Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O d az reytingci değil buram buram kokuyor hareketleri :)Hele avukat Hülya hanım yok mu bayılıyorum kadına ayrı bi ısınıyo kanım ona kahveye çağır sohbet et öyle tatlı
Bilemedim bana çok doğal geliyo ya böyle sanki teyzemmiş gibi sarılasım geliyo niyeyseO d az reytingci değil buram buram kokuyor hareketleri :)
Arada nokta vuruşları var ama yüzlerine gerçekleri çat diyeBilemedim bana çok doğal geliyo ya böyle sanki teyzemmiş gibi sarılasım geliyo niyeyse![]()
Türkiyede kanunen bir eşten fazla alınmıyor hanfendi. Dayınız metres tutmuş sadece. Dinimizde nikah aleniyettir, kadının korunmasıdır, doğacak çocuğun korunmasıdır. Bu amaçla yapılan bir akittir. Dini bir seremoni değildir. O yüzden aklı başında hiçbir din görevlisi resmi nikah olmadan dini nikah kıymaz. Zira resmi nikahla tamamlanmayan dini nikah eksiktir. Siz o nikahla adamdan sizi bıraktığında ne mal mehir talep edebilirsiniz, ne adama mirasçı olabilirsiniz, çocuğunuz olsa adamın rızası olmadan nüfusuna bile dava açıp kazanmadıkça geçiremezsiniz, hiçbir devlet ya da özel kurumda kanunen eşin yararlandığı haklardan yararlanamazsınız. Hal böyle iken o kadın hiçbir zamam o adamın eşi olamıyor. İslam dininde 4 eşe izin vermesi tek başına yeterli değil, dört eşe de eşit imkan sağlanmalı ve aynı haklara sahip olmalı nikahın geçerli olması için, bizim ülkemizde bu hiçbir zaman sağlanamıyor, sadece insanlar dinin sadece bir kısmını alıp işine geldiği gibi yorumluyorlar o kadar.Maalesef var böyle olaylar dayım da karısından Boşanamadı kaç senedir. Başkasıyla evlendi nikahsız tabi. Nikahla karısı boşamam diye tutturdu. Var yani böyle olaylar
Aynen flash tv oyunculugu gibi geliyor zaten genelev gibi eger gercekte.Yok yani, mümkün değil normal bir insanın durması.
Anca mental rahatsızlıkları falan olacak, öyle.
Ben genel olarak Esra Erol'un konularını kurgu olduğunu düşünüyorum. Ha yok gerçekse seviyemiz zannedilenden daha düşüktürbi Müge güzel, diğerleri cııkks.
Gerçek olamayacak kadar tuhaf şaşırtıcıHepsi mi
Hepsi oyunmuş zaten ve belliydi yani bi iş olduğu ama böyle yaptığının bedelini ağır ödemese bari o kadar da acımıştıkMevra o adama güvenmekle çok büyük hata yaptı.
nasıl yani hepsi oyunmuş derken? Sonunu izlemedim ben, anlatabilirmisiniz?Hepsi oyunmuş zaten ve belliydi yani bi iş olduğu ama böyle yaptığının bedelini ağır ödemese bari o kadar da acımıştık
Para koparmak için hep yapılmışnasıl yani hepsi oyunmuş derken? Sonunu izlemedim ben, anlatabilirmisiniz?