Esten gizli ev almak

esler arasinda bu tur seyler saklanmamali ama yaptigin geleceginiz icin iyi birşey oldugu icin bilemedim.bbnu gizlemek istedigine gore vardir. Bir bildiginn diye dusunuyorum ama istersn 5 yil beklemek yerine evi aldiktan sonra söyle.

Eşinizden gizli ev alamazsınız, kredi çekemezsiniz. Eş muvafakatnamesi diye bir şey var, eşin imzası olmadan böyle bir tasarruf yapılamıyor. Sorduğunuz soruyu gerçekleştirmeniz imkansız yani.

Mecburiyetler diyelim alkol meraklisi arkadaslarina odedigimiz paralari tutsaydi 2 adet daire alirdik.. esim lukse ve arkadaslarina fazla duskun

Geçerli sebepleriniz var anlıyorum ama ben ne olursa olsun benden gizli iş çevirdiği için başka neler gizliyor/gizleyebilir diye düşünerek güvenemezdim bir daha.. Ama eşiniz çok takılmayacak biri anlaşılan, belki de kendini bildiğinden öyle, yapın o zaman.

Alkolu merak edinmiş erkektende agzi alkollü eve gelen erkektende nefret ederim. Eşim 2ayda 1icer. Oda benimle icerse.parayi kolay kazanmiyo biliyorum ve bende evimi gecindirirken huzuli masraf yapmiyorum. Gereksiz seyleri evime almiyorum. Eşimin cani cikiyo,bi gun bile of demiyo. Ona yapamam boyle bi haksizligi.Bilemedim ne desem.. Yinede yapmazdim ben. Senin sebeplerin bunu sana yaptirmis, karsindaki adam daha dogrusu. Guvenmiyosun anladigim kadariyla.

Son düzenleme:
Evin odemelerini tek basiniza ustlenseniz de evlilik birligi icerisinde alindigindan esinizin evde yari yariya hakki olacak biliyorsunuz degil mi.

Esinizi ikna edip ortaklasa odemek daha mantikli bence nasilsa zorlamalayacak maddi durumunuzu bu tarz seyler gizli yapilacaksa evlenmenin ne anlami var...

Eger esiniz ev aldim dediginizde kizacak bir karakter degilse bnm maasim su kadar ama sana veremem dediginizde de karsi gelmeyecektir
O yuzden bn boyle bir seyi asla gizlemem eeger savurgansada kendi maasinla ne halin varsa gor ben parami biriktirecm derdim ve onun haberi varken ev alirdim

5 yıl sonra bu ev bizim surprizi neyse de beş yıl içinde bir şekilde ev aldiginizi öğrenirse ne açıklama yapacaksınız? ? Benim eşim gizli bir ev alsa ve tesadüfen öğrensem boşanmaya kadar gider.

Bir şekilde ogrenirse ki hayatta hersey olur. O zaman neler olur hesaba kattınız mi. Hastalık var sağlık var kredi cekmek gerekir filan. Herseyi ese söyleme taraftarı degilim ama bu biraz fazla geldi

Boşanmaya kadar gidebilecek tehlikeli bir durum. Eşiniz ne kadar savurgan olursa olsun bu kadarı çok fazla. Ev alın tabii ki ama esinize söyleyin yoksa aşırı bir güven sarsılması olacaktır size karşı.

Hayat bu ne olacağı belli değil ev almak fikri doğru bence ama tapuda nasıl olacak eşiniz ogrenmezmi bi şekilde

Bildiğim kadarı ile ev arsa dükkan tasinamaz konuttu sanırım yanlış biliyorsam düzeltin eş imzası gerekli evlendikten sonra alınan ortak olduğundan satarken eş imzası gerekli yine ama helal olsun bende az çok tutumluyumdur tanı elinize şu dökemem binen hanımı ne kadar tutumlu olursa işte

Ben eşimin maaşı hakkında bana yalan söylediğini duysam çok üzülürüm, hatta ilişkimiz adına bu yalanı anlatabilir miyim bilmem... Kaldı ki saklanan parayla ev alınması.. Eşiniz para sakladığınızı duysa sarsılmaz mı?

ben böyle bisi yapsam eşim 5yıl sonra hadi evini de al git der bence de çok saçma bi iş. burda benden habersiz eşim şunu yapmış diyen kadınlara bile boşa adamı diyorlar ki siz ev diyorsunuz bence yapmayın bana yapılsa ben çok kirilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…