estetik sonrası burun derisi

walla aldı elıne cımbız gıbı bısey patlattı onların hepsını sonra onlar ınanılmaz buyuk yaralar olduu foto eklıyebılırım ne haldeydı gormek ıstıyennlere ben arkadasın bırı yazmıs ya sakınılan goze cop batar sal gıtsın kusura bkma canım ama sakınırm cunku okadar ezıyet cektım bıkac sıyh nokta sıvılce ıcın amelytımı rıske edemedım ben tabı herkes kendı bılır onu sıkarken cok yenı amelyt ya cok sert dwransam cokse orası nolcktı snra bu defada burnum ktu oldu onun sıkıntısını yasıcaktım ben herseyden sakındım esımle bıle uzun sure yatmadım yuzumu yıkarken burnuma cok dkunmamaya calıstım bılge bey bana boyle soyledı ıyıkı de dınlemısım dokunmamısım masajın dısında suanda cok sukur ufck bı ymkluk yada ckme yok artı sıyh noktamda kalmadı hepsı derılerı soyulurken cıktı gıttı ben boyle dusunuyorum kımse katılmasa da ıyıkı boyle yptım

canım foto eklersen bakarım ne halde olucak yüzüm bandaj cıkınca alıstırırım kendimi. Bu arada sağol canım bilgilendirdiğin için.O zmn burnumu ıkarken dokunmamalımıyım hiç?Yda hafifce yıkayabilir miyim? .bide bugn 5.günüm az önce güldüm inanılmz gerildi yüzüm bişey olmamıştır dimi burnuma?

ekledım sanırım ama bu duzelmıs halı cok daha kotuydu ılk bandaj cıktında

Son düzenleyen: Moderatör:

alkollü tonik kullansak işe yarar mı?

bence değil.keşke ameliyattan önce cilt bakımı filan yaptırsaymışsın.kapalı kalınca azıtmışlar noktalar

zaten yağlı ve siyah noktalı bir burnum var yandım desenize

benim burnumun yapma olduğu çok belli gibi geliyor gözüme derisi bile sonradan konmus gibi oturmadı gibi acaba ilk ayı doldursam düzelir mi ne doğallaşıyor mu sonradan?

arkadaşlar merhaba:) ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda kemer vardı ve onu aldırdım çok farklı hayal ederken açıldığında hayal kırıklığı oldu doktorum şiş olduğunu 2 ayda kendi şeklini alacağını söyledi ama bu burun ne kadar düzelir ayrıca göz altı morluklarım sinirimi bozacak şekilde hala duruyo. burun ucum gözenekleri pul pul ve kurudu.ayrıca bugün sanki göz pınarıma yakın bir yerde elimde dokununca kemik olusmus gibi geldi.ya herseymi kötü olur çoook psikolojım bozuldu keşke olmasaydım(((

Son düzenleme:
Her burun ameliyatı sonrası bu oluyor yağlanmalar mı dersin sivilcelermi siyah noktalarmı üf üf ki ne üf :)
Özelliklede yazın Çooook fazla oluyor ,ama ben hiç dokunmadım . 1 ay sonra toniklerle, gül suyu vs.. ile temizlemeye başladım.
İyikide dokunmamışım.yavas yavas inş düzelicek . Kimseyede dokunmasını önermem sivilce dediğin neki bekleyin 1 aycık :)

Benim alçı çok kaldı ve izler yapmış kırmızı kırmızı , şuanda bant var yarın çıkıcak ama izler kenarladan belli. Bu izler için neler sürebilirim arkadaşlar ?

Kızlar benimde 15 gün oldu ve burnum acayip yağlanıyor.Doktorum bantları çıkardıktan sonra cildimde sorun oluşmaması için günde 2 defa burnumu tonikle silmemi istedi ama tabi bunu bastırarak değil yumuşak hareketlerle yapmamı istedi.Cilt temizleyicisiyle hafifce temizleyip sonrada tonik sürüyorum

Son düzenleme:
kızlar bişey merak ediyorum burun kemiğimiz çeşitleri işlemler görüyor törpüleniyor küçültülüyor ama derimiz aynı şekilde bırakılıyor kemiğin üstüne bu durumda deri büyük buruna göre dururken burun küçülünce nasıl duruyor yani sarkma ya da şekil bozuklukları meydana gelmez mi bu çok kafamı karıştırıyor ameliyattan sonra 1-2 ay içinde meydana gelen sıkıntılar da bu derinin kemik üstüne kaynamamasından dolayı oluşuyor herhalde

benim burnum büyük ameliyat olunca derim yeni burnumun üstünde tuhaf duracak korkusu var deriye de müdahale edilmiyor herhalde

Geçmiş olsun. Ben de burnumu pek beğenmem ama neyse bakalım :/

canım hiç moralini bozma ilk zamanlar şişlikler çok olduğu için kötü görünüyo ama zamanla şişlikler indikçe daha normal ve güzel görünüyo burun... morluklar içinde kayısı çekirdeği yağı sürebilirsin çok iyi geliyo eczaneden alabilirsin özelliklede gece yatmadan önce sürersen daha etkili olur soyulmalarda cildi düzgün temizleyemediğimiz için ölü hücreler o şekilde atılıyo yüzünü cilt tipine uygun yıkama jeliyle yıka burna çok hafifçe sür ama sonrasındada pamuğa gül suyu döküp hafifçe silersen o kabuklar gidiyo rahatlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…