Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama aşı bizi öldürecek
 

Yani ileride bunu yaptirmak için kavga etme ihtimali de beni üzdü. Boyle bir seyi bagir cagir zorla yaptirmak istemem desteklese daha iyiydi. Eşimin begenisinde onemli elbette ama ben aynaya baktigimda kirisikliklarimdan mutlu olamazsam eşimi romantik bulamacagim muhtemelen.

Elim başimda devamli bunu dusunmuyorum elbette ama aklima geldi.


Off evet bir de o var. Evde botoxlu taklidi yapiyor eliyle suratini gerdirip gülünce anlaşilmayan, uzulunce anlaşilmayan ifadesiz surat gibi yapiyor oyle saniyor herhalde ama anlattim oyle olmadigini hatta yaptiran ve farketmediklerin vardir dedim. Ornekte verdim yok inat kafa

Acaba kocanız estetiği, film ve dizilerdeki gibi koca dudaklı botokstan yüzü kımıldamayan insanlarınki gibi mi zannediyor?
Öyleyse tepkisi normal onlar çok korkunçlu

Evet oyle taklit yapip dalga geciyor. :))) Oyle olmadigini soyluyorum sallamiyor. Dogal botoxlu da gosterdim aslinda cevremizde yaptiran var soylemese ben anlamazdim yani.
 

Kavga şeklinde olmadi aslinda normal bir konuşmaydi pek uzun da surmedi. Hatta dalga da geçti sonra

Geçenlerde saçlari dokulmeye başlamişti eşimin ilaç vs kullandi iyi geldi simdilik dokulmesi neredeyse durdu ama kellik olsaydi saç ekim arastiracaktim eşime de soyledim eger durmazsa kel filn kalirsan saç ektiririz diye hiçte hayir olmaz ektirmem demedi kendine gelince. Ben buradan yururum illa ki saçlari dokulur ileride.
 
28 yaş bunları düşünmek için erken değil mi

Şaka bir yana, estetik oplar hem çok para hem sonuç pek yok. Yani görüntü yapay, üstünde oynandığı belli ama 25 yaşında görünmüyorsun - estetikli 40 duruyorsun

Bu estetik çılgınlığı Avrupada pek yok, ABD ve Türkiye gibi üretim çılgını ülkelerde var. Medyadan insanlara sürekli ambalaj baskısı pompalanıyor insanlar da şekilden şekile giriyor.

Ben 33üm normal ve doğal bir şekilde yaşlanmayı kabul ediyorum, 40tan sonra da 40lık olarak görünmek istiyorum. 40 yaş farklı, 30 farklı, 50 farklı hepsini kabullenmek ve kucaklamak gerek diye düşünüyorum.
 
Yok ben meme toparlattim sadece, bi gozleri topraga bakiyodu artik
 
Olsun cesetleri güzel olucak
 

Erken aslinda ama 30a yaklastikca olmayan cizgiler cikmis gibi geliyor sanki. Sonra bakiyorum yok diyorum ne alakasi var.
Sanki 30 olmak yaşlanmak gibi kodlanmiş kafamda, başkasina 30 yaş yaşli degil derim. Eşim de 36 yaşinda yani yaşli degil ama bir tek ben +30 olunca yaşli olacagim sanki.

Dogru soyluyorsunuz. Ben de cevremdekilere bakiyorum, Ajda Pekkan ornegi de verenler oldu. Evet genç durmuyor ne kadar da gerginleşseler gencligin verdiği hava olmuyor.

O yaşlarima geldigimde belki benim de dusuncelerim degisir, belki ben de kucaklarim ya da bu durumu aşamam bilmiyorum aslinda.
 
Yani, kaldı ki insanın fikirleri değişiyor ve moda akımları da değişiyor. Ben ergenken,ikibinlerin başında ipince kaşlar modaydı mesela . Düşük bel pantalon giyerdi herkes,eğilince çatal falan meydanda..ilginç bir moda akımı vardı. Şimdi bakıyorsun göbeğe kadar yüksek bel şortlar, pantalonlar giyiliyor, kaşi olmayan kalın kalın kaş yaptiriyor...
Günümüzün de modası bu javlinelar,çıkık çeneler,Fransız askıları falan ama belki oniki sene sonra bunu yapanlar yadırganacak, body positive akımı hakim olacak ve tüm ünlüleri kiriş kırış göreceğiz, bu da yavaştan hoşumuza gitmeye başlayacak... Belli bile değil. Ayrıca bir kadının sistematik olarak dile getirip (dırdır edip) yapmayacağı bir şey yok ya, oniki sene ara ara dile getirirsen o şey bir süre sonra doğal hal aliyor.
Katılıyorum. Dizi sinema sektöründe bile Bu belli oluyor. Koca burunlu kadınları , küçük memeli kadinlari ,yüzü kırışmış insanları vs başrol yapıyorlar, filmdeki / dizideki herkes de cazibesiyle pesinden koşuyor. Bunu türk yapımında görmek imkansız. Toplumun güzellik tanımına uymayan birini koyarlar ama çirkin Bety gibi sonradan guzellestirirler:)
İki örnek vereyim, birisi menajerimi arayın dizisindeki adrea, diğeri de türk yapimindaki adını bilmediğim eleman.

Bizdeki bütün oyuncular manken mübarek:)
Ya da this us 'un kate'i&ona aşık kocasi , ve aynısının türk versiyonundaki kilolu(!) kadın ve sevgilisi

Yine aynı şekilde , Avrupa filminde bir spontane sevisme sahnesi izliyorsun, tüm vücut killariyla, içindeki beyaz çirkin çamaşırıyla doğal bir kadın ve (genelde) kaslarla cok işi olmayan sıradan bir adam izliyrosun (hatta çoğu Fransız yapımı nedense yaşlı adam poposuna takintili,filmin dizinin bir yerinde kadayıf olmuş killariyla kiriş kırış bir erkek totosu görmek mümkün)
Türk dizisi -filmi izliyorsun, kadın kaçırılıyor, zor bir gün geçiriyor, fakir, fukara, bilmemne...hiç farketmiyor. Ne kadar spontane olursa olsun o sevisme sahnesinde en harika sudYen olur üstünde (küçük göğüs diye bir şey olamaz zaten), koltuk altında dahi zinhar bir gram kıl olmaz. Sanki o gün onca şeyi yaşayıp bir de sevişeceğini bilmiş de evden çıkmış:) hele erkeğe bakıyorsun, şisirmiş abdominalleri ,spor salonundan koşmuş gelmiş :)
İşte insanlar da ne yapsın, 7x24 buna maruz kaldıkça gerçek güzeli o zannediyorlar, ister istemez ona meylediyorlar.
O yüzden ben kendini beğenmeyen- meme estetiği falan düşünen arkadaşlara Fransız filmi - Avrupa Sineması oneriyorum
 
Bu yaşlarda anca botoks olur zaten
O da korumacılığı var diye
Doğru yerde doğru botoks işlemi zaten çoğu sorunu yok ediyor
Beslenmen güzel ve kötü alışkanlıklarin yoksa vede genetiğin sağlam ise 50yi rahat bulursun estetiksiz...
40 yaşına daha çok var simdiden dert ettiğin şeye bak,kocanın fikri de değişir o zamana
 

Ben memelerime de sarmiştim bir ara ki sarkıklık, asimetri vs olmadigi halde sırf kucukler diye. sanki kucuk memeli olunamazdı. Buyuk olmayinca gelişmesi yarim kalmiş saniyordum.
 
29 yaşindayim ileride belki goz cevresi kiriskliklari icin bisey yapabilirim hafif dokunuslar.onun disinda ihtiyac degilse estetige karsiyim.heryer birbirine benzeye kadinlarla dolu.dogallik hep daha guzrl
 

Estetik yaptırmayı düşündüğünüzde bağırış çağırış kavga edeceğinizi sanmam, o günler geldiğinde ikinizin de fikri değişebilir fikirler olgunlaşabilir, yazdıklarınıza bakılırsa eşinizin tepkisi yüzünüzün, ifadenizin değişeceğini düşündüğü için.
Siz mutsuz olacağınızı söylediğinizde itiraz edeceğini sanmıyorum, ki henüz 28 yaşındasınız yüzünüzde kırışıklık yok bu halinizi düşünüp estetik mi düşünüyorsun diyordur ama belki 40 yaşına geldiğinizde kendisi diyecek yüzüne ufak dokunuşlar yaptır diye.

Kellik benim ihtisas alanım :)))) ailede kellik varsa veya belli yaştan sonra saçlarda seyrelme, o zaman eşinizin hiiiç şansı yok kel kalacak.
Eşim 40 yaşına kadar saçlıydı, hatta 25-30 yaş arası uzun saçlıydı, 40'ına doğru tepesi uçak pistine dönmeye başladı Ama ne ben ne o bunu problem eden insanlar değiliz, ekim falan yaptırmadı yaptırmaya niyetlense engellemezdim ama ekim yapılmasını istemezdim de.

Vuruyor makinayı kafa komple dazlak oluyor mis gibi, belki yaşından sebep yüzüne olgunluk çöktüğü için de kellik yakıştı adama.
 

Bruce Wills gibi oluyolar, istemsiz bi karizma hali
 
Bende de çizgi şeklinde 17 18 cm kellik var valla. Hiçç aldırmıyorum sevdiğim yarım topuzu yapıyorum saçıma her gün. Canım ne zaman isterse o zaman çaresine bakacağımgüzellik dayatması sosyal medya sayesinde iyice arttı üstümüzde. Cilt bakımımı yaparım sigara içmem iyi beslenirim bol su içerim bitti gitti.fazla estetik bizi bozar anacığımmmm derim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…