Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Metal gruplarının solistleri gözümün önüne geliyor beyaz ten renkli göz siyah saç kombinasyonunda 2000li yıllarda kaldılar o kadınlar da :))
 
Cirilla göz rengin çok güzel bu arada resmini koyduğun yorumu okudum. Kirpik kıvırıcı+üst üste rimel dışında başka seçenek yok senin durumunda. Yine de bir kez olsun ipek kirpik denerdim ben olsam iyi bir yerde.
 
Ben denedim paraya yazık derim 2 haftada mahvoluyor. Mıknatıslı kirpik alıp evde tak biryere giderken daha iyi
 
Ben denedim paraya yazık derim 2 haftada mahvoluyor. Mıknatıslı kirpik alıp evde tak biryere giderken daha iyi

Takma kirpiklerim var 2 tane indirimden almistim gratisten denemek icin. Bikac defa taktim biraz zor oluyor. Miknastisli düşer gibi geliyor bana iki tel kirpigimden
 
Yaşlılıktan kaçış yok. Daha bu kadar gençken düşünmeyin ne yaparım diye. İlla göz kapakları, yüz sarkacak. Sürekli estetik yaptıranların bile yaşı elden, boyundan belli oluyor. Ufak müdahalelerle, sağlıklı yaşamla güzel yaşlanmayı hedefleyebilirsiniz.
 
Sosyal medyaya bakinca ben de imreniyorum yapay da durmuyoyorlar bence, yerinde ve dozunda estetik cok hos ve dogal duruyor bence. (Sosyal medyaya bakinca rus kadinlar halt etmis diyorum, cok güzel kadinlarimiz var)
Evet kadınlarımız güzel de hepsi tek fabrikadan çıkmış gibi, hepsi birbirine benziyor :) estetiğe karşı değilim ama insan özünden çok uzaklaşmamalı
Neticede genler değişmiyor çocuklar estetiksiz doğacak
 
Valla ben 4 sene önce burnumu yaptırdım. Tabi öyle aşırı kalkık yapay değil doğal doktoruma bırakmıştım. Zaten geniz etlerim vardı ameliyat olucaktım beraber olayım dedim muayeneye gittim. Burnumun yamuk olduğunu öğrenmiştim afhjj adam alttan bı çekti gösterdi oha çektim kancaymış haberim yok afhhj hem nefes proplemim hem görüntüsü daha iyi oldu mutluyum Hatta küçük gösteriyorum diye ki 12 yaşında mısın diyen bir teyzeye gıcık olup gidip saçlarımı kestirip sarıya boyattım şimdi minicik uzasa koştur koştur gidip kestirip düzenli boyatırım aynaya bakınca kendimi daha iyi hissediyorum.
 
O zaman allah da kirpiğimi böyle yaratmış deyip geçmek lazım ceycey :))
Aynen öyle rn güzel kadında bile kusurlar var ufak tefek. Ben de tonla var. Ama insanların güzel dediği kadınlardan oldum eee yeter. En güzellerle yarışamam
 
Ne alakasi var biri hijyen biri sus. Killari kesmezsen leş gibi kokarsin.
 
Ahaha bu mesajı sanki ben yazdım. Aynı zaman da aynı sebepten ameliyat olmusuz. Ben de içdaha iyi hissediyorum
 
E doğal kokumuz işte, ne olacak ki?
Doğal saf keratin aldım netten sürdüm saçıma bir süre sonra burnuma ağır bir koyun kokusu geldi saçı kokladım evet vallaha da koyun gibi kokuyordum. Firmayla iletişime geçtim ki meğer saf keratin zaten koyundan elde ediliyormuştam 12 saat o kokuyla beklettim saçta
 
E doğal kokumuz işte, ne olacak ki?
Hayvani bir dogalliktan bahsetmiyorum ya ben. Bakımlı olunmali, süslü degil diyorum. Teninin kendi güzel olmali kapaticiyla kapatmamalisin, dudaklarinin kendi canli rengi olmali ruj surmeye ihtiyac olmamali diyorum. Tirnaklarin kendi guzel olmali saglikli bi tirnak ve etleri zaten frechli gibi durur. Yani lokal şeyler sürerek bi yere varilmaz oral vitamin almalı ve sporla ışıldamalisin diyorum. Saçın da dogal renginde kalmali yoksa parlaklik falan kalmiyor.

Is yerinde bi sekreter var bizim domatesli dişiyle dolasir agzina 300 liralik ruj sürer. Böyle pislik kapatma derinde olan bi suru insan var estetik de biraz ona benzio acikcasi iyi hissetmiorum estetikli kisilere bakarken. Sağlık için gerekmisse o ayri.
 
Memeli mamalı kim koyuyor bu kuralları?
 
Memeli mamalı kim koyuyor bu kuralları?
İnsanlar özgürdür isteyen full makyajlı gezer isteyen doğal haliyle kalır. Ben günlükte makyaj yapmam sadece beyaz pudra kullanırım ama saçımı boyarım her 20 gün de bir dipten. Beyaz saçla mı gezeyim doğal olacağım diye?
 
Ben de öyle çok makyaj yapan biri değilim, estetik müdahalelerden şimdilik hoşlanmıyorum. Bence güzel bir kadınım ve kendimi doğal halimle gayet seviyorum. Ama başkasının nasıl hissettiğinden, ne sürmek ne giymek istediğinden bana ne?
 
KihiiZzz benim
Gibi 40 ina merdiven dayamislarlara yasli mi demek istedin belki 40 inda bile ihtiyac duymayacaksin.. dolgu vs yaptirirsan balon gibi sisiyorsun ve sonrasinda bence dolgular eriyince koca bi bosluk hissi veriyor kimine guzel duruyor ama 17 yasinda degil tabii.. gerci artik bi yerleri duzeltmek icin dolgu yapiyolar yani yaslanma isi degil bu..kimiside diyor erken baslyacaksinki kirismalar olmasin ama bence bu dolgu sektorunun uydurdugu birsey..sinirleri mahvettigini duydum.. saglikli degil kesinlikle ama atin ölümü arpadan olsun dersen o baska..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…