Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok onun huyu öyle. Beğenmez hiç bir şeyi. İlla ki bir kusur bulur. Dişleri valla bir karambola geldi yaptırdım. görümcem de illa yapalım çok güzel olacak diye ısrar edince. Kolay da bir işlem değil. İşlemin ortasındayız dişlerim kesilmiş sizliyor (bir ara odada yalnız kaldık) Eşim "çok güzel olacak pişman olmayacaksın" diyor. o acıyla eşime bir kızdım, "pişman oldum bile, ben senin orana burana karışıyor muyum? bak ne haldeyim" dedim "e karış sende; beğenmediğin bir yerim varsa söyle" dedi ben de "O zaman en az gün aşırı bari donunu değiştir kokuyor" dedim; adam iyi bozuldu. Saçlarım konusunda da çok direndim. Kuaför de söyledi yanar bu saçlar sarı yapamayız diye ama çok ısrar etti. Bir gün kayınvalidem bizdeydi, daha da yeni evli sayılırız bir yılımız dolmamış. "sizi kuaföre götüreyim oradan da yemeğe çıkartayım" dedi Yine emrivaki yaptı boyatalım saçlarını diye. ben olmaz dedim kayınvalidem de "niye istemiyorsun sarı yakışır aslında sana" dedi, oğluna karışma diyeceğine. Baktım olay büyüyecek kavga edeceğiz kayinvalideye ayıp olacak. Orada bir hata yaptım yani susmakla. Sonra saçlarım yanınca o kadar başına kaktım ki eşimin artık karışmıyor bana. Ya mübarek, madem sarışın seviyorsun ne diye esmer kadın alırsın?
Daha da bir şey yaptırmadım. İstediği şekle girmemişimdir de artık hiçbir şeyi de takmıyorum. O kendine baksın. koca göbeği ve bu huysuzluğu ile benden güzelini bulsun evereceğim

Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak

Güneşlenmeyi birakali cooook oldu. Sanirim en son güneşlendigimde ergendim.
Markete cikarken bile gunes kremi suruyorum ben. Özel olarak bronzlaşmak için guneş altinda uzanmam.

Botoxlu erkek deyince aklima Fatih Urek, Kusum Aydin falan gelir benim

Yaşadığınız şehirin bile vücudu etkisi var, bilimsel midir bilmiyorum ama gözle görülür farklar oluyor, kalabalık ve temiz hava bile bulmakta zorlandığımız şehirlerde strese bağlı hastalıklar, kirli havanın cilde saçlara etkisini görmemek mümkün değil.
Küçük ve daha doğal yaşanan yerlerde insanlar daha sakin mizaca sahip, trafikte kavga gürültü bile yok, buraya İstanbul'dan gelenler olursa kaos çıkıyor zira stres ve sabırsızlık kanlarına işlemiş tahammülleri yok ve sakinliği garipsiyorlar, ben de ilk yerleştiğimizde sakinliği garipsemiştim, adam yol ortasında el frenini çekip marketten su almaya giriyor kimse korna basmıyor, minibüsü market önünde durdurup abi bir bira alıp geliyorum diyebiliyorsunuz.
Haliyle hastalık oranı da düşük, insülin kullanan diyabetlilerin insülin bırakacak kadar iyileştiğini gördüm buralarda.

Bu arada kozmetik dünyası beni yakalarsa fena yapacak çünkü ara ara kendilerinden haberler paylaşıyorum, bakınız güneş kremi: Güneş kremleri neden toplatıldı?

Geneli maalesef uzun süreli kullanımlarda kanser riskini arttırıyormuş, ben demiyorum bilimsel açıklamalar bu yönde.

Ay ben yazacaktım bunu

Bizim bahçe var elektra yazın işler çok oluyor herşey doğal sebze meyve ama herşey var bahçede birazda cilde sürmekten ziya da yemekte önemli doğal beslenme çok önemli

Mesela senin dediğin külü ben yapıyorum arada hatta bahçe sularken çamur oluyor ya o çamuru kollarıma sürüyorum yanmayın diye

Sonra yıkayınca ne yanıyorum nede kizarmanokuyir doğal.maske kül yumuşacık yapıyor cildi çamur geriyor cildi

Saçları külle yikamisligim bile var daha çabuk uzuyor yumuşuyor ve geç kirleniyor

Şu aralar o kadar sıcaklı havalar toprak kaynıyor uzanıyorum toprağa bütün negatif enerjiyi yolluyorum derinliklere

Doğal olan her şeyin çok daha faydasını görüyorum

Ve uzum asmalarının dallarından su akar koparınca o suyu cilde saçlara sürmek çok büyük fayda heleki saç dökülmesi olanlarda

Bende başta dedim kül ne alaka nasıl alınıyordu vs diye. Kadının bacaklarında kıl yok ananeminde aynı hiç bir tarafında kıl yok afhjj ben lazere gittim lanet bi tarafım kollarım tekrar çıktı afjkl

Sosyal medyaya bakinca ben de imreniyorum yapay da durmuyoyorlar bence, yerinde ve dozunda estetik cok hos ve dogal duruyor bence. (Sosyal medyaya bakinca rus kadinlar halt etmis diyorum, cok güzel kadinlarimiz var)

Bu kadın sosyetik zengin aileden hem de Erdal Acar ın eski eşi. Tam bir estetik faciası bakın

Eklentiler

• A7487371-E8C5-4C84-9104-4781677A462B.webp
    27 KB · Görüntüleme: 87
Bir de kirpiklerim yok gibi. Kullandigin maskaralarin hicbiri kirpikleri adam edemedi. Kisa düz inatci maskara işe yaramiyor ama surmeyince de yok gibi duruyor.

İpek kirpik rahatsiz bir olaymiş ve kendi kirpiklerini de dokuyor diyorlar lifting desen 2 ay sonra eski haline geliyormuş. 2 ayda bir bunlarla ugrasmak istemiyorum aslinda.

Kirpikleri benim gibi olan varsa ben maskarami buldum diyen tavsiye isterim ( isteyene foto atarim) kirpikleri guzel olanlar maskara onermesin onlar ne surse guzel oluyor

Bende başta dedim kül ne alaka nasıl alınıyordu vs diye. Kadının bacaklarında kıl yok ananeminde aynı hiç bir tarafında kıl yok afhjj ben lazere gittim lanet bi tarafım kollarım tekrar çıktı afjkl
Külle çamaşır bulaşık yıkanıyor
Ben denedim.kulle.yikanan camasir daha yumuşak oluyor marketten içinde.bir dünya.kimyasal.maddenin olduğu yumusaticidan milyon kez daha sağlıklı

Külle ağda aynen cildi patlatıyor mesele.agdanyapinca.kil kökleri belli olur ya külde olmuyor dümdüz parlak oluyor

Ben denedim bahçede yaşıyorum yazın aynen köy hayatı herşeyi yapıyorum

Mesela meşe ağacından sıvı akar biz sire deriz aynen ağdaya benzer doğal ağaçtan akar alıp bacağa sur çek tertemiz eski kadınlar doğa ne varsa denemişler ve yapmışlar ve doğa herşeyi sunmuş zaten bizlere

Ben afyon gazlıgölden termal çamur almıştım 3 4 kavanoz. O çamur cildimi kremlerden daha güzel yaptı valla.

Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
Dogustan bronz oldugum icin mumkun mertebe gunesten kaciyorum. Benim icin de beyazlik nimetgunes kremi konusuna katiliyorum ama onun da zarari oldugu konusuluyor. Bilemedim valla.

Ben afyon gazlıgölden termal çamur almıştım 3 4 kavanoz. O çamur cildimi kremlerden daha güzel yaptı valla.
Ceyceycim bildiğin bahçe toprağını sürüyorum ben cildime
Aynen afrikalı yerliler gibi boyuyorum kendimi elimde kurek bahçede dolaşıyorum

Yıkayınca gergin oluyor ve tertemiz daha güzel oluyor

Ceyceycim bildiğin bahçe toprağını sürüyorum ben cildime
Aynen afrikalı yerliler gibi boyuyorum kendimi elimde kurek bahçede dolaşıyorum

Yıkayınca gergin oluyor ve tertemiz daha güzel oluyor
Bu termal çamurda aynını yapıyor işte. Banyodan önce sürüyorum o kururken işlerimi yapıyorum

Calori2000 dendin mi
Ondan memnunum ben,kirpik kiviricisi ile tabi ki daha uzun oluyor ama kirpik telini cok güzel kalın gösteriyor uzatması cok aşırı değil ama,yinede benim hala tek favorim güzellik katıyor resmen göze

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…