Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen tecrubelisin bana ne onerirsin
Önce cilt temizliği yaptircm doktora.
Akne ve güneş lekesi
Sonra kırışıklıklara ne isteyeyim
Mezoterapi vs diyorlar fikir verir misin

Benim ağri eşiğim yuksektir oyle igne acisi bana bir sey yapmaz korkmuyorum da ama eşim (paradan bagimsiz olarak) karşı bu duruma

Bakalim ileride ya ben kirisiklari kabullenecegim ya da savaşşş
Benim esim de hoşlanmaz ama açıkçası ona fikrini sormayacagim ben korkumu yenersem yapıp gelirim

Sen tecrubelisin bana ne onerirsin
Önce cilt temizliği yaptircm doktora.
Akne ve güneş lekesi
Sonra kırışıklıklara ne isteyeyim
Mezoterapi vs diyorlar fikir verir misin
Dasmeer leke tedavilerini sonbahar ve kış gibi yapıyorlar. Sonrasında güneşle temas olmalı. Altın iğneden memnun kaldım ben. Altın ignede de onlarca iğne batırıyorlar. Sonrasında mor ışıkla yakıyorlar. 3 seans yaptırmam lazım sonuç almak için. Tabii her sene tekrar edeceksin. Benim doktorum melisa uygulayalım demişti ama bir türlü fırsat gelmedi. Geçen Thuluim Lazer diye bir şey getirmiş ama faydalı mıdır inan bilmiyorum.
Mezoterapi dermapen sanırım. Tek önerim 2mm daha kalın uç kullandırma. Benim arkadaşımın yüzünde derin çukurlar oldu.
Kırışıklıkların için 34 yaşındasın seninde doğal görünümlü botoks ve dolgu dışında çok yaptıracağın bir şey yok.

Cilt temizliği bende kışın biliyorum ama yaza uygun temziliklerde varmış duydum.
Bende bir goruseyim.

Sürmemelisin, kapatmamalisin derken? Herkes istedigini yapsin birakin yahu, insanlari kategorize etmeyin böyle

Cilt temizliği bende kışın biliyorum ama yaza uygun temziliklerde varmış duydum.
Bende bir goruseyim.
Cilt temizliği için hydrafacial çok populer. Onu yaz-kış uyguluyorlar. Çok agresif bir işlem değil. Daha çok cilde nem kazandırıyor, parlaklık veriyor

Cilt temizliği için hydrafacial çok populer. Onu yaz-kış uyguluyorlar. Çok agresif bir işlem değil. Daha çok cilde nem kazandırıyor, parlaklık veriyor
Sen antalyadaydin dimi?
Hangi merkezlere gittin? Aylık genel cilt bakımı yapan güvenilir bir yer bakıyorum
Bir sürü yer var,kafam bi milyon oldu
Yer veya kişi tavsiyen var mı?

Sen antalyadaydin dimi?
Hangi merkezlere gittin? Aylık genel cilt bakımı yapan güvenilir bir yer bakıyorum
Bir sürü yer var,kafam bi milyon oldu
Yer veya kişi tavsiyen var mı?
Antalya'dayım evet. Önceden Ankara'da da ikamet ettim. Antalya'da Dermatolog Kubilay Yücel'e gidiyorum. Ankara'da Prof. Başak Kandi'ye gidiyordum.

Onu duydum inss fayda eder birde acısız işlem istiyorum
Dasmeer seni hayal kırıklığına ugratmak istemem ama acısız işlem çok kalıcı olmaz. Cilde önce hasar veriyorlar, ignelerle yaralayarak, ışık, kremlerle yakarak o üst bariyer kendini tedavi ediyor.

Estetik sınıfına giren botoks, dolgu gibi işlemler saçının dibini boyatmak gibi; belli bir süre sonra yenilemen gerekiyor, dolayısıyla da bir bütçe ayırmak demek bu da. Eğer ayarlayabilirsem göz çevreme ışık dolgusu ve dudak dolgusuna devam etmek istiyorum ama dediğim gibi kalıcı değil işlemler. Eşinizin tepkisine gelince benimki de dolgudan sonra bir süre garip gözüküyorsun diyerek öpmemişti beni. Erkekler sevmiyor sanırım.

Hangi işlem acaba bu?
Altın iğne, dermapen gibi Cilt yenileme ve leke giderme işlemlerinin mantığı bu. Önce cildin üst bariyerini yaralıyorlar Cilt kendini yeniliyor.

Eklentiler

• images (7).webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 52
  • images (6).webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
  • images (5).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 60
Aynı eşim gibi inat desene. Doğallıktan yana, benim çok güzel bulduğun hatunları hiç beğenmez (estetiği olanları).

merhabalar hanımlar estetik forumunu görünce dayanamadım bende estetisyenim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz antalyada yaşıyorum nihal sende antalyadasın sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…