Hayvani bir dogalliktan bahsetmiyorum ya ben. Bakımlı olunmali, süslü degil diyorum. Teninin kendi güzel olmali kapaticiyla kapatmamalisin, dudaklarinin kendi canli rengi olmali ruj surmeye ihtiyac olmamali diyorum. Tirnaklarin kendi guzel olmali saglikli bi tirnak ve etleri zaten frechli gibi durur. Yani lokal şeyler sürerek bi yere varilmaz oral vitamin almalı ve sporla ışıldamalisin diyorum. Saçın da dogal renginde kalmali yoksa parlaklik falan kalmiyor.
Is yerinde bi sekreter var bizim domatesli dişiyle dolasir agzina 300 liralik ruj sürer. Böyle pislik kapatma derinde olan bi suru insan var estetik de biraz ona benzio acikcasi iyi hissetmiorum estetikli kisilere bakarken. Sağlık için gerekmisse o ayri.
KihiiZzz benim
Gibi 40 ina merdiven dayamislarlara yasli mi demek istedinbelki 40 inda bile ihtiyac duymayacaksin.. dolgu vs yaptirirsan balon gibi sisiyorsun ve sonrasinda bence dolgular eriyince koca bi bosluk hissi veriyor kimine guzel duruyor ama 17 yasinda degil tabii.. gerci artik bi yerleri duzeltmek icin dolgu yapiyolar yani yaslanma isi degil bu..kimiside diyor erken baslyacaksinki kirismalar olmasin ama bence bu dolgu sektorunun uydurdugu birsey..sinirleri mahvettigini duydum.. saglikli degil kesinlikle ama atin ölümü arpadan olsun dersen o baska..
Doğrudur bir şey diyemeyeceğim ama güneş koruyucu kremler ve bazı kozmetik ürünlerinde bulunan oktokrilen'in çok zararlı olduğu, kanser ve böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunlarına yol açabileceği tespit edilmiş, yalnızca aerosollerde değil genelde hepsinde oktokrilen varmış, bazı ülkelerde güneş koruyucularının yasaklanması söz konusu çünkü Deniz popülasyonuna zararı var diyorlar, ki kozmetik veya sağlık sebepleriyle cilde sürdüğümüz her şey kana karışıyor.Abla bu haber güneş kreminin kendisi değil de aerosol (sprey) formuyla alakalı. Solunmayla oluşacak risklerden dolayı zaten herhangi bir dermokozmetik ürünün sprey formda kullanımı özellikle çocuklarda tavsiye edilmez. Kozmetik, dermokozmetik veya tıbbi ilaç sınıfı ne olursa olsun kremlerin/merhemlerin kullanım şekli deriye sürmek sonuçta, deriden emilimle kimyasal maddelerden zarar görmek için uzun dönemler boyunca kilolarca yedirmek lazım deriye. Bunların çalışmaları zaten yapılıp piyasaya sürülüyor. Ama kremi solumak, yemek vs zararlı tabi o yüzden yenmez ve solunmaz
Herkesin kendi zevki tabii canim imkanlar var nihayetinde.. baktin cok psikolojin bozuluyo yaptirirsin nolcak40 yaşlı degil de belki o yaşta ufaktan kucuk kirisikliklar başlar diye dusundum.
Neyse artik zeytin yagimi surup oturup bekleyecegim.
değildir ya ütüsüz gömlek gibi ironi yapmışsınızdır.gençsiniz dahaBenim surat utusuz gömlek gibi
Hayal gücünü çalıştır işte.
Korkunuz yoksa para da varsa neden olmasın?
İnsan nasıl mutlu hissediyorsa oyle olmali.
Ben anneme çekmişim yerçekimine karşı en direncsiz biziz sanırım
Bende korku var iğne vs batiriyorlar birde sürekli yaptırmak için para lazim.
Yenilemek lazım içi dışı
Öyle öyle yasim genç de yüzüm degil.değildir ya ütüsüz gömlek gibi ironi yapmışsınızdır.gençsiniz daha
günlük nemlendiriyormusun yüzünü peki?sigara kullanırmısın bol su içermisin?Öyle öyle yasim genç de yüzüm degil.
Ters orantı var
Şu korkumu yensem istiyorum birşeyler
Benim bünyem alerjik ve kuru cilt.günlük nemlendiriyormusun yüzünü peki?sigara kullanırmısın bol su içermisin?
kuru cilt çabuk yaşlanıyor maalesef.akne bende de çıkıyor ara ara 43 yaşında.ama nemlendirmeyi bırakmayın.içten vitaminlerle de takviye yapın doktora danışıp.kolejen kullandım ben şase olarak günde bir kez.hapı da var.Benim bünyem alerjik ve kuru cilt.
Doktorun verdiği kremleri kullaniyorum.
Ne verirse sivilce yapıyor akne yapiyor.
Sigara vs yok.
Su da içerim.
Bu hafta randevu aldım.kuru cilt çabuk yaşlanıyor maalesef.akne bende de çıkıyor ara ara 43 yaşında.ama nemlendirmeyi bırakmayın.içten vitaminlerle de takviye yapın doktora danışıp.kolejen kullandım ben şase olarak günde bir kez.hapı da var.
serumlar var uygun fiyatlara.ben devamlı sürerim evdeyken onları.gece yatarken de aha peelingim var kırışıklıklar için.ameliyat olmadan mutlaka vardır çaresi.merkezlerde cihazlarla açıyorlar o kırışıklıklarıAynen bu
Bu hafta randevu aldım.
Gideceğim bakalım neler önerecek
Tıp çaresiz kalmamali
Benim surat utusuz gömlek gibi
Hayal gücünü çalıştır işte.
Korkunuz yoksa para da varsa neden olmasın?
İnsan nasıl mutlu hissediyorsa oyle olmali.
Ben anneme çekmişim yerçekimine karşı en direncsiz biziz sanırım
Bende korku var iğne vs batiriyorlar birde sürekli yaptırmak için para lazim.
Yenilemek lazım içi dışı
evde mi yapıyorsunuz dermoroller i.öyleyse nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?acı oluyor mu?kanama vs oluyor mu?Geçen dudağıma dolgu yaptırdım. (gerçekten aşırı inceydi) acıdan gözümden yaş gelsede gıkım çıkmadı.Seviyorum ben böyle şeyleri Bu ara aksatıyorum ama yeniden dermo rollere başlıcam. Onu kesinlikle tavsiye ederim
Evde yapıyorum. Önce yüzümü jel ile yıkıyorum. Sonra pamuğa gül suyu döküp yüzümü hafifçe temizliyorum. Daha sonra dermoyu hafifçe yüzümde gezdiriyorum. En son serum. Haftada 1 gece yatmadan önce yapıyorum. Her seferinde dermoyu dezenfekte ediyorum. Bastırmadan hafif hafif yaptığım için acıma olmıyor hafif kızarıyor. Bir de yüzde botoks varsa yapılır mı bilmiyorum. Youtube da videolar var bakabilirsinizevde mi yapıyorsunuz dermoroller i.öyleyse nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?acı oluyor mu?kanama vs oluyor mu?
Katılıyorum, önemli olan güzel yaş almak. Ajda Pekkan'ın neredeyse ağzı kapanmıyor, salyaları aktı akacak...Yaşlanmak istemiyorum diye bir şey yok bence. Hepimiz yaşlanacağız eninde sonunda yüzümüzü dolguya boğsak da çekiştirip gerdirsek de. Ajda pekkan da yaşlanmak istemiyor, kendince yaşlanmıyor ama güzel mi?
Dolgu ve botoks cok acı veren bir işlem değilKorkunuz yoksa para da varsa neden olmasın?
Bende korku var iğne vs batiriyorlar
H Heytttt be sana biraz yine magazin havadisi vereyimBu kadın sosyetik zengin aileden hem de Erdal Acar ın eski eşi. Tam bir estetik faciası bakın
Botoksa 4-6 ay dayanıyor diyorlar ama ben son 5 senedir düzenli yaptırdığım için 1 sene kadar dayanıyor. Sürekli kullanımda kırısıklıkları azaltıyor.Öyle 40-50 sene 3-6 ayda bir botokslanayım olayı çok iyi bir yere varmıyor bence.
hakan sabancıyı ben beğeniyorum tip olarak ama aygün kızımız yok omuzları dar yok ona dünyayı dar edeceğim diye kafayı takıp yerden yere vuruyorDolgu ve botoks cok acı veren bir işlem değilDasmeer öncesinde uyuşturucu krem sürüyorlar. Bittikten sonra gündelik hayatına devam edebiliyorsun. Altın iğne yaptırdım ben. O mesela daha acılı bir işlemdi. Ertesi gün dahi evden çıkamadım acıdan.
H Heytttt be sana biraz yine magazin havadisi vereyimHande Acar'la (yeni soyadını bilmiyorum) Hello dergisinin yılbaşı partisinde karşılaşmıştım Yaratık gibi. Ciddi bir estetik bağımlılığı var. Süreyya Yalçın'da öyle. Anormal duruyorlar. O akşam kadınlarda en popüler Hande Acar'dı. Kaynak saçları vardı, aslan yelesi gibi kabarıktı. Ama çok neşeli bir kadın. Herkes onla konuşmaya çalışıyordu. Acun'un eski karısı Zeynep vardı. O çok ezikti. Erkeklerde de Hakan Sabancı çok popülerdi. Yaşlısından gencine kadar herkes Hakan Sabancı'yı göz hapsine almışlardı. Ama Hakan Sabancı'da acayip havalıydı. Çok aristokrat, Avrupai bir tarzı vardı.
Botoks 1 sene dayanıyor. Sürekli kullanımda kırısıklıkları azaltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?