Belli oluyor canım ya. Kötü oluyor demiyorum ama belli oluyor. Birileri hiç belli olmuyor deyip arkanızdan konuşuyor.
Yakınen tanımadığım bir hatunun suratında sekiz işlem saydım bi keresindeLyanna Mormont ‘a Sonra duyduk ki saydıklarımın çoğunu yaptırmış
Yok görmedim seni. Gönderdin mi ki bana foto? Hatırlamıyorum hiç.
Ben dudak cizgileri kaybolacak kadar, yuzunde şişlik olacak kadar yoksa burnunu ucu yukari gosterecek kadar işlem yoksa gercekten anlamiyorum.
Cevremde yaptirdigini sonradan ogrendigim 1-2 kişi de var.Mutlu olsun diye soylemiyorum sassy icin cidden ben fotografini gordugumde aaa estetik işlem var dememiştim.
EvetNihalcim, Fransız askı için biraz erken gibi, yüz yogası ve diğer takviyelerle birkaç sene ertelenebilir. Ama doğumdan sonra yüzdeki deformasyona bağlı öne çekebiliriz. Ben de takipteyim Fransız askı uygulamasını…
Göndermedim , başka bir üyeye atmıştım , merak ettim sana ya da başkasına gönderip göndermediğiniYok görmedim seni. Gönderdin mi ki bana foto? Hatırlamıyorum hiç.
Hee, yok. Göndermek isteseler bile ben kabul etmem o şekilde birinin izni olmadan fotoğrafının paylaşılmasını. Benden yana sıkıntın olmasın. Başkasına göndermişler midir onu bilemem.Göndermedim , başka bir üyeye atmıştım , merak ettim sana ya da başkasına gönderip göndermediğini
Ya o cidden göz meselesi. Ben de bir noktaya kadar anlamam, hatta kudraya sormuslugum çoktur. Ya bu kadinda bisi mi var diye
Çene mene cok bariz degilse anlamam ben de.
Ama dudak genelde belli oluyor. Gerginliginden, cizgisinden vs belli oluyor.
Ha belli oluyor demek kötü duruyor demek degil. Hatta "ne kadar doğal duruyor ya" diyoruz geciyoruz. Elmacik kemikleri de genelde belli oluyor.
Bence belli oluyor=kotu duruyor algisi yuzunden kimse estetigi anlasilsin istemiyorhalbuki estetik, dolgu vs olduğu belli oldugu halde gayet guzel duran var.
Ama memede incecik vucuda iki tane top koydurunca o işte kotu duruyor
Sassy bazinda yorum yapmiyorum.Benim burnumda işlem oldugunu soyleyen oluyor. ( Tanimayanlar) Sassy e foto attim az once, bence o fotoyu buraya atmis olsam hicbisey demeden cogu kişi işlem var derdi.
Ki sassy bana estetik oncesi sonrasi fotosunu atti. Cidden gormesem anlamazdim ki iki foto arasinda da cook buyuk fark yine goremedim saç rengi ve kaslari disinda.
kim dedi ki estetigim belli olmasin diye? ben butun sayfalari okuyamadim.Yalnız yaptırdığım estetik belli olmasın kaygısına girmek de bana saçma geldi sanki o kaygı var gibi
O kaygı da bana aşırı saçma ve özgüvensiz bir kaygı geliyor
bilen göze o belli olur maalesef bana olmaz ilgim yok bilgim de yok
Kimse anlamasın diyenler genelde sosyetik tiyzeler (edit: ablalar diyeyim) falan oluyor, tövbe haşa estetiğim yok falan diyorlar röportajlarında, yüz ifadelerinden belli olmasa da belki kızıyorlardır bu sorulara -_- oyuncuların falan da gizlilik bişeyleri oluyomuş doktorlarla hatta.Sassy bazinda yorum yapmiyorum.
Dedigim gibi ben de cok anlamam estetik müdahaleleri bariz olmadikca.
Ama bir kisim gercekten anliyorki dedigim gibi yani anlasilmasinda da bence sorun olmamali. Estetik yaptiran kisi dogal halim iddiasinda olmaz zaten, e o zaman anlasilsa sorun ne. Aa ne kadar dogal gorunuyor, cok guzel olmus denir gecilir. Estetik varken aman kimse anlamasin derdi bana saçma geliyor o da iste kotu estetikler yuzunden belli olmasi=kotu olmasi algisi bence.
Kimse demedi de genel olarak dedim açıkçası insanlara şuranda a bu mu var dediğinde insanlar savunmaya geçiyor açıkçası yakim dedi ki estetigim belli olmasin diye? ben butun sayfalari okuyamadim.
Yok ya valla yine var. Burun, cene falan gizleyemiyorlar da dolgudur botokstur söylemek istemiyorlarKimse anlamasın diyenler genelde sosyetik tiyzeler (edit: ablalar diyeyim) falan oluyor, tövbe haşa estetiğim yok falan diyorlar röportajlarında, yüz ifadelerinden belli olmasa da belki kızıyorlardır bu sorulara -_- oyuncuların falan da gizlilik bişeyleri oluyomuş doktorlarla hatta.
Normal hayatta ise insanlar estetiğim yok demezler pek, hatta şu doktora gittim şu kadar para verdim diye anlatıyolar insanlar genelde. Artık ajda pekkan estetikleri kalmadı, güzel ve doğal duran uygulamalar istiyor insanlar, hepsine çok sıcak bakıyorum 40ı falan bekleyebilirim inşallah başlamak için
Dolgu, botoks bunlar estetikten sayılmıyor artıkYok ya valla yine var. Burun, cene falan gizleyemiyorlar da dolgudur botokstur söylemek istemiyorlarestetik normal de belli olmasın kaygisi degil.
Ben de estetige falan karsi degilim. Ileride gerektiğini dusunursem yaptiririm. Ama anlasilmasin kaygim olmaz. Herhalde yani, yaptirdiktan sonra geliyordur belki o kaygı shshd yaptirirsam gorurum artik
İnsana iyi gelecekse yaptırılır ya bence de, belki de yaptırınca hoşumuza gitmeyecek ve devamını getirmeyeceğiz (gerçekten de botox için yüz ifadem zamanla değişti sevmedim diyenler de var) ama neden denemeyelim ki. Önceki yorumumda da dedim amaç yaşlanmamak değil de bakımlı bir moruk olmakYok ya valla yine var. Burun, cene falan gizleyemiyorlar da dolgudur botokstur söylemek istemiyorlarestetik normal de belli olmasın kaygisi degil.
Ben de estetige falan karsi degilim. Ileride gerektiğini dusunursem yaptiririm. Ama anlasilmasin kaygim olmaz. Herhalde yani, yaptirdiktan sonra geliyordur belki o kaygı shshd yaptirirsam gorurum artik
Yaşlanmamak diye bir sey zaten yok bir noktadan sonra ya. Ona kasınca boyle tovbe estagfurullah bir sey oluyor o suratİnsana iyi gelecekse yaptırılır ya bence de, belki de yaptırınca hoşumuza gitmeyecek ve devamını getirmeyeceğiz (gerçekten de botox için yüz ifadem zamanla değişti sevmedim diyenler de var) ama neden denemeyelim ki. Önceki yorumumda da dedim amaç yaşlanmamak değil de bakımlı bir moruk olmak
sen anlamazsin bilen birinin gormesi lazimSende estetik mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?