Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanı gelip seni öyle gordugunde belki esinin de bugünkü fikri değişir ve seni hadi yaptıralım diye kendi tutar goturur dur bakalım o günler gelsin.

Bı ip askı güzel olabilirdi dogrusu 40 li yaşlarda

Denemedim ona da bakayim. :) Kirpik bizde genetik galiba halam, babam, babannem de ayni kirpik yapisina sahip. Kirpiklerin benim gibi mi acaba senin de? Cunku benim gibi kirpikli pek yok sanirim

Bu benim kirpiklerim seyrek düz kisa.
Maskara sursem de kivrik durmuyor hadi durdu diyelim iniyor.

Eklentiler

• IMG_20201112_015331_3~3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 104
Daha önce eşimle aramızda böyle bir konuşma geçmişti sorun etmiyor .Bende karsi değilim ama herkesin görünüşü aynı gelmeye başladı artık tek tip insan modeli gibiler. Şu an için ihtiyaç duymuyorum ama ihtiyaç duyduğum zaman da yaptırırım tabi ki.

Kirpik kiviriciyla kıvırıp üstüne bı kaç kat rimel deneyebilirsiniz.Bi kaç kattan kastım aslında baya yoğun rimel sürmek.O zaman kıvrılır bence.Ben şuan Kiko nun waterprofunu kullaniorum.Cevahirdeki Kikodan indirimde 50 TL ye almıştım.

Ayy goz renginiz masallahkirpik kiviriciyi isitip kullanin. Sonrasinda 2000 calorie veya essnce princess. Sizinkiyle ayni benim kirpikler. Lifting falan denedim gecici. Kiviriciyi isitmak ise yariyor

Benimki biraz daha gür ve uzun ama düz degil ağaşıya bakıyor kirpik teline vereceği kalinliktan memnun kalırsın
Bircok hacim veren maskaralara bin basar
Kivriklik icin kıvırcı kullanirsin ama ben çoğu zaman ihtiyac bile duymuyorum
Çünkü kirpigin kendisini guzel gosteriyor

Ayy goz renginiz masallahkirpik kiviriciyi isitip kullanin. Sonrasinda 2000 calorie veya essnce princess. Sizinkiyle ayni benim kirpikler. Lifting falan denedim gecici. Kiviriciyi isitmak ise yariyor
Teşekkur ederim. Essence princess denedim bende topaklandi o Calorie icin heveslenim umut fakirin ekmeği işte

Kivrilmiyor degil kivriliyor az bir seycik ama o da 5-10 dakika icinde düşüyor geri eski haline

Ben de gunes kremiyle D vitamin kullaniyorum damlalikli olandan...
Mis gibi güneş varken niye kimyasal işlemlerden geçmiş takviye alıyorsunuz ki? Yazık günah sağlığınıza. Güneş alamıyor ya da hastalık gibi sebeplerle d vit yükseltemiyor olanı anlarım da sağlıklı insanın vitamin takviyesi almasını anlamıyorum ben.

Sacma sapan işler ya niye yaşlanmamak icin bu kadar direniyoruz bence saç boyatmak bile aşırı saçma. Sanki bi yarış varmış gibi herkes geri kalmamak icin panik halinde, ulan bi ben mi yaslancam herkes yaptirio gibi hissedio insan ama bunlara kafa yormak bile cok sacma. Eşine katilmadan edemiorum. Bence kemik uzantisi tırnaklara oje sürmek de cok sacma, kendiliginden saglikla kirmizi olmasi gereken dudaklara zift gibi ruj sürüp öpüşürken adamlara yedirmek de cok sacma, surati fondotene bulayip sirnasirken adamlarin gömleklerini batırmak da cok sacma.

doğal olarak kaş arasında kenarında çıkan kılları, dudak üstünde çıkanları, koltuk altında çıkanları, bikini ve totoda çıkan tüyleri almak da çok saçma. Alt tarafı vücudun ürettiği bir takım uzantılar. Ne bu yarış anlamadım, duş da gereksiz hatta yine kirleniyorsun saç yine yağlanıyor.

Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum eksik çıkıyor d vitaminim devamlı

Duzenli kullandigim bir sey degildi korona oldugumda kullanmaya başlamistim hala arada aliyorum. C ve D

Siz de hiç boya yok mu yani saçınızda ya da hiç makyaj yapmıyor musunuz? Ben de 20 yaşından önce karşıtım makyaja saç boyatmaya. 9 yaşında röfleli saçlı çocuklar dolanıyor çevremde. Suç izin veren ailelerinde,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…