Esten gizli ev almak

normalde olsa yapma derdim.

ama en munis erkek bile gün gelip kaplan kesiliyor yap valla

hatta evi kardeşin üzerine yap.

zaten sen eşinden habersiz kredi çekemezsin.

Eşten gizli 50 binin var vay be.
Artı maasının 3te 1 ini biliyor
Aynı evde bu kadar nasıl birbirinizden haberiniz yok ?
Gizli saklı işleri sevmiyorum.
Aynı şeyi eşiniz yapsa ne düşünürdünüz ?

Yok gizli isler yapma yok para hesabi arkadaşım kim ne derse desin bence süper birikim yapmışsın ve ben olsam bende alır söylemezdim eger dağıtıyorsa parayi bilmesin daha iyi. Çok özendim size ya hem evden iş hemdee kendinize hakim olup birikim yapmaniza...

Walla tam benim kafada bir hatun
Eşe dosta para yediren eşten tabi ki de para saklanır. O paralar saklanmasa asla birikemezdi. Ama şöyle de bir olay var ev almak ve 5 yıl boyunca saklamak hem zor zanaat hep de ipin ucundasınız hassas bünyede boşanma etkisi yaratır
Ben şimdiye kadarki akıllıca tavrınızı beğendim ama 5 yıl saklamayın aldıktan sonra basın itirafi

Evi alinca onun da payi olacak sonucta akli varsa dirdir yapmaz al bence evi sonra istedigin zaman soylersin. Sonucta o parayi etrafa sacarken sen evin ihtiyaclarini karsilamissin calisirken cocuklarina bakiyorsun, kendi emeginle kazandigin paranin tasarrufunda o kadarcik hakkin var. O da kendi kazanciyla gezdirsin sizi.

Aynı annem gibisin. . O da mecbur babamdan gizli biriktirirdi paraları. . Duyarda harcamadan içi rahat etmezdi.. sizin için de kolay bişey değildir eminim. Keşke eşinizle aynı kafada olsanız da içiniz rahat etse.. bence alın. Galiba evi kardeşinizin üzerine yapacaksınız. .

Benim eşim alkol almaz alsa da 2. dubleden sonrasını içmez ama biz o masada ne içildiyse hepsini öderiz. Bu yıllardır böyle ve benim de zoruma gidiyor.

5 yıl boyunca saklayabilecekseniz bu ise girin derim.Arada öğrenirse paranoya yapabilir ve sizde niyetinizi anlatamayabilirsiniz.Esim parayı dağıtır diyorsunuz burdan yola çıkarak yatırım niyetiniz oldukça mantıklı ama ev almak borca girmek uzun vadeli işler hakkinizda hayırlısı olsun.

Sizin acinizdan dusununce mantikli ama gizli isler de cok dogru gelmiyor bana.
Peki diyelim Allah korusun aksilik oldu , krediyi odeyemediniz .Esiniz ne der peki ?

Öderim diye düşünüyorum uzun süreli anlaşmalar yaptık firmalarla tabi insanız her şey olabilir
kira getirisi olacağı için aylık 500 lira her türlü ödenir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…