- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Zamanı gelip seni öyle gordugunde belki esinin de bugünkü fikri değişir ve seni hadi yaptıralım diye kendi tutar goturur dur bakalım o günler gelsin.Yani ileride bunu yaptirmak için kavga etme ihtimali de beni üzdü. Boyle bir seyi bagir cagir zorla yaptirmak istemem desteklese daha iyiydi. Eşimin begenisinde onemli elbette ama ben aynaya baktigimda kirisikliklarimdan mutlu olamazsam eşimi romantik bulamacagim muhtemelen.
Elim başimda devamli bunu dusunmuyorum elbette ama aklima geldi.
Off evet bir de o var. Evde botoxlu taklidi yapiyor eliyle suratini gerdiripgülünce anlaşilmayan, uzulunce anlaşilmayan ifadesiz surat gibi yapiyor oyle saniyor herhalde ama anlattim oyle olmadigini hatta yaptiran ve farketmediklerin vardir dedim. Ornekte verdim yok inat kafa
Evet oyle taklit yapip dalga geciyor. :))) Oyle olmadigini soyluyorum sallamiyor. Dogal botoxlu da gosterdim aslinda cevremizde yaptiran var soylemese ben anlamazdim yani.
Calori2000 dendin mi
Ondan memnunum ben,kirpik kiviricisi ile tabi ki daha uzun oluyor ama kirpik telini cok güzel kalın gösteriyor uzatması cok aşırı değil ama,yinede benim hala tek favorim güzellik katıyor resmen göze
Botoxlu erkek deyince aklima Fatih Urek, Kusum Aydin falan gelir benim
En azindan Barney yaa
Kirpik kiviriciyla kıvırıp üstüne bı kaç kat rimel deneyebilirsiniz.Bi kaç kattan kastım aslında baya yoğun rimel sürmek.O zaman kıvrılır bence.Ben şuan Kiko nun waterprofunu kullaniorum.Cevahirdeki Kikodan indirimde 50 TL ye almıştım.Denemedim ona da bakayim. :) Kirpik bizde genetik galiba halam, babam, babannem de ayni kirpik yapisina sahip.Kirpiklerin benim gibi mi acaba senin de? Cunku benim gibi kirpikli pek yok sanirim
Bu benim kirpiklerim seyrek düz kisa.
Maskara sursem de kivrik durmuyor hadi durdu diyelim iniyor.
Ayy goz renginiz masallahDenemedim ona da bakayim. :) Kirpik bizde genetik galiba halam, babam, babannem de ayni kirpik yapisina sahip.Kirpiklerin benim gibi mi acaba senin de? Cunku benim gibi kirpikli pek yok sanirim
Benimki biraz daha gür ve uzun ama düz degil ağaşıya bakıyorDenemedim ona da bakayim. :) Kirpik bizde genetik galiba halam, babam, babannem de ayni kirpik yapisina sahip.Kirpiklerin benim gibi mi acaba senin de? Cunku benim gibi kirpikli pek yok sanirim
D vitamini devamlı kullanıyoruz fıs fıs olarak ağızdanGüneş kremi kullanırsak özellikle yüksek faktörlüleri d vitamini alamayız, yine kırışırız
Takviye yerine doğal almayı tercih ederim ben, o yüzden güneşlenmek ve bronzluk kalp benD vitamini devamlı kullanıyoruz fıs fıs olarak ağızdan
Kirpik kiviriciyla kıvırıp üstüne bı kaç kat rimel deneyebilirsiniz.Bi kaç kattan kastım aslında baya yoğun rimel sürmek.O zaman kıvrılır bence.Ben şuan Kiko nun waterprofunu kullaniorum.Cevahirdeki Kikodan indirimde 50 TL ye almıştım.
Teşekkur ederim. Essence princess denedim bende topaklandi oAyy goz renginiz masallahkirpik kiviriciyi isitip kullanin. Sonrasinda 2000 calorie veya essnce princess. Sizinkiyle ayni benim kirpikler. Lifting falan denedim gecici. Kiviriciyi isitmak ise yariyor
Benimki biraz daha gür ve uzun ama düz degil ağaşıya bakıyorkirpik teline vereceği kalinliktan memnun kalırsın
Bircok hacim veren maskaralara bin basar
Kivriklik icin kıvırcı kullanirsin ama ben çoğu zaman ihtiyac bile duymuyorum
Çünkü kirpigin kendisini guzel gosteriyor
Güneş kremi kullanırsak özellikle yüksek faktörlüleri d vitamini alamayız, yine kırışırız
D vitamini devamlı kullanıyoruz fıs fıs olarak ağızdan
Mis gibi güneş varken niye kimyasal işlemlerden geçmiş takviye alıyorsunuz ki? Yazık günah sağlığınıza. Güneş alamıyor ya da hastalık gibi sebeplerle d vit yükseltemiyor olanı anlarım da sağlıklı insanın vitamin takviyesi almasını anlamıyorum ben.Ben de gunes kremiyle D vitamin kullaniyorum damlalikli olandan...
doğal olarak kaş arasında kenarında çıkan kılları, dudak üstünde çıkanları, koltuk altında çıkanları, bikini ve totoda çıkan tüyleri almak da çok saçma. Alt tarafı vücudun ürettiği bir takım uzantılar. Ne bu yarış anlamadım, duş da gereksiz hatta yine kirleniyorsun saç yine yağlanıyor.Sacma sapan işler ya niye yaşlanmamak icin bu kadar direniyoruz bence saç boyatmak bile aşırı saçma. Sanki bi yarış varmış gibi herkes geri kalmamak icin panik halinde, ulan bi ben mi yaslancam herkes yaptirio gibi hissedio insan ama bunlara kafa yormak bile cok sacma. Eşine katilmadan edemiorum. Bence kemik uzantisi tırnaklara oje sürmek de cok sacma, kendiliginden saglikla kirmizi olmasi gereken dudaklara zift gibi ruj sürüp öpüşürken adamlara yedirmek de cok sacma, surati fondotene bulayip sirnasirken adamlarin gömleklerini batırmak da cok sacma.
Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum eksik çıkıyor d vitaminim devamlıMis gibi güneş varken niye kimyasal işlemlerden geçmiş takviye alıyorsunuz ki? Yazık günah sağlığınıza. Güneş alamıyor ya da hastalık gibi sebeplerle d vit yükseltemiyor olanı anlarım da sağlıklı insanın vitamin takviyesi almasını anlamıyorum ben.
Mis gibi güneş varken niye kimyasal işlemlerden geçmiş takviye alıyorsunuz ki? Yazık günah sağlığınıza. Güneş alamıyor ya da hastalık gibi sebeplerle d vit yükseltemiyor olanı anlarım da sağlıklı insanın vitamin takviyesi almasını anlamıyorum ben.
Benim hep normalin üstünde çıkar mesela. Her bulduğum fırsatta güneşteyim çünkü.Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum eksik çıkıyor d vitaminim devamlı
Siz de hiç boya yok mu yani saçınızda ya da hiç makyaj yapmıyor musunuz? Ben de 20 yaşından önce karşıtım makyaja saç boyatmaya. 9 yaşında röfleli saçlı çocuklar dolanıyor çevremde. Suç izin veren ailelerinde,Sacma sapan işler ya niye yaşlanmamak icin bu kadar direniyoruz bence saç boyatmak bile aşırı saçma. Sanki bi yarış varmış gibi herkes geri kalmamak icin panik halinde, ulan bi ben mi yaslancam herkes yaptirio gibi hissedio insan ama bunlara kafa yormak bile cok sacma. Eşine katilmadan edemiorum. Bence kemik uzantisi tırnaklara oje sürmek de cok sacma, kendiliginden saglikla kirmizi olmasi gereken dudaklara zift gibi ruj sürüp öpüşürken adamlara yedirmek de cok sacma, surati fondotene bulayip sirnasirken adamlarin gömleklerini batırmak da cok sacma.
Bi ölçtür öyle devam et. Uzman değilim ama d vit fazlası vücuttan atılan bi vitamin değil bildiğim kadarıyla, birikme yapıyor.Duzenli kullandigim bir sey degildi korona oldugumda kullanmaya başlamistim hala arada aliyorum. C ve D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?