• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylemsevcan eylemsevcan canım günaydın.. valla tartının pili bitiyor sanırsam.. sapıttı bu sabah ya..56,4 çıktım:mad:ama kesin yanlış .. sonra bir daha çıktım 54,6 çıktım.. mümkün değil. ama iki gündür afedersin wc ye çıkamadım.. ondamı bilmyiorum.. ama doğru olmadığını biliyorum.. Kıyafetlerim den anlıyorum canım.. kilo almış olsam eteklerim hemen error veriyor.. daralıyor belden.. şuan öyle bişi yok canım.. etkeler gayet rahat bel kısmı iyi bile..bilemiyorum canım.. olmassa yarına kadar wc ye çıkaram yarın bir daha tartılırım.. ama sanırsam tartımız kafayı yedi yada..:KK34:

Selam kızlar pazar günü ales sınavı dönüşü trafik kazası geçirdik geçici hafıza kaybı yasamışım o yüzden yazamadım bu hafta beni idare edin

eylemsevcan eylemsevcan canım günaydın.. valla tartının pili bitiyor sanırsam.. sapıttı bu sabah ya..56,4 çıktım:mad:ama kesin yanlış .. sonra bir daha çıktım 54,6 çıktım.. mümkün değil. ama iki gündür afedersin wc ye çıkamadım.. ondamı bilmyiorum.. ama doğru olmadığını biliyorum.. Kıyafetlerim den anlıyorum canım.. kilo almış olsam eteklerim hemen error veriyor.. daralıyor belden.. şuan öyle bişi yok canım.. etkeler gayet rahat bel kısmı iyi bile..bilemiyorum canım.. olmassa yarına kadar wc ye çıkaram yarın bir daha tartılırım.. ama sanırsam tartımız kafayı yedi yada..:KK34:
aa canım yok sağlıklı değildir o kilolar boşver bu hafta yazmayayım bişey önemli değil yaptırınca tartılırsın o zaman yazarız

:)selam canım..Valla bende diyet oldu niyet:))o yüzden aklıma gelmiyor bile yazmak..
Maalesef yapamıyorum diyet.. son durum ne alemde bilmiyorum:KK43:Almıyimde vermesemde farkmaz artık..
aynen yaa bir motive olmak nasip olmadı şimdide rglim yaklaşıyor fazla çıkmaya başladım iyice kaybettim motive yi ... ondan sonraya niyetlendim inş.

İyiyim sağolun siz
teşekkürler sizde diyet yapmayı düşünüyorsanız bize bekleriz çok aktif değiliz bildirim günlerimizde kilo bildiriyoruz aradada diyetimizle ilgili konuşuyoruz bu kadar çünkü çok yoğunuz tam kendimizi veremiyoruz o yüzden diğer topikler gibi değiliz adımızdan belli esnek diyet arkadaşlığı bizimki

Merhaba kızlar beni hatirlayan olur mu bilmiyorum ama gecen sene aralik ocak gibi bu sayfaya katılmıştım ama tam 5 kilo verip hamile kaldığımı öğrenmiştim. Aranızdan ayrılmıştım. Ardından zor bi hamilelik süreci... Vücudun fazla ödem toplamasi... Ben 9 kilo fazlam varken hamile kalip bir de ustune 22 kilo aldim. Su an dogum yapali 38 gün oldu. 14 kilosu gitti kilolarimin geriye 8 hamilelikten 9 oncesinden 17 kilo fazlam var emzirdigim icin ne yapacağımı bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum ama ben de haftalik size kilo bildirimi yapmak istiyorum ve eğer bilen varsa su dönemde ne yapabilirim onu öğrenmek istiyorum. Cok fazla kilo veremeyecegim ama haftada yarim kilo verebileceğim önerilen bu kadar. Sizden tavsiye ve yüreklendirme istiyorum. Kabul eder misiniz?

Back
X