- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
-
Bence almalısınız baya biriktirmişsiniz tebrik ediyorum :) elle tutulur bir malınız olur.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Vay arkadaş ben eşten gizli ancak naneli sakız alıyorum. Görüp bitirmesin diye. Onu da buluyor zaten. Al kardeş al bir şey olmaz.
Ben yapmam. Eşim yaparsada gönül koyarim . boyle buyuk bi karari tek basiniza alacaksaniz neden evlendiniz. Bekar kende yapabilirdiniz. Bilmiyorum benimle paylasilmamis gizli gizli biriktirilmis bi para ve yalan soylenilmis bi maas. Hos degil canim. Tabi bilemeyiz özünde nasil bi bi evlilik yasiyosunuz ama bende 1liram olsun esimle paylasanlardanim. Hayati tek kisilik yasamam. Ev alma hevesini kirmayim ama gittigin yolun manzarasina kapilipta esini kaybetme. Senin icin basit gibi gorunen bu durumu bence esin hos karsilamicak. Supriz degil yalan ve dolan olursun.Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani
Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim
Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz
Ama
Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Benim tarzim degil gizli 1 liram bile yoktur olmaz.
Ama sizin esiniz dagitiyormus parayi alin evi ama 5 yil sonra degil alir almaz soyleyin.
Valla ben kocamdan bir lira bile saklamam vallahi iyi cesaretBiliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)
Ama
Kocan ne der sence
Gizli kapakli isleri sevmiyorum ama senin yonunden bakinca kulaga hos geliyor. Yalniz 5 yil uzun bir sure. O kadar uzun sure saklayabilir misin?
Vay be maasi bile eksik soylemissinoz 50000 tl birikim baya sirlisin sen helal olsun.. ama ben yapmazdim yapilmasini istemezdim maasini az soyleyip para hesabi yapan biriylede evli kalmak istemezdim
Kulaga mantikli geliyo ama siz olsaniz ayni duurumda ne hissederdiniz ?
Agzım acık okudum valla esten gızlı ev almak hayretler ıcerısındeyım hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?