- 11 Aralık 2018
- 42.614
- 264.842
- 598
Benim annem de sadece arko krem kullanır ergenliğinden beri. Şu dandik yeşil tüplü olanlardan. Kadın 74 yaşında yaşıtları kırış buruş bizimki artık mermer kıvamında olmasa da yaşına göre gayet güzel cildi. Arada kızıyor hatta yaşlandım ben artık genç görünüyorum diye kabul etmiyorsunuz yaşlandığımı diyorYengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Onu da akitmak zordur ama, kirkpinar gureşcisi gibi hayda bre diye gezerim onu yapsam, bi yere de oturamazsin 2 saat, her yer yag olur, aklimda sacma sapan dusuncelerYengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Estetik yaptırmayı düşündüğünüzde bağırış çağırış kavga edeceğinizi sanmam, o günler geldiğinde ikinizin de fikri değişebilir fikirler olgunlaşabilir, yazdıklarınıza bakılırsa eşinizin tepkisi yüzünüzün, ifadenizin değişeceğini düşündüğü için.
Siz mutsuz olacağınızı söylediğinizde itiraz edeceğini sanmıyorum, ki henüz 28 yaşındasınız yüzünüzde kırışıklık yok bu halinizi düşünüp estetik mi düşünüyorsun diyordur ama belki 40 yaşına geldiğinizde kendisi diyecek yüzüne ufak dokunuşlar yaptır diye.
Kellik benim ihtisas alanım :)))) ailede kellik varsa veya belli yaştan sonra saçlarda seyrelme, o zaman eşinizin hiiiç şansı yok kel kalacak.
Eşim 40 yaşına kadar saçlıydı, hatta 25-30 yaş arası uzun saçlıydı, 40'ına doğru tepesi uçak pistine dönmeye başladıAma ne ben ne o bunu problem eden insanlar değiliz, ekim falan yaptırmadı yaptırmaya niyetlense engellemezdim ama ekim yapılmasını istemezdim de.
Vuruyor makinayı kafa komple dazlak oluyor mis gibi, belki yaşından sebep yüzüne olgunluk çöktüğü için de kellik yakıştı adama.
Evinde hamam var onun amaOnu da akitmak zordur ama, kirkpinar gureşcisi gibi hayda bre diye gezerim onu yapsam, bi yere de oturamazsin 2 saat, her yer yag olur, aklimda sacma sapan dusunceler
Benim göz çevrem küçüklükten mimikli yani belli oluyor,tabi sabitken çizgi yok ama yüzümü kiprastirdigim an direkt göz mimikim haraket ediyorEvde göz çevreme sürüyorum 3 günde bir ama tüm vücuda ben de üşeniyorum
SalıncakBenim göz çevrem küçüklükten mimikli yani belli oluyor,tabi sabitken çizgi yok ama yüzümü kiprastirdigim an direkt göz mimikim haraket ediyor
Obür ay balkon salıncağı mi alsam yoksa botoks mi yapsam diye düşünüyorum
Napsam
Kırıştıysa az da olsa botoks yerine dolgu yapıyor doktorlar. Botoks orayı geçici felç edip oynatmamızı mimik yapmamızı engelliyor sadece.Benim göz çevrem küçüklükten mimikli yani belli oluyor,tabi sabitken çizgi yok ama yüzümü kiprastirdigim an direkt göz mimikim haraket ediyor
Obür ay balkon salıncağı mi alsam yoksa botoks mi yapsam diye düşünüyorum
Napsam
Annemde aynı yüzüne zeytinyağı sürer benim gibi yok cilt bakımı yok kremmiş temizleyiciymiş sürmemiştir. 51 yaşında maşallah cildinde kırışıklık yok. Elmacık kemikleri fena tombık çıkık.Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Birazdan hepimiz kendimizi zeytinyağına bulayacazAnnemde aynı yüzüne zeytinyağı sürer benim gibi yok cilt bakımı yok kremmiş temizleyiciymiş sürmemiştir. 51 yaşında maşallah cildinde kırışıklık yok. Elmacık kemikleri fena tombık çıkık.
Aynen ya. Tonla para verdim kremlere serumlara kadın sadece zeytinyağı ve nemlendirici kullanır pırıl pırıl lekesiz nemli bir cildi var o yaştaAnnemde aynı yüzüne zeytinyağı sürer benim gibi yok cilt bakımı yok kremmiş temizleyiciymiş sürmemiştir. 51 yaşında maşallah cildinde kırışıklık yok. Elmacık kemikleri fena tombık çıkık.
Sabitken çizgi izi yok iste sadece mimik var gülerken ifade yaparken ve biraz derinlesti bence son 2 yıldırKırıştıysa az da olsa botoks yerine dolgu yapıyor doktorlar. Botoks orayı geçici felç edip oynatmamızı mimik yapmamızı engelliyor sadece.
Marketten alınan sızma olmaz. Hakiki taş sıkma lazım amaBirazdan hepimiz kendimizi zeytinyağına bulayacaz
Bende mevcut, olmayanlar düşünsünMarketten alınan sızma olmaz. Hakiki taş sıkma lazım ama
Yok yapılıyor estetik prof una gitmiştim pandemi öncesi. Yaptıracaktım virüs çıktı. Ben güzellik için değil eski halime dönmek için yaptıracağım . Yüzümün şeklinden vs çok memnunum ince dudaklarımdan bileSabitken çizgi izi yok iste sadece mimik var gülerken ifade yaparken ve biraz derinlesti bence son 2 yıldır
Oraya dolgu ağır olmaz mi ya?
Mesela ben de sey diye biliyorum
Agiz cizgisine botoks yapılmaz sarkar
Bu mantığa göre oraya dolgu bilemedim
Şakak dolgusu da korkutur beni mesela
Doğru güneşi direkt çeker zeytinyağıBende mevcut olmayanlar düşünsün
Zeytinyağı sürüp yıkamadan güneşe çıkmayın ama nur topu gibi güneş lekeleriniz olur mermer gibi olmaya çalışırken
Adamı gözü kör sevdiğimden herhalde kelliği bile hoş geliyorBruce Wills gibi oluyolar, istemsiz bi karizma hali
Sizin sağlık problemleri yüzünden, o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama çözümü var sonuçta, çok rahatsız olduğunuz noktada ekim yaptırırsınız.Bende de çizgi şeklinde 17 18 cm kellik var valla. Hiçç aldırmıyorum sevdiğim yarım topuzu yapıyorum saçıma her gün. Canım ne zaman isterse o zaman çaresine bakacağımgüzellik dayatması sosyal medya sayesinde iyice arttı üstümüzde. Cilt bakımımı yaparım sigara içmem iyi beslenirim bol su içerim bitti gitti.fazla estetik bizi bozar anacığımmmm derim
Siz niye kuzu kuzu hepsine tamam dediniz ki? Yani sonucta sizin evlilik dinamikleriniz tabii, bize laf dusmez siz raziysaniz ama evlendikten sonra adamin orani da yaptir, burani da düzelt, sunu da soyle yap diye sizin vücudunuz uzerinden estetikcilik oynamasi bence kırıcı.Adamın genel huyu bu. Hiçbir şey beğenmez. Beğenmeyeceksen niye aldın beni dimi? Başka bir kadınla evlenseydi ona da yapardı aynılarını muhtemelen. Bir karavan aldık. Orasını beğenmedi, burasını beğenmedi. Orasını sök düzelt, burasını sök düzelt, derken karavanın değişmedik bir şaşesi, bir de pis su deposu kaldı; abartmıyorum. O paraya sıfır, süper lüks bir karavan alırdık. Ama muhtemelen onda da kusur bulurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?