estetik sonrası burun derisi

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

sadece burun kabuklanması değil benim yüzüm soyuldu anlam veremedim neden oldu acaba şimdi 25 gün oldu iyi sayılır...

bende yakında ameliyat olucam kızlar :) size şöyle söyliyim normalde de sivilce ve siyah nokta sorunu yaşayan biriyim çok fazla hemde
ne yaptıysam işe yaramadı pembe maske kullanıyorum gözle görülür şekilde fark ediyo sizede tavsiye ederim yağlanma azaldı sivilceler yok oluyo resmen cildim çok güzel oluyo
uygulamalı asıl pembe maske seansı 300tl.. ve an az 5 en fazla 30 kere uygulamak gerek
ben internetten aldım 5 kullanımlık desede daha fazla çıkıyor 3 tüp ideal diyorlar önemli olan düzenli kullanmak...

bu pembe maske kırmızı kılcal damarlarıda yok ediyomu acaba

benim doktorum bepanten krem sürmemi söledi. masaj yaparken sürün sizde. ne soyulması ekisi gib kaldı ne de kötü bir görntü kaldı. siyah siyah garip şeylerde gitti.
bepanten krem kullanın kızlar

ben ameliyat olalı on ay kadar oldu arkadaşlar, atel ilk çıktığında bende de bir kaç gün yağlanma oldu ve hafif sivilcelenme vardı ama üç beş gün içinde tamamen geçti.Bence de bir miktar cilt yapısıyla ilgili, bi de bende güneşten eskisine göre daha çok etkilenme oluyor, doktoruma sordum, normal olduğunu söyledi. Sonuç olarak buruncuklarımıza eskisinden daha özenli davranmalıyız sanırım, güneşe çıkmadan koruyucu sürmek ve temizliğinde hassas davranmak gibi:)

canım ben okyanus suyu hiç kullanmamıştım, doktorum gerek görmedi, ihtiyaç da duymamıştım.Pomat ise iki aydan sonra kullanmana bence gerek yok ben de bitince yenisini almamıştım.

burnumun cildi çok yağlı ve üzerinde beyaz beyaz noktacıklar var şu an. çok dokunamadığım için bi şey yapamıyorum masaj yaparken dökülüyor bir kısmı. bunun dışında ne yapabilirim acaba? 2. haftam yeni bitti vi cildim hiç bu kadar vıcık vıcık olmamıştı :84:

burnumun altını sivilce bastı. birsürü hemdeeeeeeee ne yapabilirim? cilt temizliği için sadece protex antibakteyirel sabun kullanıyorum. başka bişi kullanmaya, burnumu sertçe silmeye filan korkuyorum çünkü acıyor...

Burun bandı kullansak? Ne olur ki? Bı de peeling için ne kadar süre gecti ameliyattan sizin?

benim de ameliyat sonrası burun ustu alcı cıkınca buyuk sivilceli yanık seklindeydi ama sonra yanık ve pişikler için krem gecti elime sürdüm aynı gun gece derisini attı resmen ertesi gun de normal hale geldi

benimde 15 gün oldu ameliyat olalı aynı şekilde burnumu üstü pasparlak dokunmaya da korkuyorum birşey olur diye..ama hiç hoş değil böyle parlak parlak dolaşmak.bu yılda tam 8 ay cildim için ilac kullandım.tam düzeldi cildim şimdi yeniden ışıldadı. oldu mu şimdi yaa?

kızlar beniimde 2 gü sonra alınıcak burnumdaki alçı 8 gün olmuş olucak burnuma dokunmadan mı yıkamalıyım eve dönünce? Siyah nokta sorunu olan biriydim ama temizliyordum bi şekilde şimdi napıcam bakalım.İlk alçı çıkınca nasıl bi bakım önerirsiniz?

benim iki haftam bitti ona rağmen hala burnuma dokunmaya çok çekiniyorum. masaj dışında hiç elleyemiyorum. doktorum burnunun ucuna çok elleme daha tam yerleşmeden yoksa düşer gibi bir şeyler demişti korktum iyice

Kızlar ben bide ameliyat öncesi burnum için eritretin die bi sivilce kremi kulalnıodum 10 gün sonra kullanmaya başlasam soyucu bi krem ya bu cildime zarar verir mi?

kızlar benımkıde aynen oyleydı nolur ugrasmayın kendı kendıne gecıo benım burnumda acayıp sıvılceler cıkmıstı ergenken gormedım ben oyle sıvılce ılk alcıdan cıktıgında korkunctu bılge bey sıyırmıstı onları ınanımaz bı ız oldu aha dedım yandık bu kocamn ız gecmıcek o bılee gectı ben gordum hastanede cok ugrasıp sıvılcesıyle onuyla bunuyla ılk zamanlar burnunu yamultup tekrar gelıp ağlıyanları valla bırakın oyle kalsın ben evden dısarı cıkmadım nerdeyse bı bucuk ayy hatta ozamn ben bu burunla omur boyu cıkmasam yerıdır dıyodum ıkıncı kontrl ıcn malatyaya gıttıgımde yanı bı bucuk ay sonra cok cok duzelmıstı sabırlı olun ltfen ergenlıgımızde hıc mı sıvılce cıkarmdık bı sıvılce ıcın okdr ezıyte grdıgınız burunları yamultmayın suan cogunuzun cok hassas burnu en ufak drbnn bıle gerı donusumu ktu olblr

üstüyle uğraşmıyorum, antibakteyirel sabunla yıkıyorum. ama alt kısmında çıkan sivilceleri dün sıktım valla dayanamadım. zaten dudağımın üstüyle burnun birleştiği yer. doktor burnumun ucunu düzeltirken o kadar bastırdıki aklım çıktı sandım. bende yapıyorum o hareketi fazla bastırmadan. acızık krem sürmekle, pamukla silmekle bişi olmaz sakınan göze çöp batıyor en iyisi sal gitsin.

haklısın cnm ama siyah noktalarda durduk yere gecmio ki
Emini alçıyı cıkardıgımda burnum siyah noktayla dolmuş olucak sen nasıl bakım yaptın canım yıkama jeliyle filan mı ykadın.Nasıl sıyırdı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…