Yaşlanmanın etkilerini geciktirici ya da izlerini giderici estetik uygulamalar sizi baştan yaratmaz, daha çok mevcudu korumaya yöneliktir. Burun estetiği vb estetik müdahaleler gibi ifadenizi derinden değiştirmez yani. Lafa gelince özgür, ne istediğini bilen, feminist kafalar ama icraata gelince “kocam boşonorom doyo ihihi…” Eşim espri bile olsa böyle bir cümle kurmaz ki 40 yaşındayım, çok iyi bir doktorum var, düzenli aralıklarla pek çok uygulama yaptırıyorum, söylemesem kimse anlamaz o denli doğal… Ruhsal ve bedensel olarak neye ihtiyacınız olduğunu en iyi siz bilirsiniz.İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcıkve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum. 40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan."
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.Oturup yaşlanayim mi yani...
Nihalcim, Fransız askı için biraz erken gibi, yüz yogası ve diğer takviyelerle birkaç sene ertelenebilir. Ama doğumdan sonra yüzdeki deformasyona bağlı öne çekebiliriz. Ben de takipteyim Fransız askı uygulamasını…ilk dolgu ve botoksumu 36 yaşında yaptırdım. Düzenli olarak yaptırıyorum. Şu an 41 yaşındayım, hamileyim. Doğumdan sonra Fransız askısı yaptırmayı düşünüyorum. Bunlar için eşimden izin almıyorum. Ücretini de kendim ödüyorum. Ondan alsam belki mırın kırın edebilirdi, ne gerek var derdi.
Bir kadın estetik yaptırıyorsa kendini daha iyi görmek için yaptırır. Benim bedenimde yaptığım işlemlere kocam dahi olsa karışamaz. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Belki yanlıştır.
Çok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuzcirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol
dudaklarimda, elmacik kemiklerimde ve jawlineimda dolgu var, goz altlarimda isik dolgusu var, cildime duzenli c vitamini yuklemesi yaptiriyorum. henuz 25 yasindayimben kendimi boyle iyi hissediyorum. iyi bir doktor+kaliteli malzeme olunca asla esinin dusundugu gibi ordek dudak, mimiksiz surat falan olmaz. hatta eski halimden daha canli duruyorum, bir ara usenmezsem before after yollarim.
doktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.Çok merak ettim peki dolgu vs bu uugulamalara ne kadar ücret ödüyorsunuz
cirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol
dudaklarimda, elmacik kemiklerimde ve jawlineimda dolgu var, goz altlarimda isik dolgusu var, cildime duzenli c vitamini yuklemesi yaptiriyorum. henuz 25 yasindayimben kendimi boyle iyi hissediyorum. iyi bir doktor+kaliteli malzeme olunca asla esinin dusundugu gibi ordek dudak, mimiksiz surat falan olmaz. hatta eski halimden daha canli duruyorum, bir ara usenmezsem before after yollarim.
Ben Fransız askı düşünüyorum ama çok pahalı bu işlemler gerçekten peki dolguların kalıcılığı ne kadardoktoruna gore degisiyor acikcasi ve her seferinde ayni miktarda yaptirmiyorum. ankarada yaptirirken 1 cc 2500 veriyordum bundan iki yil onceydi, en son istanbulda kucuk bir sey yaptirdim 1 cc 3800 verdim. vitamin yuklemesi 5-6 bin arasi.
ankarada prof.dr.banu cayci, istanbulda cem hamidi. aslinda ankarada ali sahan var o da iyi ona lisedeyken bile gidiyordum ama banu cayci daha iyi. tabi istanbula yolun duserse %10000 cem hamidi derim.Doktor önerisi alabilir miyim? :)
ben hicbir zaman tamamen erimesini falan beklemiyorum turkiyeye her gelisimde doktoruma ugrarim. gozume batan bir yer varsa yarim cc de olsa yaptiririm o yuzden net bir sey soyleyemiyorum. ama 1 yil cok rahat gidiyor.Ben Fransız askı düşünüyorum ama çok pahalı bu işlemler gerçekten peki dolguların kalıcılığı ne kadar
cirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol
Ay sassycim seni gördüm güzel kızsın ama estetik uzmanı olmadığım halde anladım ben bile kaç işlem sayabildim. Estetik yanlış bir şey değil. Ben de belki ileride yaptırırım kendi görüntümü çok değiştirmeyecek şekilde ama belli olmuyor da demecirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol
Belli oluyor canım ya. Kötü oluyor demiyorum ama belli oluyor. Birileri hiç belli olmuyor deyip arkanızdan konuşuyor.cirilla benim fotomu gormustun, bana baksan bu kizda estetik var der misin durust ol
yalniz senin gordugun fotografta estetigim yoktu absolutAy sassycim seni gördüm güzel kızsın ama estetik uzmanı olmadığım halde anladım ben bile kaç işlem sayabildim. Estetik yanlış bir şey değil. Ben de belki ileride yaptırırım kendi görüntümü çok değiştirmeyecek şekilde ama belli olmuyor da demeOlsun hem estetik yaptıran genelde belli olsun diye yaptırır
ama ben sana hic fotograf atmadim ki kudracim
Yok senden bahsetmiyorum. Ama belli olmuyor diyenlere inanma diyorum. Seni görmedim bilmiyorum. Yani belli olsun diye yapılan bir işlemin belli olmaması tuhaf zaten. Dedim ya kötü oluyor demiyorum, bazısı gerçekten çok iyi oluyor ama anlaşılıyor da.ama ben sana hic fotograf atmadim ki kudracimbilen insan anlar tabi, ben bakinca her dolgu yaptiranin seda sayan gibi gorunmedigini, mimiklerini kaybetmedigini veya ordek olmadigini soyledim. yoksa belli olmayacak seye para vermem dedigim gibi yuzumu daha canli gostermek icin yaptiriyorum.
ben hastalandiktan sonra yuzum cok coktu, o yuzden yaptiriyorum kendimi asiri iyi hissediyorum. dudaklari ordek gibi olan da cok arkadasim var, bazilari da o goruntuyu seviyor. ben sahsen bu dolgularla yuzumun eski haline geldigini dusunuyorum, baksana absolut da hastalanmadan onceki fotografimi gorup estetikliyim zannetmis, sevindimEvet gercekten gordugumde şurada şu işlem var vs diye aklimdan geçmedi. Gayet doğal duruyordu. Söylemesen anlamazdim.Olur beklerim.
Genelde doğal olanlar anlaşilmiyor ya kotu yapilmiş ve belli olanlari anlayabildigimiz icin bir tek onlar yaptiriyor gibi dusunuyoruz belkide.
Bir arkadasimin annesi de işlem yaptiriyormuş ama soylemese yine anlamamistim.Cevremde daha coktur belki ve ben anlamiyorum.
Öyle diyorsan öylediryalniz senin gordugun fotografta estetigim yoktu absolutcirillanin gorduklerinde vardi. hatta before after fotomun beforeu sana attigim fotograf.
Hea. Sen nokta atışı valla. Ben az müdahaleli ablalarda sadece "ay o dudaklar ne bicim olmus" ve "elmaciklarini doldurtmus" aşamasındayım.Belli oluyor canım ya. Kötü oluyor demiyorum ama belli oluyor. Birileri hiç belli olmuyor deyip arkanızdan konuşuyor.
Yakınen tanımadığım bir hatunun suratında sekiz işlem saydım bi keresindeLyanna Mormont ‘a Sonra duyduk ki saydıklarımın çoğunu yaptırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?