwm .ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama sanki bu kilo bende bu kez gitmicek gibi :KK42:

akşam.
1 kase kıymalı yeşil mercimek çorba.
5 yk.zyğ.ıspanak yemeği.
neskafe .2sibir.
su.
2 buçuk.lt.
hee unutmadan kısada bir yürüyüş yaptım 4 km....henüz çay içmedim birazdan çayımı içicwm .ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama sanki bu kilo bende bu kez gitmicek gibi :KK42:
kısa bir yürüyüş müüü 4 km bacım uzunu nasıl olacakki bravoooo verirsin verirsin hep birlikte bak ne güzelde gider kilolar..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese güzel ve kolay geçen bir gün dileğiyle

Bugün sabah.menü.
1.büyük.bardak.ılık limonlu.su.
1 dilim tamtahıllı ekmek
k.k .layt beyaz.peynir.
2 fincan tatlandırıcı ile çay

kısa bir yürüyüş müüü 4 km bacım uzunu nasıl olacakki bravoooo verirsin verirsin hep birlikte bak ne güzelde gider kilolar..

canım oturduğum bölge çok uzun bir sahil yürüyüş alanı inişli çıkışlı olmadığı için dümdüz bir alan olduğu için kolay oluyor yürümek nasıl .yürüdüğünü anlamıyorsun açıkçası birde evdekilerden birini yanıma alıyorum.ya eşimi.ya.13.yaş.oğlumu yada.16 yaş.kızımı. birini yanıma alıp sohbet ederek yürüdüğünde insan daha kolay geçiyor

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM hım anladım görmemişim yazıyı evet greyfurt u bilirim birçok hastalığada şifa afiyet olsun arkadaşım
evet canım.. doğal c vitamini hem:)
öğeln yemeğimde maalesef kaçırdım tabi>(tatlıya dayanamıyorum ben ya..
zaten benimbatıran da tatlılar>(
bir orta boy kase şehriye çorbası
bir küçük tabak susuz türlü..
4 kaşık pilav
4 tane orta ebatta şekerpare:skandal::KK17::KK17:

Back
X