Esra Ceyhan Tanınmaz Halde

Sevmezdim kendinide programınıda. Samimiyetsiz gelirdi bana. Bence depresyonda bu kadın. Aldatılmayı hazmedemedi.

Sanki hepiniz süper modelsiniz.olsanız bile,anlamıyorum ben de ince yapılı biriyim fakat insanlar değişebilir ne var bunda.neden bu kadar anlayışsızı...

Yorumları okudumda ne kadar hoşgörüsüz bir toplum olmusuz.sade c e televizyondan tanıdığımız kişi hakkında oh iyi oldu demek bize yakisiyormu ne kadar bilebiliriz ki içini yaşadıklarını. Senelerce çocuğu olmadı çocuğu oldu eşi aldatti kimbilir belki o olumsuz gorus belirttiğiniz programlara hangi antidepresanlar la çıktı.Lutfen kimsenin düştüğu acikli duruma sevinmeyelim gün gelir hesap döner
Sizi duyarlı oluşunuzdan dolayı kutluyorum...

Kadınların kendi hemcinslerine karşı bu kadar sert ve acımasız eleştiri yapmalarını anlamıyorum. Kadinlar bile bu kadar sekilci, hoşgörüsüz ve ayrimciyken erkeklerin acımasız olmasına şaşmamalı. Hepimiz insanız, fazla yemekten, depresyondan, hastalıktan, yaşam enerjimizi veya inancımızı kaybetmekten, stresimizi veya uzuntumuzu atlatmak için kendimizi yemeye verebiliriz, nefsimize yenik dusebiliriz. Kilo alinir da verilir de. Nası bu kadar acımasız yorumlar var, hayret ediyorum.

Kadınların kendi hemcinslerine karşı bu kadar sert ve acımasız eleştiri yapmalarını anlamıyorum. Kadinlar bile bu kadar sekilci, hoşgörüsüz ve ayrimciyken erkeklerin acımasız olmasına şaşmamalı. Hepimiz insanız, fazla yemekten, depresyondan, hastalıktan, yaşam enerjimizi veya inancımızı kaybetmekten, stresimizi veya uzuntumuzu atlatmak için kendimizi yemeye verebiliriz, nefsimize yenik dusebiliriz. Kilo alinir da verilir de. Nası bu kadar acımasız yorumlar var, hayret ediyorum.
Sevgili EmmaAutumn EmmaAutumn sizinde profilinizde ki yazınız gibi "saygı ve nezaket en büyük erdemlerdir" ne acıdır ki herkeze nasip olmuyor bu özellik..

Back
X