Esten gizli ev almak

Demek ki böyle davranmasını gerektirecek sebepler var ben yadırgamadım ve para senin paran, evlilikte de borç harç durumları yoksa hesapların ayrı olması gerektiğini düşünüyorum herkes kendi parasını kendi istediği gibi kullanmalı.. Ben takdir ettim almalısınız bence

Esten gizli ev almakta degisikmis..

Ben yaklasik 1 sene once esimden habersiz ikimize bes yaptirmistim. Kredi kartimdan duzenli odeme cekiyor banka. Sonrada soylemeyi unuttum. hatta besi bile unuttum. 1 sene dolunca odeme miktarimi arttirmak iciin esimi aramislar. Esimde besten habersiz tabi dolandirici sanip kufur edip kapatmis. Sonra iste anlatti dolandirmaya kalktilar falan beni bir gulme aldi. Dedim tamam benide aradilar ben geçen sene bes yaptim bize. Oyle güldük eglendik falan. Ama tabi bu durum esinizede bagli. Bu tarz seyerden haz etmeyen bir adamsa 5 sene sonunda esiniz sizi bu sebeple bosayabilir ve rahatlikla evin yarisina ortak olabilir

Bence almalısınız baya biriktirmişsiniz tebrik ediyorum :) elle tutulur bir malınız olur.

Ben yapmam. Eşim yaparsada gönül koyarim . boyle buyuk bi karari tek basiniza alacaksaniz neden evlendiniz. Bekar kende yapabilirdiniz. Bilmiyorum benimle paylasilmamis gizli gizli biriktirilmis bi para ve yalan soylenilmis bi maas. Hos degil canim. Tabi bilemeyiz özünde nasil bi bi evlilik yasiyosunuz ama bende 1liram olsun esimle paylasanlardanim. Hayati tek kisilik yasamam. Ev alma hevesini kirmayim ama gittigin yolun manzarasina kapilipta esini kaybetme. Senin icin basit gibi gorunen bu durumu bence esin hos karsilamicak. Supriz degil yalan ve dolan olursun.
50bin tl de az para degil.

zaten bi eviniz var sanırım. eşin şehir şehir gezmek istediğine göre paranızda var.maddi sorun yokken gzip tozmak ne güzel. gönlünüzce gezip tozun fazladan evi napcaksınız. keşke bizimde öyle imkanımız olsa

Eşini tanıyan sensin eğer duyduğu zaman kötü bir şey yapacağına laf söyleyecegine inanmıyorsan eğer yapabilirsin ama sakın yanlış anlama hayat ne getirir belli olmaz bu 5 yıl geçmeden öğrenip size ters bir laf arkadan iş çevirdiğinizi ima eder mi? Bunları bir hesap edin gerçi bu kadar zaman aldığınız maaşı bile tam bilmeyen biri sanmıyorum ki öğrensin

Valla ben kocamdan bir lira bile saklamam vallahi iyi cesaret

Eşimden gizli çorap almışlığım yok, imrendim size

Benim cesaret edemeyeceğim birşey.
Ama sizin haklı sebepleriniz varmış gibi geldi.
Konu başlığını görünce yadırgadım ama okuyunca bilemedim yani..

Olabilir gibi geldi, kızmayacak hatta çok hoşuna gidecek gibi.

Fakat öte yandan dünyanın bin bir türlü hali var. Allah korusun sağlık sıkıntısı olur bir başka durum olur, sizden değil başka şekilde öğrenir, kötü şeyler olursa diye de düşünmek lazım.

Sizin acinizdan dusununce mantikli ama gizli isler de cok dogru gelmiyor bana.
Peki diyelim Allah korusun aksilik oldu , krediyi odeyemediniz .Esiniz ne der peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…