Esra Ceyhan Tanınmaz Halde

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
Esra Ceyhan Tanınmaz Halde
Tam 17 yıl televizyonda Esra Ceyhan'ı izledik. Şimdi ise güzel sunucu aldığı kilolar nedeniyle tanınmaz halde geldi.
esra-ceyhan-taninmaz-halde-7814502_x_6868_o.jpg

17 yıl boyunca yaptığı programlarla adından söz ettiren Esra Ceyhan tanınmaz hale geldi.
KİMSE TANIYAMADI
Yıllarca özlemini çektiği bebeğine kavuşan ünlü sunucu aşırı kilolu haliyle sevenlerini üzdü. Kızının doğum günü kutlamasındaki aşırı kilolu haliyle onu kimse tanıyamadı!
İşte o fotoğraflar...
esra-ceyhan-taninmaz-halde-7814502_7170_m.jpg

esra-ceyhan-taninmaz-halde-7814502_4053_m.jpg

Ayrıca ismini her duyduğumda aklıma gelen şu oluyor;

Yanılmıyorsam bir kaç yıl önceydi. Programında, 16 yıldır bakıp birlikte yaşadığı , kendine dost edindiği kedisi ölünce mezar yaptıran bir beyefendi gayet kibirli bir tavırla tiye almıştı. Gülme krizine girmişti. O kadar sinirlenmiş ve o kadar üzülmüştüm ki.

Bir yanda bir hayvanı o kadar seven , değer veren , merhamet gösteren bir adam diğer tarafta bir insanı kendince aşağıladığını düşünen bir kadın. Esra Ceyhan kedi mezarı yazınca çıkıyor, izleyebilirsiniz.

Bu yüzden hoşlanmıyorum kendisinden.

Kızıyla mutluluklar.

Ayrıca ismini her duyduğumda aklıma gelen şu oluyor;

Yanılmıyorsam bir kaç yıl önceydi. Programında, 16 yıldır bakıp birlikte yaşadığı , kendine dost edindiği kedisi ölünce mezar yaptıran bir beyefendi gayet kibirli bir tavırla tiye almıştı. Gülme krizine girmişti. O kadar sinirlenmiş ve o kadar üzülmüştüm ki.

Bir yanda bir hayvanı o kadar seven , değer veren , merhamet gösteren bir adam diğer tarafta bir insanı kendince aşağıladığını düşünen bir kadın. Esra Ceyhan kedi mezarı yazınca çıkıyor, izleyebilirsiniz.

Bu yüzden hoşlanmıyorum kendisinden.

Kızıyla mutluluklar.
ay evet bende bu olayı hatırlıyorum gülmekten sunamamıştı bile.onlar için hayvanlar öldükten sonra çöpe atılan şeyler gibi değersiz olduğu için

2000lerin basinda Ender Saraç'in kendisine zayiflamak icin verdiği listeyi gazetede paylasiyordu yazi dizisi olarak hatta birkac listesini kesip deftere yapistirmistim yine ayni sekilde zayiflayabilir

Back
X