- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi blackberryli
-
yok ben doğru anlamışım da alıntıladığım arkadaş yanlış anlamış :)Yok tamamen yanlış anlamışsınız :) Yaptığım alışverişlerden bahsediyorum. Geçen gün bulaşık makinesine filtre taktırdım mesela 80 liraydı filtre eşime 120 dedim 40 ı kenara koydum
öyle değil ya. alışveriş yaptığında 100 harcamışsa 150 harcadım diyormuş. tekrar okuyun rica edicim.
blackberryli düşüncen nedir :))
E o zaman mesele yok.Eşim kenarda paramız olduğunu bilse daha rahat olur olmasın, ben borç öderken bile para biriktirme taraftarıyım eşim aldığımız verdiğimize denk olunca tamamız diyor. Yapı itibari ile kimseden borç yada her hangi bir şey isteyemez ikimiz için yapılacak en doğru davranış bu diye düşündüm. Ağzını da yokladım böyle bir şeye kızmayacağını, güveninin sarsılmayacağını biliyorum.
Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
bi de ben yapabilsem şu gizli saklı işleri ama ne mümkün
çenem durmuyor ki hemen şunu şu kadara aldım şuradan şu kadar para geldi diye anlatıveriyorum
işin içinde yalan varsa ben yokum arkadaş
Aynı ben herşeyi söylemezsem olmaz.Herşeyimi bilir.Çenemi tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?