Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana 28 yaşında birisi gelse 40 olup yaşlanınca estetik yaptıracağım dese gülerim

Hele bir 40 ol da bakarız

Bir de ne yapayım yaşlanayım mı sorusu bence kilit nokta

40 isen bu ortaya çıksın ki, yaşanmışlığın tecrüben ortada olsun

Barbi bebek yüzü ile ortada olmanın ne gereği var

Siz estetikten öte gençliğinizi kaybetme kaygısı yaşıyorsunuz ama henüz 28 yaşında

Bu kaygınızın sebebini bulun 28 yaşında 40 yaşıma gelince çizgim vs çıkarsa estetik yaptırırım diye düşünmek aklımın ucundan geçmezdi, galiba ya yaşlanırsan diye düşünmeye zamanım da yoktu

Bunu eşime desem henüz gençsin der işi farklı bir etkinliğe çevirir dikkatimi dağıtırdı

41 oldum hala böyle düşünceler aklımdan geçmiyor dışarıdan bakan gençler yazık botoks yaptıracak parası yok diye mi düşünüyor şimdi

Aşı dahi olmayan toplumumuz 6 ayda yüzüne gözüne bir şeyler enjekte ettiriyor, bu da ilginç

Ben de 45ten sonra botoks yaptırırım diye düşünüyorum. Öyle ciddi estetikler değil de ufak tefek dokunuşlar. Eşime şimdiden söylemem çünkü hayır der biliyorum. Zamanı gelince hallolur bence şimdiden zemin hazırlamaya gerek yok

Ne güzel ya eşleriniz demek sizi olduğunuz gibi beğeniyor, bir de böyle bakın. Oranı yaptır buranı yaptır diyen bir erkekle beraber olduğunuzu düşünsenize. Ben yeni evliydik bir ara eşime "mememe estetik yaptırsam mı ileride diye düşünüyorum ama.." dedim. Beklediğim yanıt "ne gerek var memelerin çok güzel" diyecek diye bekledim. Adam "olur" deyip gitti internetten meme estetik operarasyonları açtı. Ben bozuldum :) Sonra biraz kilo vermiştim kalçalarını dikleştirsen mi? dedi. Bu arada dişlerimi yaptırdı. Dişlerimde bir sorun yoktu ama kimsenin dişleri doğal hali ile dümdüz değildir yani. Kendi yaptırmış tutturdu seninkileri de yaptıralım diye. Görümcem diş hekimi, görümcem de yapalım yapalım dedi. Ben önce yok dedim ama çok ısrar ettiler insan da bir bozuluyor etki altında kalıyor dişlerim acaba kötü mü diye. 22 tane sapasağlam dişim kesildi. Sonra saçlarımın doğal rengini beğenmedi, ki bence çok güzel saçlarım vardı. Simsiyah ve uzun. çok siyahmış saçlarım. Çok direndim boyatmamak için, sonra bir gün kayınvalidemi de alıp bizi kuaföre götürdü orada emrivaki yaptı. Ben de kayınvalidemin yanında olay çıkaramadım yaptırdım, yandı saçlarım. Kuaförün o kadar uyarmasına rağmen çok ısrar etti. Sonra çok affedersiniz özel bölgemde cilt rengi biraz koyu (herkesde var yani aslında bu sorun ama) ona taktı, açtır oradaki rengi diye. Şimdi ikimiz de kilo aldık biraz ben göbeğimden rahatsızım. Liposuction yaptıralım diyor (kendine de istiyor). Estetiğe karşı değilim ama gerektiği yerde ve mümkün olduğunca az, çünkü doğal olmuyor, bozma ihtimalleri de var. Risk yani sonuçta. Ben bir tek dudak kenarlarıma dolgu yaptırdım. Bunun için de eşimden izin almadım.

Ay adam İngiltere prensi heralde çok sinir oldum

Selam cirilla. Ciddi estetik diyebileceğimiz şeyler dışında botoks ve dolgu estetik değil zaten. Botoks normal bi şey artık günümüzde. Benim yaptırdığımı çoğu zaman kimse anlamıyor. Ayrıca yaş erkenken yapmak önemli çizgiler derinlemeden ise yarasin diye. Sadece çizgilere yapılıyor yüzüm degismicek kimse anlmicak dersen bisey demez bence. Anneme bile yaptirttim götürdüm , babam yok yok diyordu şimdi botoksunuz gelmiş diyor onun dışında burun dudak vs benimkide cok karşı, aynı fikirleri

28 çok genç bir yaş zaten. Cilt bakımı ile destekleyebilirsiniz şimdi. Sert bir tepki değil de,şaka yollu söyledi sanırım eşiniz. Sittin sene istemiyorum,kesin bir dille istemiyorum gibisinden mübalağa etmek için "boşanırım" demiştir. Yine 40'a çok var. Daha gençsiniz. Bu arada kendi yüzünüz için "değiştirmem zaten çok güzeller" demeniz hoşuma gitti. Ben de 24 yaşındayım ama yüzüm için bunu söyleyemiyorum. Keşke sizin gibi kendimle barışık olsam

Tek özelliğin değildir muhakkak ama kişiliğini üzerine kurduğun özelliğin dış görünüşün ergenlikten beri. Çok fazla tutunmuşsun güzelliğine. Çevren de pohpohlamış muhtemelen onun da etkisi var.

Şimdi seni tanımadığım için burada tanıdığım kadarıyla psikolojin hakkında yorum yapmam çok doğru olmaz tabi ki. Ama bana normal gelmedi bu düşüncelerin açıkçası.

Ben de 34 yasindayim. Cenem kucuk oldugu icin jawline dusunuyorum bayram donusune. Kocam yok ama babama soyledimtv'deki agzi yuzu birbirine girmis kadinlara benzerim diye korktu. 0.5 cc yaptirmistim denemelik 2 sene once. O bile farkettirmisti. 0.5cc'yi de sakaklarima ve elmacik kemigi ustune yaptilar. Elmacik kemigi ustu goz altini duzeltsin diye yapildi. Etkisi gecti ama deforme olmadi. Esiniz de estetigi asiri abartip zombi gibi gezenleri gordugunden demistir.

Acaba kocanız estetiği, film ve dizilerdeki gibi koca dudaklı botokstan yüzü kımıldamayan insanlarınki gibi mi zannediyor?
Öyleyse tepkisi normal onlar çok korkunçlu

Çok güzel yazmışsınız. Aslında güzellik çok göreceli bir kavram AMA medyanın dayattığı bazı kalıplar var bir güzellik anlayışı ve saçma sapan bir şekilde onu benimsiyoruz farkında olmadan. Ben örneğin kadında olsun erkekte olsun göz etrafındaki kaz ayaklarına bayılırım. İnsan gülünce onlar bir derinleşiyor çünkü ve çok severim anlamlı bulurum. "Kadınların erkeklerden önce çöktüğü" de tamamen yanlış bir söylem, çünkü bu da bir medya dayatması bence. Erkeğin olgun yüzlüsü, kadının da genç, bebek yüzlüsü güzel şeklinde bir dayatma var. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama örneğin camel reklamındaki erkek, yüzü çökmüş kırışıkları var, kadın olsa asla yer alamazdı o reklamda öyle kırışmış yüz ile. Bazen belli yaşta bir erkeğe bakıyorum "yakışıklı" ve onun kadın olduğunu hayal edip gözümde canlandırıyorum, bildiğiniz çökmüş gitmiş aslında adam. Yani kadınların erkeklerden önce yaşlandığı falan yok herkes yaşlanıyor. Sağlıklı yaşlanmak en önemlisi dediğiniz gibi, sağlık önemli. Bir de sevgi, seven gözler güzel görür.

Ben sadece alın çizgilerine botoks dusunuyorum. O da zaten kırışmadan yapılması gerekiyormus. Çizgilerin kırışmasını gecıktırıyormus. 33 yaşındayım ben de

Bu ay sonu burun estetiği olacağım, eşime söylediğimde aşırı tepki verdi, aynen sizinki gıbı boşanmadan yaptımazsın dedi. Olur dedim benim için sorun yok boşanırız
aşırı tepkiler verdi ama.
Ben senden izin almıyorum ki, sadece söylüyorum.
Ben senin malın değilim
Cocugun da değilim. Benim bedenim benim kararım dedim
Hatta karşıma alıp sonradan bu sekilde hayatıma karışacaksan boşanalım dedim.

Ben ufak tefek şeylere karşı değilim
Ve erkeklere lütfen cok yüz vermeyin
Tepenizden inmiyorlar sonra

Boşanırmış, cok da umurumdaydı.
Ulan sen böyle yaparsan ben boşanırım senden be
Hadsiz!
Güya gözdağı verdi ama evde kedi gibi dolaşıyor suan kendi.

38 yaşındayim 28 yaşımdan beri estetik yaptırıyorum.Burnum,memelerim,yanaklarım,dudağım,epilasyonum,cilt bakımım,dolgum,botoksum,kışın cildime yaptirdigim extra uygulamalar hepsini çok severek yaptırdım.Kimseden de izin almadım.Calisiyorum hepsini kendi paramla yaptirdim.Estetik konusunda çok hassasım eşim dahil kimse karışamaz.Bunlari yaptırmayı seviyorum ve kendimi çok mutlu hissediyorum.En fazla fikir verir eşim de zaten.Yapma izin vermiyorum falan asla demez.Suan hamileyim hicbisey yaptiramiyorum.Dogumdan sonra hemen baslicamemzirme bitince de protezlerimi daha küçük bı protezle değiştiricem.Estetige hiic karşı değilim tam tersi destekliyorum.İnsan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı.

Ay adam İngiltere prensi heralde çok sinir oldum
Ben de sinir oluyordum. Şimdi biraz kilo aldım vücudum toparlandı biraz ama göbeğim de çıktı, göbekten biraz rahatsızım. Şimdi liposuction yaptıralım diyor ya (kendi de göbekli) bana "sen asıl poponu küçültür, kocaman popon var" dedi. (Popomdan rahatsız değilim, kalçalar biraz geniş olunca bel de daha ince duruyor, benim görüşüm, severim biraz çıkık duran popoyu; Kim Kardashan kadar da değil yani popom ama biraz büyük sayılır). Ben de "benim popom Brezilya poposu" dedim. "Ben Brezilya poposu hiç sevmem" dedi. "Ben severim" dedim. Hiç takmam yani takacak yaşı da geçtim artık.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun,

Adam kendine yeni kadın yaratmış resmen

Belki yaptirdiginizi farketmiyordur 1 CC de filan kaliyorsaniz
Doktorum çok abartı yapmıyor yine yüzümdeki çökük yerleri dolduruyor. Ne kadar kullanıyor bilmiyorum ama 2 tüp yüzüme yapıyor, göz altı ışık dolgusu için farklı bir madde kullanıyor. Bir de o gün bütçem yeterse dudağıma da yaptırıyorum. Özellikle nazolabial dediğimiz dudak kenarındaki çizgilerimden çok rahatsız oluyorum. Yaşın getirdiği etkiler beni mutsuz ediyor. Ben eşimin fikrini almıyorum. Onun fikri benim mutsuzluğundan önemli değil.

Adam kendine yeni kadın yaratmış resmen
Adamın genel huyu bu. Hiçbir şey beğenmez. Beğenmeyeceksen niye aldın beni dimi? Başka bir kadınla evlenseydi ona da yapardı aynılarını muhtemelen. Bir karavan aldık. Orasını beğenmedi, burasını beğenmedi. Orasını sök düzelt, burasını sök düzelt, derken karavanın değişmedik bir şaşesi, bir de pis su deposu kaldı; abartmıyorum. O paraya sıfır, süper lüks bir karavan alırdık. Ama muhtemelen onda da kusur bulurdu.

30 dan itibaren botoksa başlamak lazım geç yaptırınca bir anlamı olmuyor. Ben de önümüzdeki yıl başlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…