- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.254
- 798
Evet öyle c vitamini gibi fazlası atılmıyorBi ölçtür öyle devam et. Uzman değilim ama d vit fazlası vücuttan atılan bi vitamin değil bildiğim kadarıyla, birikme yapıyor.
9 yaşında saçımda perma vardıSiz de hiç boya yok mu yani saçınızda ya da hiç makyaj yapmıyor musunuz? Ben de 20 yaşından önce karşıtım makyaja saç boyatmaya. 9 yaşında röfleli saçlı çocuklar dolanıyor çevremde. Suç izin veren ailelerinde,
Sacma sapan işler ya niye yaşlanmamak icin bu kadar direniyoruz bence saç boyatmak bile aşırı saçma. Sanki bi yarış varmış gibi herkes geri kalmamak icin panik halinde, ulan bi ben mi yaslancam herkes yaptirio gibi hissedio insan ama bunlara kafa yormak bile cok sacma. Eşine katilmadan edemiorum. Bence kemik uzantisi tırnaklara oje sürmek de cok sacma, kendiliginden saglikla kirmizi olmasi gereken dudaklara zift gibi ruj sürüp öpüşürken adamlara yedirmek de cok sacma, surati fondotene bulayip sirnasirken adamlarin gömleklerini batırmak da cok sacma.
Hayalimdeki dunya duzeni.doğal olarak kaş arasında kenarında çıkan kılları, dudak üstünde çıkanları, koltuk altında çıkanları, bikini ve totoda çıkan tüyleri almak da çok saçma. Alt tarafı vücudun ürettiği bir takım uzantılar. Ne bu yarış anlamadım, duş da gereksiz hatta yine kirleniyorsun saç yine yağlanıyor.
Aynen 18-25 arası cesit cesit boyardımBoyanin yaşlanmaya direnmeyle alakasi yok pek, en azindan ben 16 yaşimda boyamiştim saçlarimi. Şimdiyse yillardir boyatmiyorum saçlarimi dogal kullaniyorum. Beyazlarim ciksa da boyamayi pek dusunmuyorum.
Makyaj hala seviyorum ama o da yaşlanmayla ilgili değil.Bir rimel beni mutlu ediyor mesela çoook işe yaramasa da iyi ediyor
Aynen 18-25 arası cesit cesit boyardım
Büyük salaklık,mis gibi sac rengim varmış hic gerek yokmuş.
Ama herkes öyle şanslı degil,mesela annem sarı renk haricinde ne yapsa tuhaf durur kendi rengi dahil,kadını öne cikaran ton o...yapmasin mi yani şimdi kadınız sonuçta yaş kac olursa olsun kendini iyi hissetmek istiyor ve bunun için gerekeni yapıyor,bunun nesi saçmalık
Siyah hatasına bende düştümBana da her renk gitmiyor.
Beyaz tenli, mavi gozlu siyah sacli bir kiz gormustum. Baya özenmiştim bu kiza. Ben de beyaz tenli yeşli gozluyum dedim neden siyah yapmayayimmmm???
Hemen kuafore koşup siyah istiyorum dedim. Yapmadi adamİyi ki yapmamis öcü gibi olurmuşum.
Bana da sarı, kumral ve kahveler gidiyordu. Genelde de sarı kullanmistim.
Siyah hatasına bende düştüm
Cok sert ve olgun göstermişti birde dipten küllü kumral geliyordu çok komikti
Ama kadınlar dip tonuma cok iltifat ediyordu bu rengi tutturamiyorum diye orda benim jeton ufaktan düşer gibi oldu
Sarı zaten fiyasko dayanamadim bile o renge
En cok patlıcan morunu özlüyorum viyole kızılları falan onlar efsaneydi ama 2 haftalık görüntü için bozasım yok doğal küllü kumralimi☺
Bu kadın sosyetik zengin aileden hem de Erdal Acar ın eski eşi. Tam bir estetik faciası bakın
Benim de kendi rengim 7 tonunda kumral fazla beyaz olduğumdan ölü gibi duruyorum sarı röfle attırırsam aralara işte o zaman bambaşka oluyorum. Kızıl denedim kahve tonlarında balyaj denedim hiçbiri yakışmadı sarı röfle gibiBana da her renk gitmiyor.
Beyaz tenli, mavi gozlu siyah sacli bir kiz gormustum. Baya özenmiştim bu kiza. Ben de beyaz tenli yeşli gozluyum dedim neden siyah yapmayayimmmm???
Hemen kuafore koşup siyah istiyorum dedim. Yapmadi adamİyi ki yapmamis öcü gibi olurmuşum.
Bana da sarı, kumral ve kahveler gidiyordu. Genelde de sarı kullanmistim. Kendi rengim de balli kumral zaten
Ben üniversite birden hatta lise sonun son aylarindan itibaren 7-8 yil kızıl kullandim ama bir de bana sorunSiyah hatasına bende düştüm
Cok sert ve olgun göstermişti birde dipten küllü kumral geliyordu çok komikti
Ama kadınlar dip tonuma cok iltifat ediyordu bu rengi tutturamiyorum diye orda benim jeton ufaktan düşer gibi oldu
Sarı zaten fiyasko dayanamadim bile o renge
En cok patlıcan morunu özlüyorum viyole kızılları falan onlar efsaneydi ama 2 haftalık görüntü için bozasım yok doğal küllü kumralimi☺
Benim de kendi rengim 7 tonunda kumral fazla beyaz olduğumdan ölü gibi duruyorum sarı röfle attırırsam aralara işte o zaman bambaşka oluyorum. Kızıl denedim kahve tonlarında balyaj denedim hiçbiri yakışmadı sarı röfle gibi
Özellikle varlıklı orta yaş üstü kesimde çok var bu fazla bakımla saç yaptırmayla estetikle korkunç hale gelen. Kuaförde görüyordum tepelerinde saç kalmamış açtırıp açtırıp sarıya boyatmaktan ama inatla her ay boyatıyorlar kabarttırıyorlar. Kuaförde yüklü para almak için çok güzel oldu deyip duruyordu.Halam da bu tarz. Tabi bu boyutta değil ama bir before/after yapılacak olsa before hali net daha güzel.
Son birleşim güzelmiş ama siyah saç uçlara pembe morBen üniversite birden hatta lise sonun son aylarindan itibaren 7-8 yil kızıl kullandim ama bir de bana sorunkendi sacim koyu oldugu icin devamli dip çıkıyordu, kuaforde vakit geçirmeyi de hic sevmiyorum. Cok kotu bir birlesim oldu ahshs
Sonra yeter da dedim komple siyaha döndüm mis gibi.
Yetti mi yetmedi tabii. Birkac sene sonra uclari pembe/mor yaptim
Ben de pek seviyorumSon birleşim güzelmiş ama siyah saç uçlara pembe mor
Aynısının uçları güzel koyu bir yeşil görmüştüm
Cok tatlıydı
Abla bu haber güneş kreminin kendisi değil de aerosol (sprey) formuyla alakalı. Solunmayla oluşacak risklerden dolayı zaten herhangi bir dermokozmetik ürünün sprey formda kullanımı özellikle çocuklarda tavsiye edilmez. Kozmetik, dermokozmetik veya tıbbi ilaç sınıfı ne olursa olsun kremlerin/merhemlerin kullanım şekli deriye sürmek sonuçta, deriden emilimle kimyasal maddelerden zarar görmek için uzun dönemler boyunca kilolarca yedirmek lazım deriye. Bunların çalışmaları zaten yapılıp piyasaya sürülüyor. Ama kremi solumak, yemek vs zararlı tabi o yüzden yenmez ve solunmazBu arada kozmetik dünyası beni yakalarsa fena yapacak çünkü ara ara kendilerinden haberler paylaşıyorum, bakınız güneş kremi: Güneş kremleri neden toplatıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?