Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
domatesli dise 300 liralik rujyeminle cok guldum iste o ozbakim olmadan boyayla cilayla kapatmaya calismaktan oluyo.. kirik tirnaga surulen oje gibi.. ya da cok bakimsiz ayaklara acik ayakkabi ve halhal takan birini dusun.. bunun gibi seyler.. anladim seni ben

40 yaşlı degil de belki o yaşta ufaktan kucuk kirisikliklar başlar diye dusundum.
Neyse artik zeytin yagimi surup oturup bekleyecegim.

Doğrudur bir şey diyemeyeceğim ama güneş koruyucu kremler ve bazı kozmetik ürünlerinde bulunan oktokrilen'in çok zararlı olduğu, kanser ve böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunlarına yol açabileceği tespit edilmiş, yalnızca aerosollerde değil genelde hepsinde oktokrilen varmış, bazı ülkelerde güneş koruyucularının yasaklanması söz konusu çünkü Deniz popülasyonuna zararı var diyorlar, ki kozmetik veya sağlık sebepleriyle cilde sürdüğümüz her şey kana karışıyor.

Kişisel görüşüm ve kendi uygulamalarım, sağlık sorunları için kullanılan ürünler hariç, fondöten, güneş kremi, kapatıcılar, spreyler vb şeyler kullanmıyorum, her şeyim sağlıklı değil dört dörtlük yaşıyorum diyemem ama bu ürünlerin hem bana hem doğaya zararı olduğunu düşündüğümden tercih etmiyorum zaten vücudum maalesef hemen tepki veriyor.

Bir ufak örnek vereyim havalar aşırı sıcak günde 3 defa duş alsam da terleyen biriyim, x bir markanın roll-on'unu kullanayım dedim, terlemeyi engelleme özelliği yüzünden koltuk altımda hemen ufacık bir beze oluştu, kullanmayı bıraktım beze gitti, demek ki cildim nefes aldırmayan ürünleri istemiyor

40 yaşlı degil de belki o yaşta ufaktan kucuk kirisikliklar başlar diye dusundum.
Neyse artik zeytin yagimi surup oturup bekleyecegim.
Herkesin kendi zevki tabii canim imkanlar var nihayetinde.. baktin cok psikolojin bozuluyo yaptirirsin nolcak

Benim surat utusuz gömlek gibi
Hayal gücünü çalıştır işte.
Korkunuz yoksa para da varsa neden olmasın?
İnsan nasıl mutlu hissediyorsa oyle olmali.
Ben anneme çekmişim yerçekimine karşı en direncsiz biziz sanırım
Bende korku var iğne vs batiriyorlar birde sürekli yaptırmak için para lazim.
Yenilemek lazım içi dışı

değildir ya ütüsüz gömlek gibi ironi yapmışsınızdır.gençsiniz daha

Benim bünyem alerjik ve kuru cilt.
Doktorun verdiği kremleri kullaniyorum.
Ne verirse sivilce yapıyor akne yapiyor.
Sigara vs yok.
Su da içerim.
kuru cilt çabuk yaşlanıyor maalesef.akne bende de çıkıyor ara ara 43 yaşında.ama nemlendirmeyi bırakmayın.içten vitaminlerle de takviye yapın doktora danışıp.kolejen kullandım ben şase olarak günde bir kez.hapı da var.

Aynen bu Bu hafta randevu aldım.
Gideceğim bakalım neler önerecek
Tıp çaresiz kalmamali

Aynen bu
Bu hafta randevu aldım.
Gideceğim bakalım neler önerecek
Tıp çaresiz kalmamali
serumlar var uygun fiyatlara.ben devamlı sürerim evdeyken onları.gece yatarken de aha peelingim var kırışıklıklar için.ameliyat olmadan mutlaka vardır çaresi.merkezlerde cihazlarla açıyorlar o kırışıklıkları

49 yasindayim. Kuru bir cildim var. Nemlendirici kullansam da cildim cok kuru. Bir kez botok yaptirdim. Bir daha da firsatim olmadi, pandemiden biraz da gitmeye cekindim. Ancak yaslanmaktan korkmak gibi bir derdim de yok aslinda. Her yasin kendine gore ayri bir guzelligi var. Estetik olmayi hic dusunmedim. Sanirim kendimi aynada boyle gormekten memnunum.

Benim ağri eşiğim yuksektir oyle igne acisi bana bir sey yapmaz korkmuyorum da ama eşim (paradan bagimsiz olarak) karşı bu duruma

Bakalim ileride ya ben kirisiklari kabullenecegim ya da savaşşş

Geçen dudağıma dolgu yaptırdım. (gerçekten aşırı inceydi) acıdan gözümden yaş gelsede gıkım çıkmadı. Seviyorum ben böyle şeyleri Bu ara aksatıyorum ama yeniden dermo rollere başlıcam. Onu kesinlikle tavsiye ederim

evde mi yapıyorsunuz dermoroller i.öyleyse nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?acı oluyor mu?kanama vs oluyor mu?

evde mi yapıyorsunuz dermoroller i.öyleyse nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?acı oluyor mu?kanama vs oluyor mu?
Evde yapıyorum. Önce yüzümü jel ile yıkıyorum. Sonra pamuğa gül suyu döküp yüzümü hafifçe temizliyorum. Daha sonra dermoyu hafifçe yüzümde gezdiriyorum. En son serum. Haftada 1 gece yatmadan önce yapıyorum. Her seferinde dermoyu dezenfekte ediyorum. Bastırmadan hafif hafif yaptığım için acıma olmıyor hafif kızarıyor. Bir de yüzde botoks varsa yapılır mı bilmiyorum. Youtube da videolar var bakabilirsiniz

Katılıyorum, önemli olan güzel yaş almak. Ajda Pekkan'ın neredeyse ağzı kapanmıyor, salyaları aktı akacak...
Estetik yaptırıp yaşını göstermeyene de henüz denk gelmedim. İnsanı yüzü ele vermese en kötü cildi, boynu ve elleri ele veriyor.

Korkunuz yoksa para da varsa neden olmasın?
Bende korku var iğne vs batiriyorlar
Dolgu ve botoks cok acı veren bir işlem değil Dasmeer öncesinde uyuşturucu krem sürüyorlar. Bittikten sonra gündelik hayatına devam edebiliyorsun. Altın iğne yaptırdım ben. O mesela daha acılı bir işlemdi. Ertesi gün dahi evden çıkamadım acıdan.
Bu kadın sosyetik zengin aileden hem de Erdal Acar ın eski eşi. Tam bir estetik faciası bakın
H Heytttt be sana biraz yine magazin havadisi vereyim Hande Acar'la (yeni soyadını bilmiyorum) Hello dergisinin yılbaşı partisinde karşılaşmıştım Yaratık gibi. Ciddi bir estetik bağımlılığı var. Süreyya Yalçın'da öyle. Anormal duruyorlar. O akşam kadınlarda en popüler Hande Acar'dı. Kaynak saçları vardı, aslan yelesi gibi kabarıktı. Ama çok neşeli bir kadın. Herkes onla konuşmaya çalışıyordu. Acun'un eski karısı Zeynep vardı. O çok ezikti. Erkeklerde de Hakan Sabancı çok popülerdi. Yaşlısından gencine kadar herkes Hakan Sabancı'yı göz hapsine almışlardı. Ama Hakan Sabancı'da acayip havalıydı. Çok aristokrat, Avrupai bir tarzı vardı.
Öyle 40-50 sene 3-6 ayda bir botokslanayım olayı çok iyi bir yere varmıyor bence.
Botoksa 4-6 ay dayanıyor diyorlar ama ben son 5 senedir düzenli yaptırdığım için 1 sene kadar dayanıyor. Sürekli kullanımda kırısıklıkları azaltıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
hakan sabancıyı ben beğeniyorum tip olarak ama aygün kızımız yok omuzları dar yok ona dünyayı dar edeceğim diye kafayı takıp yerden yere vuruyor ay yanlış yazmışım bu kadın erdal acarın değil onun kardeşinin karısıydı.cidden yaratık gibi tv de de görmüştüm.bir insan kendine bunu nasıl yapar?seda sayan bile daha iyi durumda hande den

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…