Yok onun huyu öyle. Beğenmez hiç bir şeyi. İlla ki bir kusur bulur. Dişleri valla bir karambola geldi yaptırdım. görümcem de illa yapalım çok güzel olacak diye ısrar edince. Kolay da bir işlem değil. İşlemin ortasındayız dişlerim kesilmiş sizliyor (bir ara odada yalnız kaldık) Eşim "çok güzel olacak pişman olmayacaksın" diyor. o acıyla eşime bir kızdım, "pişman oldum bile, ben senin orana burana karışıyor muyum? bak ne haldeyim" dedim "e karış sende; beğenmediğin bir yerim varsa söyle" dedi ben de "O zaman en az gün aşırı bari donunu değiştir kokuyor" dedim; adam iyi bozuldu. Saçlarım konusunda da çok direndim. Kuaför de söyledi yanar bu saçlar sarı yapamayız diye ama çok ısrar etti. Bir gün kayınvalidem bizdeydi, daha da yeni evli sayılırız bir yılımız dolmamış. "sizi kuaföre götüreyim oradan da yemeğe çıkartayım" dedi Yine emrivaki yaptı boyatalım saçlarını diye. ben olmaz dedim kayınvalidem de "niye istemiyorsun sarı yakışır aslında sana" dedi, oğluna karışma diyeceğine. Baktım olay büyüyecek kavga edeceğiz kayinvalideye ayıp olacak. Orada bir hata yaptım yani susmakla. Sonra saçlarım yanınca o kadar başına kaktım ki eşimin artık karışmıyor bana. Ya mübarek, madem sarışın seviyorsun ne diye esmer kadın alırsın?Siz niye kuzu kuzu hepsine tamam dediniz ki? Yani sonucta sizin evlilik dinamikleriniz tabii, bize laf dusmez siz raziysaniz ama evlendikten sonra adamin orani da yaptir, burani da düzelt, sunu da soyle yap diye sizin vücudunuz uzerinden estetikcilik oynamasi bence kırıcı.
Umarim artik istediği sekle getirmistir sizi de bitmistir bu cile
Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
Botoxlu erkek deyince aklima Fatih Urek, Kusum Aydin falan gelir benimHakikaten bende bunu farkettim . Geçenlerde bir komşumla sohbet ediyorduk (Türkiye’den) kadın kocasının ondan 15 yaş büyük olduğunu ama çok bakımlı olduğunu , botox ve dolgusunu düzenli yaptığını söyledi. Tabi ben çok şaşırdım cünkü Avrupa’da böyle bakım yapan erkek nedeyse hiç görmedim . Hatta tanıştığım biri botoxum var desin hemen kaçarım ondan
Yaşadığınız şehirin bile vücudu etkisi var, bilimsel midir bilmiyorum ama gözle görülür farklar oluyor, kalabalık ve temiz hava bile bulmakta zorlandığımız şehirlerde strese bağlı hastalıklar, kirli havanın cilde saçlara etkisini görmemek mümkün değil.Annem anlatırdı bunları hep işte bizim dönemimizde ağda yoktu köyde kılları külle alırdık. Arada yüzümüze elimize zeytinyağı sürerdik. Yüzümüzü normal yıkardık. Buraların suyu bile saçlarımı döktü eskiden saçları baya bir kucakmış. İstanbul a gelince hep dökülmüş vs anlatır
Ay ben yazacaktım bunuAnnem anlatırdı bunları hep işte bizim dönemimizde ağda yoktu köyde kılları külle alırdık. Arada yüzümüze elimize zeytinyağı sürerdik. Yüzümüzü normal yıkardık. Buraların suyu bile saçlarımı döktü eskiden saçları baya bir kucakmış. İstanbul a gelince hep dökülmüş vs anlatır
Bende başta dedim kül ne alaka nasıl alınıyordu vs diye. Kadının bacaklarında kıl yok ananeminde aynı hiç bir tarafında kıl yok afhjj ben lazere gittim lanet bi tarafım kollarım tekrar çıktı afjklAy ben yazacaktım bunu
Bizim bahçe var elektra yazın işler çok oluyor herşey doğal sebze meyve ama herşey var bahçede birazda cilde sürmekten ziya da yemekte önemli doğal beslenme çok önemli
Mesela senin dediğin külü ben yapıyorum arada hatta bahçe sularken çamur oluyor ya o çamuru kollarıma sürüyorum yanmayın diye
Sonra yıkayınca ne yanıyorum nede kizarmanokuyir doğal.maske kül yumuşacık yapıyor cildi çamur geriyor cildi
Saçları külle yikamisligim bile var daha çabuk uzuyor yumuşuyor ve geç kirleniyor
Şu aralar o kadar sıcaklı havalar toprak kaynıyor uzanıyorum toprağa bütün negatif enerjiyi yolluyorum derinliklere
Doğal olan her şeyin çok daha faydasını görüyorum
Ve uzum asmalarının dallarından su akar koparınca o suyu cilde saçlara sürmek çok büyük fayda heleki saç dökülmesi olanlarda
Sosyal medyaya bakinca ben de imreniyorum yapay da durmuyoyorlar bence, yerinde ve dozunda estetik cok hos ve dogal duruyor bence. (Sosyal medyaya bakinca rus kadinlar halt etmis diyorum, cok güzel kadinlarimiz var)Bende bu ara moda olmuş diye yüzümü askıya astırayım dedim, benimle evliyken askıyla tek ilişkin ütülediğin gömlekleri asmak için olabilir dedi. Bende entrika uydurup tazminat olaylarına girsem estetik parasını koparır mıyım senden dedim, ilginç bir bakış attı sonra gittim çay koydum
◇sosyal medyada herkesin kaşlar kalkık gözler badem çene törpülü insan heves ediyorgöze batmayalım orjinal kalarak, haksız mıyım
Onlar estetik faciaları zatenBotoxlu erkek deyince aklima Fatih Urek, Kusum Aydin falan gelir benim
Külle çamaşır bulaşık yıkanıyorBende başta dedim kül ne alaka nasıl alınıyordu vs diye. Kadının bacaklarında kıl yok ananeminde aynı hiç bir tarafında kıl yok afhjj ben lazere gittim lanet bi tarafım kollarım tekrar çıktı afjkl
Sürekli uyurken yan yatıyorsan oluyor canım
Ben afyon gazlıgölden termal çamur almıştım 3 4 kavanoz. O çamur cildimi kremlerden daha güzel yaptı valla.Külle çamaşır bulaşık yıkanıyor
Ben denedim.kulle.yikanan camasir daha yumuşak oluyor marketten içinde.bir dünya.kimyasal.maddenin olduğu yumusaticidan milyon kez daha sağlıklı
Külle ağda aynen cildi patlatıyor mesele.agdanyapinca.kil kökleri belli olur ya külde olmuyor dümdüz parlak oluyor
Ben denedim bahçede yaşıyorum yazın aynen köy hayatı herşeyi yapıyorum
Mesela meşe ağacından sıvı akar biz sire deriz aynen ağdaya benzer doğal ağaçtan akar alıp bacağa sur çek tertemiz eski kadınlar doğa ne varsa denemişler ve yapmışlar ve doğa herşeyi sunmuş zaten bizlere
Dogustan bronz oldugum icin mumkun mertebe gunesten kaciyorum. Benim icin de beyazlik nimetCildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
Ceyceycim bildiğin bahçe toprağını sürüyorum ben cildimeBen afyon gazlıgölden termal çamur almıştım 3 4 kavanoz. O çamur cildimi kremlerden daha güzel yaptı valla.
Kendimiz mi yapsak onu da bilemedimDogustan bronz oldugum icin mumkun mertebe gunesten kaciyorum. Benim icin de beyazlik nimetgunes kremi konusuna katiliyorum ama onun da zarari oldugu konusuluyor. Bilemedim valla.
Bu termal çamurda aynını yapıyor işte. Banyodan önce sürüyorum o kururken işlerimi yapıyorumCeyceycim bildiğin bahçe toprağını sürüyorum ben cildime
Aynen afrikalı yerliler gibi boyuyorum kendimi elimde kurek bahçede dolaşıyorum
Yıkayınca gergin oluyor ve tertemiz daha güzel oluyor
Tabiki doğal bide toprak güneş aliyor d vitamini yüklüyor en güzeliBu termal çamurda aynını yapıyor işte. Banyodan önce sürüyorum o kururken işlerimi yapıyorum
Calori2000 dendin miBir de kirpiklerim yok gibi. Kullandigin maskaralarin hicbiri kirpikleri adam edemedi. Kisa düz inatci maskara işe yaramiyor ama surmeyince de yok gibi duruyor.
İpek kirpik rahatsiz bir olaymiş ve kendi kirpiklerini de dokuyor diyorlar lifting desen 2 ay sonra eski haline geliyormuş. 2 ayda bir bunlarla ugrasmak istemiyorum aslinda.
Kirpikleri benim gibi olan varsa ben maskarami buldum diyen tavsiye isterim ( isteyene foto atarim) kirpikleri guzel olanlar maskara onermesin onlar ne surse guzel oluyor
Güneş kremi kullanırsak özellikle yüksek faktörlüleri d vitamini alamayız, yine kırışırızCildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?