Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayı, amca, dede saç kontrolü yapın :) Belki kan değerlerine bakılması iyi olur, genetik etken yoksa kansızlık, hormonal dengesizlikler de saç dökülmesi yapıyor, bizim ki direkt genetik etken kayınpederim de kel, babam da keldi, benim gözüm alışık kellere

Özelden attım kullandığım cihazı

Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Ceyo bende bitkisel yağları çok kullanıyorum ama zeytin yağını kullanamıyorum . Zeytin yağındaki asit bazı ciltlerde irrite etkisi yaratıyor .

Ortalama ömrünün 40-50 yılını bir zehire bağımlı olarak geçireceksin o zaman. Yaş arttıkça yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksin. Aynadaki görüntünle barışık olmadığın ve bulunduğun yaşı kabullenmediğin sürece hiç bir şekilde tatmin olmayacak ve mutsuz geçireceksin ömrünü. (Sen derken senden bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın)

Bir de ben botoksun zamanla kasları deforme ettiğini, ilk başlarda doğal görünüm yakalayanların tekrarlayan uygulamalar sonrası kötü görünüme doğru yol aldığını düşünüyorum. Öyle 40-50 sene 3-6 ayda bir botokslanayım olayı çok iyi bir yere varmıyor bence.

Sende bir gün adamın orasını sök burasını sök neresi nereye denk geliyorsa tak

Sonra deki beğenmedim yeniledim güzelce de zeytin yağını sūr parıl parıldasin

Hakikaten bende bunu farkettim . Geçenlerde bir komşumla sohbet ediyorduk (Türkiye’den) kadın kocasının ondan 15 yaş büyük olduğunu ama çok bakımlı olduğunu , botox ve dolgusunu düzenli yaptığını söyledi. Tabi ben çok şaşırdım cünkü Avrupa’da böyle bakım yapan erkek nedeyse hiç görmedim . Hatta tanıştığım biri botoxum var desin hemen kaçarım ondan

Ben baya ürün kullanıyorum direk cildini mahvediyorsun bizim zamanımızda zeytinyağı sürerdik. Yaşlancan bi tarafıma benziceksin diye gömüyor artık afjkl
Zeytinyağı için bişi diyemiyorum ben yüzüme süremem mesela. Ama sen de mümkün olduğunca doğal içerikli ürünler kullanmaya çalış bence. Piyasadaki çoğu ürünün faydadan çok zararı var çünkü.

Ben baya ürün kullanıyorum direk cildini mahvediyorsun bizim zamanımızda zeytinyağı sürerdik. Yaşlancan bi tarafıma benziceksin diye gömüyor artık afjkl
Aslında haksız sayılmaz, en iyi ürünler bile kimyasal işlemlerden geçiyor, ya bir de vücut da yüz de dışarıdan onu süreyim bunu süreyimle olmuyor, cildin elastikiyetini koruması nem dengesinin bozulmaması için içten müdahale lazım, mesela bol bol su içmek, dengeli beslenmek, uyku düzeni vs gibi.

Ve temiz hava, büyük şehirlerde kirli havaya maruz kalınıyor, sanayileşmemiş daha doğal ve temiz havası olan küçük yerlerdeki kadınların cildi bizimkilerden iyi durumda, burada 60 yaşında kadınlar görüyorum ciltleri ipek gibi fazla kırışıklıkta yok, tarlada çalışan kadınlar yorgunluktan oturdukları yerde uyumaya başlıyor cilt bakımına vakitleri yok lakin bizden daha doğal sağlıklı besleniyorlar, uyku düzenleri var, el yüz için sabunlarını bile kendileri yapıyorlar zeytinyağıyla, saçlar zaten z.yağı sabunuyla yıkanıyor.

İlk sayfayı okudum sadece. Öncelikle botox ve geçici dolgu artık estetikten bile sayılmaz herkes yaptırıyor. O instagram kaşları dudakları gibi değil herkesin yaptırdığı, çok doğal müdahaleler var. 30dan önce başlama taraftarı değildim (32yim) birkaç yıla botoxa başlarım, yaptırırken de kimseye sormam. Lifting gibi işlemler zaten 30ların 40ların işi değil.

Öte yandan bu yaşlanma korkusu olayları bana garip geliyor kompleksin bir türü bu da. Ne yaparsak yapalım yaşlanacağız yani, 50 yaşında barbie gibi görünmek de beyhude çaba, yaşımızın insanı olmalıyız. Cilt bakımına epey özen gösterir iyi de para harcarım, cildimin yaşıma göre iyi göründüğünü söylerler ama ne kadar bakımlı olursan ol yerçekimine karşı koymak mümkün değil. Zaten kırışıklık olmasa da insanın yüzündeki ifadeden yaşı belli oluyor, o eblek çocuksu ifade gidiyor çünkü ki bu güzel bişey.

Özetle bakım müdahale vs yapalım ama yaşlanmamak için bakımlı bir yaşlı olmak için.

Son düzenleme:
Yok benim bahsettiğim şu hani bir ml yaptırırsın ama hani 6 ay sonra tekrar vs hem tabiki cilde zararlı hemde para yetişmez. Yaptırdın 2 sene sonra bı yaptırdın 3 sene sonra aralıkları artırmak yoksa cilt artık alışıyor ve daha fazlasını istiyor. Ama botokstan önce ben kök hücreyi denerim. Kendi kulak arkamdan alınan şeyle yüzüme kanımla enjekte edilmesini istiyorum afgjkk

Hap kullaniyor dokulmesi baya azaldi simdilik. Kansizlik vardi zaten bayadir soyluyordum dinlemiyordu.
Benim babam bile henuz kel degil.
Dedemin tepesi kel o da çok yaşlı artik olur o kadar. Eşimin de yakinlar akrabalarda genç yaşta kelliği olan yok.

Ben daha çok dermokozmetik kullanırım. Bioderme misel su aven köpük veya jeli ne biliyim yine iyi bir markadan su bazlı nemlendirici kullanırım. Güneş kremi zaten fiks e artı olarak haftada iki kere peeling ve maske bu kadar

20lerinde botox da yapılabilir elbette ki bir çok insan yapıyor ama sonuçta kası donduruyorsun ve bu işlemi atıyorum 50 yıl boyunca tekrarlayacaksın. İster istemez yüz ifadesi değişir o nedenle mümkün mertebe geç başlamak isterim şahsen. Yoksa tıbbi olarak bir zararı yok isteyen 20 yaşında yaptırır.

Annem anlatırdı bunları hep işte bizim dönemimizde ağda yoktu köyde kılları külle alırdık. Arada yüzümüze elimize zeytinyağı sürerdik. Yüzümüzü normal yıkardık. Buraların suyu bile saçlarımı döktü eskiden saçları baya bir kucakmış. İstanbul a gelince hep dökülmüş vs anlatır

Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
+1
İlk alınacak ürün güneş kremi olmalı, serum krem olmasa bile olur. Güneş kremsiz bakımı at çöpe gitsin boşa masraf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…