T turkuazhayat Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 116 Emoji Skoru 247 Puanlar 18 Yaş 42 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi turkuazhayat #81 Smyryldrm .!.: Kaynin o kizi eve alirken kocanda yanlarindamiymis. Valla her iki halde de esimi paralardım Genişletmek için tıkla... Eve kız atmak gibi düşünmeyin. Küçük yer ve kız da buralı oluğu için görünmek istememiştir.
Smyryldrm .!.: Kaynin o kizi eve alirken kocanda yanlarindamiymis. Valla her iki halde de esimi paralardım Genişletmek için tıkla... Eve kız atmak gibi düşünmeyin. Küçük yer ve kız da buralı oluğu için görünmek istememiştir.
Menengic cicegi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.259 Emoji Skoru 2.596 Puanlar 53 Yaş 36 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi turkuazhayat #82 turkuazhayat .!.: Eve kız atmak gibi düşünmeyin. Küçük yer ve kız da buralı oluğu için görünmek istememiştir. Genişletmek için tıkla... Benim olmadigim bir eve kiz gelemez. Kucuk yer adi üstünde, gören olsa veya kiz tutsa deseki ben evlerinde bulundum falanca falancayla. Yani bu riskleri bu olasiklari hazmedemem. Ve zaten sizede zarar vermis ortada.
turkuazhayat .!.: Eve kız atmak gibi düşünmeyin. Küçük yer ve kız da buralı oluğu için görünmek istememiştir. Genişletmek için tıkla... Benim olmadigim bir eve kiz gelemez. Kucuk yer adi üstünde, gören olsa veya kiz tutsa deseki ben evlerinde bulundum falanca falancayla. Yani bu riskleri bu olasiklari hazmedemem. Ve zaten sizede zarar vermis ortada.
MevsimlerGibisin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 29 Ekim 2018 Mesajlar 3.400 Emoji Skoru 6.260 Puanlar 73 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi turkuazhayat #83 turkuazhayat .!.: Evde alkol alsalar bunu kız saklamazdı,anlatırdı. Ayrıca öyle bir durumda makine çizmek kimin aklına gelir ya. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka birşey gelmedi valla ayık kafayla yapılacak iş değil çünkü
turkuazhayat .!.: Evde alkol alsalar bunu kız saklamazdı,anlatırdı. Ayrıca öyle bir durumda makine çizmek kimin aklına gelir ya. Genişletmek için tıkla... Aklıma başka birşey gelmedi valla ayık kafayla yapılacak iş değil çünkü