haklısın cnm ama siyah noktalarda durduk yere gecmio ki
Emini alçıyı cıkardıgımda burnum siyah noktayla dolmuş olucak sen nasıl bakım yaptın canım yıkama jeliyle filan mı ykadın.Nasıl sıyırdı doktor?
walla aldı elıne cımbız gıbı bısey patlattı onların hepsını sonra onlar ınanılmaz buyuk yaralar olduu foto eklıyebılırım ne haldeydı gormek ıstıyennlere ben arkadasın bırı yazmıs ya sakınılan goze cop batar sal gıtsın kusura bkma canım ama sakınırm cunku okadar ezıyet cektım bıkac sıyh nokta sıvılce ıcın amelytımı rıske edemedım ben tabı herkes kendı bılır onu sıkarken cok yenı amelyt ya cok sert dwransam cokse orası nolcktı snra bu defada burnum ktu oldu onun sıkıntısını yasıcaktım ben herseyden sakındım esımle bıle uzun sure yatmadım yuzumu yıkarken burnuma cok dkunmamaya calıstım bılge bey bana boyle soyledı ıyıkı de dınlemısım dokunmamısım masajın dısında suanda cok sukur ufck bı ymkluk yada ckme yok artı sıyh noktamda kalmadı hepsı derılerı soyulurken cıktı gıttı ben boyle dusunuyorum kımse katılmasa da ıyıkı boyle yptım
canım foto eklersen bakarım ne halde olucak yüzüm bandaj cıkınca alıstırırım kendimi. Bu arada sağol canım bilgilendirdiğin için.O zmn burnumu ıkarken dokunmamalımıyım hiç?Yda hafifce yıkayabilir miyim? .bide bugn 5.günüm az önce güldüm inanılmz gerildi yüzüm bişey olmamıştır dimi burnuma?[/QUOT
sanmıyorum gulmekle bısey olcagını hafıfce mınık dokunuslarla yıkadım ben yıkarken sende oyle yapabılırsın sımdı foto eklıyorum
ekledım sanırım ama bu duzelmıs halı cok daha kotuydu ılk bandaj cıktında
benim burnumdada oldu ama siyah noktadan ziyade yağlanma oldu bir de her duş aldığımda burun derim soyuluyor ve ben korktuğum için fazla elleyemiyorum elimle masaj yaparken o derilerin bir kısmı dökülüyor. Ne zaman burnumuza dokunabiliriz, rahat rahat temizliğini yapabiliriz o zaman gider bu yağlılık ve gözenek tıkanması:sinifsinif:
benmde sıyah noktam coktu hepsını sıktım dayanamadm:) dmdı burunumn kenarında yıne war sıkıorum onlarıda yuzumde buyuk sıwılceler ckmaya we ızlerı gtmemeye basladı sıyah nokta cogaldı 3 ay oldu olalı amelıyat bu normal bısy mıdır ya?
antibiyotık icin bir ay fazla degılmı ya ben bı kutu bıtınce yanı bır hafta sonra bıraktım
arkadaşlar merhaba:) ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda kemer vardı ve onu aldırdım çok farklı hayal ederken açıldığında hayal kırıklığı oldu doktorum şiş olduğunu 2 ayda kendi şeklini alacağını söyledi ama bu burun ne kadar düzelirayrıca göz altı morluklarım sinirimi bozacak şekilde hala duruyo. burun ucum gözenekleri pul pul ve kurudu.ayrıca bugün sanki göz pınarıma yakın bir yerde elimde dokununca kemik olusmus gibi geldi.ya herseymi kötü olur çoook psikolojım bozuldu keşke olmasaydım (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?