Eşten para saklamak

öyle değil ya. alışveriş yaptığında 100 harcamışsa 150 harcadım diyormuş. tekrar okuyun rica edicim.
blackberryli düşüncen nedir :))

Yok tamamen yanlış anlamışsınız :) Yaptığım alışverişlerden bahsediyorum. Geçen gün bulaşık makinesine filtre taktırdım mesela 80 liraydı filtre eşime 120 dedim 40 ı kenara koydum
yok ben doğru anlamışım da alıntıladığım arkadaş yanlış anlamış :)

ben aynen dediğiniz gibi anlamıştım.

Üstünüzde artan parayı saklıyor olsanız hak verirdim. ama siz 100 liralık birşeye 150 diyerek resmen yalan söylemiş oluyorsunuz.Ortak kullanım için bile saklıyor olsanız yalan söyleyerek bunu yaptığınız için haksızsiniz.

öyle değil ya. alışveriş yaptığında 100 harcamışsa 150 harcadım diyormuş. tekrar okuyun rica edicim.
blackberryli düşüncen nedir :))

Düşüncem şu; Eşim gün bulup gün yer evet bugün para kazanıyoruz ama yarın kazanacak mıyız belli değil. Sadece güvence başka bir derdim tasam yok. Dediğim gibi eşim neden bu kadar harcama yaptın demediğine göre daha azını harcayıp kenara atıyorum.

Bende biriktiriyorum ama 50ye 70 demiyom bana 70 lazım derim ne kadar artirirsam atarım kenara

Reactions: anu
Çok yanlış aynı şeyi erkek yapsa neler neler söyleriz. Bi kere yalan söylüyorsunuz eşinize yalanın mazereti olmaz. Bugün ayakkabı için söylersin yarın başka şey için. İkincisi bunu eşinle açıkça konuşmalısın her ay kenara su kadar para koymak istiyorım deyip alabilirsin. Adam senden gizli saklı hiç bi yere para harcamasın sen yap bide annen de yanlış değil desin oh valla. İslamda da eşlerin birbirinden birşey saklaması yanlış

E o zaman mesele yok.

bilemedim ama benim gizli param yk. zaten maaşımız belli borcumuz belli. ama maaşıma bir miktar zam bekliyorum. zaman gelince onu biriktiricem dedim eşime. biz genelde birikimi arsa, araba, hayvan alımı gibi yaptık ama ben elimde param altınım olsun istiyorum. o da biraz düze çıkart bizi ondan sonra dedi. tabi ben de yok lmaz o iş maaşım bizim ama gelecek olan birikim dedim. yani sizde söyleyerek birikim yapın. ha miktarını demezsiniz ama bir birikim yaptığınızı bilsin derim ben.

Benim gizli hiçbirşeyim yok ama çevremden gördüklerimden sonra kadınların kendilerini sağlama almaları gerektiğini düşünüyorum.Dünya hali insanın başına herşey gelebilir bugün iyi olan kocan yarın bir kazık atabilir.Kenara 3-5 atsan kime ne zararı olacak.

Benim annemde yapardi, bir olay oldunda para konusunda.. Annem paralari cikarinca, babam sevinirdi .. En cok da izine cikacaklari zaman olurdu..

bende birikim yapıyorum eşim pek biriktiremez yapısında yok.miktarını eşim bilmez ama biriktirdiğimi tahmin eder. ama siizn gibi 100 liralık şeye 150 demem. yalan söylemem.

bende eşimden gizli biriktiriyorum. 1500 maaş alıyorum eşim 1300 alıyorum diye biliyor. 3 ay sonra biriktirdiğim paralar borcumuzu kapatmaya gidecek ama

yorumlardaki fikirlere şaştım kaldım burda saklamayı gizliden para biriktirmeyi savunanlar madem niyet iyi yaptığınız doğru neden gizli yapılıyor bu para biriktirme işi demekki bi güvensizlik ilerde kendime güvence olsun fikri var empati yapın eşiniz sizden saklasa sonrada parayı önünüze çıkarıp bak 5 senedir biriktiriyorum .... şu kadar para dese sevineceğiniz kadar üzülmezmiisniz bu nası evlilik eşim bana hiçmi güvenmmeiş ben sanki parayı alıp sokağamı atıyorm benden neden gizlemiş diye hiçmi üzülmezsiniz

bi de ben yapabilsem şu gizli saklı işleri ama ne mümkün

çenem durmuyor ki hemen şunu şu kadara aldım şuradan şu kadar para geldi diye anlatıveriyorum

işin içinde yalan varsa ben yokum arkadaş

Bu birikimi kadın yapmazsa erkek hiç yapamıyor. Evli insansınız bir yerde paranızın olması güzel. Eşiniz bilirse eğer hadi şuraya verelim böyle yapalım deyip güvenebilir. Şimdilik haberi olmasın şart olursa zaten çıkarıp ortaya koyarsınız. Yaptığınız gayet doğru.

Benim ablam bir süre biriktirdi. Sonra birikimi olduğunu eniştemle paylaştı. Her fırsatta ablama gitti çok da gerek olmadığı halde x hadi o parayı ver ver ver diye. Savrulup gidiyor öylece.

yaptığınız yanlış bişey sayılmaz.Dünyanın binbir türlü hali var,
Eşiniz sizden bişey saklamıyormuş tamam ama demenize öre bugün bldum bgün yiyim yarın nolur düşünmeyen birisi.
Biriktirdiğiniz yarın nigün Allah göstermesın hastalık durumunda borç durumunda yada mal alımında yıne sıze ve eşinize yarayacak.

Saklıyor olsan bile iyi bir amaç uğruna yapıyorsun. Bence sıkıntılık bir durum yok.

Ben çalışmıyorum. Ek kartım var. Eşim her daim haşlık da verir ama hiç tutamam hep bir yere gider. Bazen eşim der şöyle kenara falan atıp da biriktirsen süper olur bilio ki bana gelen gidiyo. Ondan gizli birikim yapsam sevinir de bende birikim yapacak kapasite yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…