bende yakında ameliyat olucam kızlar :) size şöyle söyliyim normalde de sivilce ve siyah nokta sorunu yaşayan biriyim çok fazla hemde
ne yaptıysam işe yaramadı pembe maske kullanıyorum gözle görülür şekilde fark ediyo sizede tavsiye ederim yağlanma azaldı sivilceler yok oluyo resmen cildim çok güzel oluyo
uygulamalı asıl pembe maske seansı 300tl.. ve an az 5 en fazla 30 kere uygulamak gerek
ben internetten aldım 5 kullanımlık desede daha fazla çıkıyor 3 tüp ideal diyorlar önemli olan düzenli kullanmak...
bu pembe maske kırmızı kılcal damarlarıda yok ediyomu acaba
sanmıyorum bişey diyemem ama pürüzsüz bi cilt için en iyisi bu...
kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Burun bandı kullansak? Ne olur ki? Bı de peeling için ne kadar süre gecti ameliyattan sizin?
kızlar beniimde 2 gü sonra alınıcak burnumdaki alçı 8 gün olmuş olucak burnuma dokunmadan mı yıkamalıyım eve dönünce? Siyah nokta sorunu olan biriydim ama temizliyordum bi şekilde şimdi napıcam bakalım.İlk alçı çıkınca nasıl bi bakım önerirsiniz?
haklısın cnm ama siyah noktalarda durduk yere gecmio kikızlar benımkıde aynen oyleydı nolur ugrasmayın kendı kendıne gecıo benım burnumda acayıp sıvılceler cıkmıstı ergenken gormedım ben oyle sıvılce ılk alcıdan cıktıgında korkunctu bılge bey sıyırmıstı onları ınanımaz bı ız oldu aha dedım yandık bu kocamn ız gecmıcek o bılee gectı ben gordum hastanede cok ugrasıp sıvılcesıyle onuyla bunuyla ılk zamanlar burnunu yamultup tekrar gelıp ağlıyanları valla bırakın oyle kalsın ben evden dısarı cıkmadım nerdeyse bı bucuk ayy hatta ozamn ben bu burunla omur boyu cıkmasam yerıdır dıyodum ıkıncı kontrl ıcn malatyaya gıttıgımde yanı bı bucuk ay sonra cok cok duzelmıstı sabırlı olun ltfen ergenlıgımızde hıc mı sıvılce cıkarmdık bı sıvılce ıcın okdr ezıyte grdıgınız burunları yamultmayın suan cogunuzun cok hassas burnu en ufak drbnn bıle gerı donusumu ktu olblr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?