Sen tecrubelisin bana ne onerirsinDolgu ve botoks cok acı veren bir işlem değilDasmeer öncesinde uyuşturucu krem sürüyorlar. Bittikten sonra gündelik hayatına devam edebiliyorsun. Altın iğne yaptırdım ben. O mesela daha acılı bir işlemdi. Ertesi gün dahi evden çıkamadım acıdan.
@ceycey0406 sana biraz yine magazin havadisi vereyimHande Acar'la (yeni soyadını bilmiyorum) Hello dergisinin yılbaşı partisinde karşılaşmıştım Yaratık gibi. Ciddi bir estetik bağımlılığı var. Süreyya Yalçın'da öyle. Anormal duruyorlar. O akşam kadınlarda en popüler Hande Acar'dı. Kaynak saçları vardı, aslan yelesi gibi kabarıktı. Ama çok neşeli bir kadın. Herkes onla konuşmaya çalışıyordu. Acun'un eski karısı Zeynep vardı. O çok ezikti. Erkeklerde de Hakan Sabancı çok popülerdi. Yaşlısından gencine kadar herkes Hakan Sabancı'yı göz hapsine almışlardı. Ama Hakan Sabancı'da acayip havalıydı. Çok aristokrat, Avrupai bir tarzı vardı.
Botoksa 4-6 ay dayanıyor diyorlar ama ben son 5 senedir düzenli yaptırdığım için 1 sene kadar dayanıyor. Sürekli kullanımda kırısıklıkları azaltıyor.
Benim esim de hoşlanmaz ama açıkçası ona fikrini sormayacagim ben korkumu yenersem yapıp gelirimBenim ağri eşiğim yuksektir oyle igne acisi bana bir sey yapmaz korkmuyorum da ama eşim (paradan bagimsiz olarak) karşı bu duruma
Bakalim ileride ya ben kirisiklari kabullenecegim ya da savaşşş
Benim esim de hoşlanmaz ama açıkçası ona fikrini sormayacagim ben korkumu yenersem yapıp gelirim
Sen tecrubelisin bana ne onerirsin
Önce cilt temizliği yaptircm doktora.
Akne ve güneş lekesi
Sonra kırışıklıklara ne isteyeyim
Mezoterapi vs diyorlar fikir verir misin
Cilt temizliği bende kışın biliyorum ama yaza uygun temziliklerde varmış duydum.Dasmeer leke tedavilerini sonbahar ve kış gibi yapıyorlar. Sonrasında güneşle temas olmalı. Altın iğneden memnun kaldım ben. Altın ignede de onlarca iğne batırıyorlar. Sonrasında mor ışıkla yakıyorlar. 3 seans yaptırmam lazım sonuç almak için. Tabii her sene tekrar edeceksin. Benim doktorum melisa uygulayalım demişti ama bir türlü fırsat gelmedi. Geçen Thuluim Lazer diye bir şey getirmiş ama faydalı mıdır inan bilmiyorum.
Mezoterapi dermapen sanırım. Tek önerim 2mm daha kalın uç kullandırma. Benim arkadaşımın yüzünde derin çukurlar oldu.
Kırışıklıkların için 34 yaşındasın seninde doğal görünümlü botoks ve dolgu dışında çok yaptıracağın bir şey yok.
Sürmemelisin, kapatmamalisin derken? Herkes istedigini yapsin birakin yahu, insanlari kategorize etmeyin böyleHayvani bir dogalliktan bahsetmiyorum ya ben. Bakımlı olunmali, süslü degil diyorum. Teninin kendi güzel olmali kapaticiyla kapatmamalisin, dudaklarinin kendi canli rengi olmali ruj surmeye ihtiyac olmamali diyorum. Tirnaklarin kendi guzel olmali saglikli bi tirnak ve etleri zaten frechli gibi durur. Yani lokal şeyler sürerek bi yere varilmaz oral vitamin almalı ve sporla ışıldamalisin diyorum. Saçın da dogal renginde kalmali yoksa parlaklik falan kalmiyor.
Is yerinde bi sekreter var bizim domatesli dişiyle dolasir agzina 300 liralik ruj sürer. Böyle pislik kapatma derinde olan bi suru insan var estetik de biraz ona benzio acikcasi iyi hissetmiorum estetikli kisilere bakarken. Sağlık için gerekmisse o ayri.
Cilt temizliği için hydrafacial çok populer. Onu yaz-kış uyguluyorlar. Çok agresif bir işlem değil. Daha çok cilde nem kazandırıyor, parlaklık veriyorCilt temizliği bende kışın biliyorum ama yaza uygun temziliklerde varmış duydum.
Bende bir goruseyim.
Onu duydum inss fayda eder birde acısız işlem istiyorumCilt temizliği için hydrafacial çok populer. Onu yaz-kış uyguluyorlar. Çok agresif bir işlem değil. Daha çok cilde nem kazandırıyor, parlaklık veriyor
Sen antalyadaydin dimi?Cilt temizliği için hydrafacial çok populer. Onu yaz-kış uyguluyorlar. Çok agresif bir işlem değil. Daha çok cilde nem kazandırıyor, parlaklık veriyor
Antalya'dayım evet. Önceden Ankara'da da ikamet ettim. Antalya'da Dermatolog Kubilay Yücel'e gidiyorum. Ankara'da Prof. Başak Kandi'ye gidiyordum.Sen antalyadaydin dimi?
Hangi merkezlere gittin? Aylık genel cilt bakımı yapan güvenilir bir yer bakıyorum
Bir sürü yer var,kafam bi milyon oldu
Yer veya kişi tavsiyen var mı?
Onu duydum inss fayda eder birde acısız işlem istiyorum
Tşk ettim bi bakimAntalya'dayım evet. Önceden Ankara'da da ikamet ettim. Antalya'da Dermatolog Kubilay Yücel'e gidiyorum. Ankara'da Prof. Başak Kandi'ye gidiyordum.
O acıyı uyusturmak için lokal anestezi vs yapmazlar miDasmeer seni hayal kırıklığına ugratmak istemem ama acısız işlem çok kalıcı olmaz. Cilde önce hasar veriyorlar, ignelerle yaralayarak, ışık, kremlerle yakarak o üst bariyer kendini tedavi ediyor.
Rica ederim.Tşk ettim bi bakim
İşlem öncesi yüzüne uyuşturucu krem sürüyorlarO acıyı uyusturmak için lokal anestezi vs yapmazlar mi
Dasmeer seni hayal kırıklığına ugratmak istemem ama acısız işlem çok kalıcı olmaz. Cilde önce hasar veriyorlar, ignelerle yaralayarak, ışık, kremlerle yakarak o üst bariyer kendini tedavi ediyor.
Altın iğne, dermapen gibi Cilt yenileme ve leke giderme işlemlerinin mantığı bu. Önce cildin üst bariyerini yaralıyorlar Cilt kendini yeniliyor.Hangi işlem acaba bu?
İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Ay işkence gibiAltın iğne, dermapen gibi Cilt yenileme ve leke giderme işlemlerinin mantığı bu. Önce cildin üst bariyerini yaralıyorlar Cilt kendini yeniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?