Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlanmanın etkilerini geciktirici ya da izlerini giderici estetik uygulamalar sizi baştan yaratmaz, daha çok mevcudu korumaya yöneliktir. Burun estetiği vb estetik müdahaleler gibi ifadenizi derinden değiştirmez yani. Lafa gelince özgür, ne istediğini bilen, feminist kafalar ama icraata gelince “kocam boşonorom doyo ihihi…” Eşim espri bile olsa böyle bir cümle kurmaz ki 40 yaşındayım, çok iyi bir doktorum var, düzenli aralıklarla pek çok uygulama yaptırıyorum, söylemesem kimse anlamaz o denli doğal… Ruhsal ve bedensel olarak neye ihtiyacınız olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

Nihalcim, Fransız askı için biraz erken gibi, yüz yogası ve diğer takviyelerle birkaç sene ertelenebilir. Ama doğumdan sonra yüzdeki deformasyona bağlı öne çekebiliriz. Ben de takipteyim Fransız askı uygulamasını…

hayııır bence çok kötü o botokslar, yüz gerdirmeler vs
ben de 28 yaşındayım, yaşıtız sizinle. ben hiç göstermiyorum. 20'lerin başında gibiyim. bu durumdan da %80 memnunum diyebilirim. memnun olmadığım an biraz giyim tarzı, biraz makyaj ile gerçek yaşıma ışınlanabildiğim için memnunum muhtemelen. bugüne kadar hiç yaşımdan büyük gösterecek şekilde makyaj yapmadım mesela. belki de bunun etkisiyle yüzüm pek yıpranmadı. e minyon da bir tipim zaten. evet ben de yaşlanmak istemiyorum ve 40'ıma gelince 30 gibi gözükeceğimi düşünüyorum. ben estetiğin güzel bişey olduğunu düşünmüyorum cildi yıpratıyor. mecburi bir estetiğe eyvallah örneğin burun vs olabilir ama yok elmacık kemiklerimi doldurayım, dudaklara botoks, yüze gerdirme vs yok bacım.

cirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol

dudaklarimda, elmacik kemiklerimde ve jawlineimda dolgu var, goz altlarimda isik dolgusu var, cildime duzenli c vitamini yuklemesi yaptiriyorum. henuz 25 yasindayim ben kendimi boyle iyi hissediyorum. iyi bir doktor+kaliteli malzeme olunca asla esinin dusundugu gibi ordek dudak, mimiksiz surat falan olmaz. hatta eski halimden daha canli duruyorum, bir ara usenmezsem before after yollarim.

Çok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuz

Çok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuz
doktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.

Doktor önerisi alabilir miyim? :)

doktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.
Ben Fransız askı düşünüyorum ama çok pahalı bu işlemler gerçekten peki dolguların kalıcılığı ne kadar

Doktor önerisi alabilir miyim? :)
ankarada prof.dr.banu cayci, istanbulda cem hamidi. aslinda ankarada ali sahan var o da iyi ona lisedeyken bile gidiyordum ama banu cayci daha iyi. tabi istanbula yolun duserse %10000 cem hamidi derim.

Ben Fransız askı düşünüyorum ama çok pahalı bu işlemler gerçekten peki dolguların kalıcılığı ne kadar
ben hicbir zaman tamamen erimesini falan beklemiyorum turkiyeye her gelisimde doktoruma ugrarim. gozume batan bir yer varsa yarim cc de olsa yaptiririm o yuzden net bir sey soyleyemiyorum. ama 1 yil cok rahat gidiyor.

fransiz askiyi ben cok bilmiyorum ama annem yaptirirdi, 55 yasindaydi maksimum 40 gorunurdu. bundan 3-4 sene once falan 25 bin civarina yaptirdigini hatirliyorum onun.

Evet gercekten gordugumde şurada şu işlem var vs diye aklimdan geçmedi. Gayet doğal duruyordu. Söylemesen anlamazdim. Olur beklerim.
Genelde doğal olanlar anlaşilmiyor ya kotu yapilmiş ve belli olanlari anlayabildigimiz icin bir tek onlar yaptiriyor gibi dusunuyoruz belkide.

Bir arkadasimin annesi de işlem yaptiriyormuş ama soylemese yine anlamamistim. Cevremde daha coktur belki ve ben anlamiyorum.

Ay sassycim seni gördüm güzel kızsın ama estetik uzmanı olmadığım halde anladım ben bile kaç işlem sayabildim. Estetik yanlış bir şey değil. Ben de belki ileride yaptırırım kendi görüntümü çok değiştirmeyecek şekilde ama belli olmuyor da deme Olsun hem estetik yaptıran genelde belli olsun diye yaptırır

Belli oluyor canım ya. Kötü oluyor demiyorum ama belli oluyor. Birileri hiç belli olmuyor deyip arkanızdan konuşuyor.

Yakınen tanımadığım bir hatunun suratında sekiz işlem saydım bi keresinde Lyanna Mormont ‘a Sonra duyduk ki saydıklarımın çoğunu yaptırmış

yalniz senin gordugun fotografta estetigim yoktu absolut cirillanin gorduklerinde vardi. hatta before after fotomun beforeu sana attigim fotograf.

ama ben sana hic fotograf atmadim ki kudracim bilen insan anlar tabi, ben bakinca her dolgu yaptiranin seda sayan gibi gorunmedigini, mimiklerini kaybetmedigini veya ordek olmadigini soyledim. yoksa belli olmayacak seye para vermem dedigim gibi yuzumu daha canli gostermek icin yaptiriyorum.

Yok senden bahsetmiyorum. Ama belli olmuyor diyenlere inanma diyorum. Seni görmedim bilmiyorum. Yani belli olsun diye yapılan bir işlemin belli olmaması tuhaf zaten. Dedim ya kötü oluyor demiyorum, bazısı gerçekten çok iyi oluyor ama anlaşılıyor da.

ben hastalandiktan sonra yuzum cok coktu, o yuzden yaptiriyorum kendimi asiri iyi hissediyorum. dudaklari ordek gibi olan da cok arkadasim var, bazilari da o goruntuyu seviyor. ben sahsen bu dolgularla yuzumun eski haline geldigini dusunuyorum, baksana absolut da hastalanmadan onceki fotografimi gorup estetikliyim zannetmis, sevindim

Anaa bende estetik varmış ya
Zirkonyum dişlerim ha bide implant
Ama tamamen mecburi oldu doğumdan sonra
Millet çatlar patlar sarkar benim dişlerime oldu olan yalnız kimse anlayamıyor dişleri
O kadar doğal oldu ki ben bile unuttum zirkonyum olduğu

Hea. Sen nokta atışı valla. Ben az müdahaleli ablalarda sadece "ay o dudaklar ne bicim olmus" ve "elmaciklarini doldurtmus" aşamasındayım.
Ha bir de "bu memeler dogal degil" diyebiliyorum
Bazilari tabii Tanrim beni baştan yarat gibi yuzunde dokundurmadigi yer olmadigi icin ben bile anliyorum onu.

Bir de bazi dudak dolgularinda ordek gibi degil de yanlara dogru genişliyor mu artik noluyorsa joker gibi oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…