- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.879
- 548
Metal gruplarının solistleri gözümün önüne geliyor beyaz ten renkli göz siyah saç kombinasyonundaSiyah hatasına bende düştüm
Cok sert ve olgun göstermişti birde dipten küllü kumral geliyordu çok komikti
Ama kadınlar dip tonuma cok iltifat ediyordu bu rengi tutturamiyorum diye orda benim jeton ufaktan düşer gibi oldu
Sarı zaten fiyasko dayanamadim bile o renge
En cok patlıcan morunu özlüyorum viyole kızılları falan onlar efsaneydi ama 2 haftalık görüntü için bozasım yok doğal küllü kumralimi☺
Ben denedim paraya yazık derim 2 haftada mahvoluyor. Mıknatıslı kirpik alıp evde tak biryere giderken daha iyiCirilla göz rengin çok güzel bu arada resmini koyduğun yorumu okudum. Kirpik kıvırıcı+üst üste rimel dışında başka seçenek yok senin durumunda. Yine de bir kez olsun ipek kirpik denerdim ben olsam iyi bir yerde.
Ben denedim paraya yazık derim 2 haftada mahvoluyor. Mıknatıslı kirpik alıp evde tak biryere giderken daha iyi
Yaşlılıktan kaçış yok. Daha bu kadar gençken düşünmeyin ne yaparım diye. İlla göz kapakları, yüz sarkacak. Sürekli estetik yaptıranların bile yaşı elden, boyundan belli oluyor. Ufak müdahalelerle, sağlıklı yaşamla güzel yaşlanmayı hedefleyebilirsiniz.Benim çenemle burnumla, gozumle derdim yok. Burda bazi arkadaşlar gormustur burun ve dudaklarimi yuzumde yaptirmak istedigim biyer yok guzeller zaten. Sosyal medyaya özenmiyorum ben daha cok +40yaştan sonra yani artik yaşlanma belirtileri gosterdigimde olmam gerek diye dusunuyorum tepkisi beni uzdu gibi.
Memem kucuk bir ara olsam mi diyordum onu da istememisti işte ama boyle abarti tepki vermemişti ben de cesaret edememistim zaten o tarz ameliyattan korktum.
Yuzumle para kazanmiyorum dert o degil de yaşlanmaya baslayinca ben de estetim isterdim.
Ben de sevmiyorum, şuan yuzumde yaptirmak istedigim biyer yok ozel olarak ama hep boyle kalmayacagim ki? 40tan sonra ne olacak bu iş boyle.Aynada yaslandigimi gormek zorunda miyim Derdim dudagim daha da dolgun olsun degil benim, yaşlanmak istemiyorum ben.
Benim eşimin parayla ilgili derdi yok kimin ödedigine gore tepkisi degişmez.
Benimki tipimden sikilmak degil veya biyerimi şişirmek, şeklini degistirmek vs iatemiyorum. Saçlarim bile doğal rengindedir benim boyamam uzun yillardir ben sadece yaşlanmak istemiyorum.Hepsi bu
28 yasimda yaptirmak istemiyorum 40tan sonrasi icindi.
Evet kadınlarımız güzel de hepsi tek fabrikadan çıkmış gibi, hepsi birbirine benziyor :) estetiğe karşı değilim ama insan özünden çok uzaklaşmamalıSosyal medyaya bakinca ben de imreniyorum yapay da durmuyoyorlar bence, yerinde ve dozunda estetik cok hos ve dogal duruyor bence. (Sosyal medyaya bakinca rus kadinlar halt etmis diyorum, cok güzel kadinlarimiz var)
O zaman allah da kirpiğimi böyle yaratmış deyip geçmek lazım ceycey :))Ben denedim paraya yazık derim 2 haftada mahvoluyor. Mıknatıslı kirpik alıp evde tak biryere giderken daha iyi
Aynen öyle rn güzel kadında bile kusurlar var ufak tefek. Ben de tonla var. Ama insanların güzel dediği kadınlardan oldum eee yeter. En güzellerle yarışamamO zaman allah da kirpiğimi böyle yaratmış deyip geçmek lazım ceycey :))
Ne alakasi var biri hijyen biri sus. Killari kesmezsen leş gibi kokarsin.doğal olarak kaş arasında kenarında çıkan kılları, dudak üstünde çıkanları, koltuk altında çıkanları, bikini ve totoda çıkan tüyleri almak da çok saçma. Alt tarafı vücudun ürettiği bir takım uzantılar. Ne bu yarış anlamadım, duş da gereksiz hatta yine kirleniyorsun saç yine yağlanıyor.
E doğal kokumuz işte, ne olacak ki?Ne alakasi var biri hijyen biri sus. Killari kesmezsen leş gibi kokarsin.
Ahaha bu mesajı sanki ben yazdım. Aynı zaman da aynı sebepten ameliyat olmusuz. Ben de içdaha iyi hissediyorumValla ben 4 sene önce burnumu yaptırdım. Tabi öyle aşırı kalkık yapay değil doğal doktoruma bırakmıştım. Zaten geniz etlerim vardı ameliyat olucaktım beraber olayım dedim muayeneye gittim. Burnumun yamuk olduğunu öğrenmiştim afhjj adam alttan bı çekti gösterdi oha çektim kancaymış haberim yok afhhj hem nefes proplemim hem görüntüsü daha iyi oldu mutluyumHatta küçük gösteriyorum diye ki 12 yaşında mısın diyen bir teyzeye gıcık olup gidip saçlarımı kestirip sarıya boyattım şimdi minicik uzasa koştur koştur gidip kestirip düzenli boyatırım aynaya bakınca kendimi daha iyi hissediyorum.
Doğal saf keratin aldım netten sürdüm saçıma bir süre sonra burnuma ağır bir koyun kokusu geldi saçı kokladım evet vallaha da koyun gibi kokuyordum. Firmayla iletişime geçtim ki meğer saf keratin zaten koyundan elde ediliyormuşE doğal kokumuz işte, ne olacak ki?
Hayvani bir dogalliktan bahsetmiyorum ya ben. Bakımlı olunmali, süslü degil diyorum. Teninin kendi güzel olmali kapaticiyla kapatmamalisin, dudaklarinin kendi canli rengi olmali ruj surmeye ihtiyac olmamali diyorum. Tirnaklarin kendi guzel olmali saglikli bi tirnak ve etleri zaten frechli gibi durur. Yani lokal şeyler sürerek bi yere varilmaz oral vitamin almalı ve sporla ışıldamalisin diyorum. Saçın da dogal renginde kalmali yoksa parlaklik falan kalmiyor.E doğal kokumuz işte, ne olacak ki?
Memeli mamalı kim koyuyor bu kuralları?Hayvani bir dogalliktan bahsetmiyorum ya ben. Bakımlı olunmali, süslü degil diyorum. Teninin kendi güzel olmali kapaticiyla kapatmamalisin, dudaklarinin kendi canli rengi olmali ruj surmeye ihtiyac olmamali diyorum. Tirnaklarin kendi guzel olmali saglikli bi tirnak ve etleri zaten frechli gibi durur. Yani lokal şeyler sürerek bi yere varilmaz oral vitamin almalı ve sporla ışıldamalisin diyorum. Saçın da dogal renginde kalmali yoksa parlaklik falan kalmiyor.
Is yerinde bi sekreter var bizim domatesli dişiyle dolasir agzina 300 liralik ruj sürer. Böyle pislik kapatma derinde olan bi suru insan var estetik de biraz ona benzio acikcasi iyi hissetmiorum estetikli kisilere bakarken. Sağlık için gerekmisse o ayri.
İnsanlar özgürdür isteyen full makyajlı gezer isteyen doğal haliyle kalır. Ben günlükte makyaj yapmam sadece beyaz pudra kullanırım ama saçımı boyarım her 20 gün de bir dipten. Beyaz saçla mı gezeyim doğal olacağım diye?Memeli mamalı kim koyuyor bu kuralları?
Ben de öyle çok makyaj yapan biri değilim, estetik müdahalelerden şimdilik hoşlanmıyorum. Bence güzel bir kadınım ve kendimi doğal halimle gayet seviyorum. Ama başkasının nasıl hissettiğinden, ne sürmek ne giymek istediğinden bana ne?İnsanlar özgürdür isteyen full makyajlı gezer isteyen doğal haliyle kalır. Ben günlükte makyaj yapmam sadece beyaz pudra kullanırım ama saçımı boyarım her 20 gün de bir dipten. Beyaz saçla mı gezeyim doğal olacağım diye?
Yormayın adami ya.Memeli mamalı kim koyuyor bu kuralları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?