Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Benim annem de sadece arko krem kullanır ergenliğinden beri. Şu dandik yeşil tüplü olanlardan. Kadın 74 yaşında yaşıtları kırış buruş bizimki artık mermer kıvamında olmasa da yaşına göre gayet güzel cildi. Arada kızıyor hatta yaşlandım ben artık genç görünüyorum diye kabul etmiyorsunuz yaşlandığımı diyor işallak anama çekmişimdir.

Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Onu da akitmak zordur ama, kirkpinar gureşcisi gibi hayda bre diye gezerim onu yapsam, bi yere de oturamazsin 2 saat, her yer yag olur, aklimda sacma sapan dusunceler

Korona gecirdik ondan 1-2 sonra dokulme başlamişti. Bilmiyorum alakasi var midir tabi. Babasinin saçlari hala duruyor, abisinde de kellik yok ama belli olmaz belki ailede baska birine çekmiştir. Ben ektir derim ki dedim bile zaten kel olursan yaptirirz diye.
Ama daha 36 yaşinda adamcagiz nebileyim istemem oyle kel

Bakalim zaman ne gosterecek.
Ben yaşli duracagim sen genc goruneceksin seklinde triplere girmezse...

Evde göz çevreme sürüyorum 3 günde bir ama tüm vücuda ben de üşeniyorum
Benim göz çevrem küçüklükten mimikli yani belli oluyor,tabi sabitken çizgi yok ama yüzümü kiprastirdigim an direkt göz mimikim haraket ediyor
Obür ay balkon salıncağı mi alsam yoksa botoks mi yapsam diye düşünüyorum
Napsam

Kırıştıysa az da olsa botoks yerine dolgu yapıyor doktorlar. Botoks orayı geçici felç edip oynatmamızı mimik yapmamızı engelliyor sadece.

Annemde aynı yüzüne zeytinyağı sürer benim gibi yok cilt bakımı yok kremmiş temizleyiciymiş sürmemiştir. 51 yaşında maşallah cildinde kırışıklık yok. Elmacık kemikleri fena tombık çıkık.

Aynen ya. Tonla para verdim kremlere serumlara kadın sadece zeytinyağı ve nemlendirici kullanır pırıl pırıl lekesiz nemli bir cildi var o yaşta

Simdiden 10-12 sonrasinin estetik hesaplarini yapip bu yuzden dertlenmeniz bence normal degil. Yakinda yaptıracak olsaniz tamam, ileride ne yaparım ya deyip gececek olsaniz o da tamam. Ama bu sekilde strese girmeniz gercekten size zarar cunku belli ki yaş almayi dogal karsilayip kabul edemeyeceksiniz.

Ben 31 yasindayim ve doğru duzgun cilt bakimi bile yapmiyorum mesela. Yaşımla beraber vücudumda meydana gelen degisiklikleri normal buluyorum. Saplantili sekilde genc kalmaya calismak daha kotu, yapay sonuclar doguruyor.

Ha on yil sonra cok derin çizgim olur, yuzum sarkar ve bu beni gördüğümde mutsuz ederse evet cozumune bakarim. Ama daha olmamis, gormedigim seyi dusunup niye mutsuz olayım?

Kırıştıysa az da olsa botoks yerine dolgu yapıyor doktorlar. Botoks orayı geçici felç edip oynatmamızı mimik yapmamızı engelliyor sadece.
Sabitken çizgi izi yok iste sadece mimik var gülerken ifade yaparken ve biraz derinlesti bence son 2 yıldır
Oraya dolgu ağır olmaz mi ya?
Mesela ben de sey diye biliyorum
Agiz cizgisine botoks yapılmaz sarkar
Bu mantığa göre oraya dolgu bilemedim
Şakak dolgusu da korkutur beni mesela

Yok yapılıyor estetik prof una gitmiştim pandemi öncesi. Yaptıracaktım virüs çıktı. Ben güzellik için değil eski halime dönmek için yaptıracağım . Yüzümün şeklinden vs çok memnunum ince dudaklarımdan bile

Bruce Wills gibi oluyolar, istemsiz bi karizma hali
Adamı gözü kör sevdiğimden herhalde kelliği bile hoş geliyor Yan saçları uzatıp tepeye kapak yapsa dalga geçerdim ama işi biliyor direkt dazlak yapıyor efil efil hem kendisi rahat ediyor hem gözüme hoş görünüyor :))
Sizin sağlık problemleri yüzünden, o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama çözümü var sonuçta, çok rahatsız olduğunuz noktada ekim yaptırırsınız.

yenGEnC'de bahsetmiş bazı toplumlarda kadın ve erkeğe fit vücut, orantılı yüz hatları, kusursuz bir görüntü imajı dayatması var, bir ara altın oran yüz hatlarına sahip kişileri yayınlıyorlardı, mükemmel kusursuzluktaki yüzleri gören insanlar sol gözdeki kirpiklerine oranla sağ gözdeki kirpiklerin kısalığına bile takılabiliyor.
Kirpik dedim uzun kirpik bile popüler oldu, ipek kirpik uygulamaları başladı.

Kaşlar inceden kalına döndü, aynı tip burunlar, çıkık elmacık kemikleri, ince bel için vücuttan yağ çektirme derken sanki herkes aynı görünmeye başladı.

Eskiden de aşırı zayıf kadınlar popülerdi, 90-60-90 hatların bile kalın bulunduğu bir dönem yaşadık, 85-55-85 ideal denen yıllarda, ki yeni yeni genç kız oluyordum kızlar ince belli görünmek için bellerini komple saran kalın korse tarzı kemerler takıyordu.

Yaşlanmayan kusursuz görünen erkek ve kadınlar yaratmanın kaymağını yiyenler bu sektörde iş yapanlar, yoksa ne yaparsanız yapın bir süre sonra estetik ameliyatlarda kozmetik ürünleri de kifayetsiz kalıyor, vücudunuz belli bir süre sonra ameliyatları bile kabul etmez hale geliyor, ki Seda Ajda gibi ünlüler örnek verilmiş estetiktiler ama asla filtresiz foto çektirmezler, kullanılan kameralar dahi filtreli.

Siz niye kuzu kuzu hepsine tamam dediniz ki? Yani sonucta sizin evlilik dinamikleriniz tabii, bize laf dusmez siz raziysaniz ama evlendikten sonra adamin orani da yaptir, burani da düzelt, sunu da soyle yap diye sizin vücudunuz uzerinden estetikcilik oynamasi bence kırıcı.

Umarim artik istediği sekle getirmistir sizi de bitmistir bu cile

Galiba burada bi ben mi farklı düşündüm İlla 40 yaşında estetik olmak gerekmiyor. Bazıları 25 de bile gerek duyuyor. Cilt yapısı genetik yapısı bakıyorsun 27 28 yaşında ama 40 50 yaşındaki cilt yapısında görünüyor. Ayna karşısında kötü hissedeceğine yaptırsın. Ben karşı vs değilim. Kendi mutluluğu için insan bence yaptırabilir. Botoks artık estetik dahi sayılmıyor. Kırışıklık çıktıktan sonra yaptırmakta zaten faydasız. O zaman işte gergin kötü duruyor. Botoks işi kırışıklık çıkmadan düzenli minik minik yaptırıcaksın. Mimiklerini kaybedecek şekilde bilmem kaç ml değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…