Ben baya ürün kullanıyorum direk cildini mahvediyorsun bizim zamanımızda zeytinyağı sürerdik. Yaşlancan bi tarafıma benziceksin diye gömüyor artık afjklBirazdan hepimiz kendimizi zeytinyağına bulayacaz
Dayı, amca, dede saç kontrolü yapın :) Belki kan değerlerine bakılması iyi olur, genetik etken yoksa kansızlık, hormonal dengesizlikler de saç dökülmesi yapıyor, bizim ki direkt genetik etken kayınpederim de kel, babam da keldi, benim gözüm alışık kellereKorona gecirdik ondan 1-2 sonra dokulme başlamişti.Bilmiyorum alakasi var midir tabi. Babasinin saçlari hala duruyor, abisinde de kellik yok ama belli olmaz belki ailede baska birine çekmiştir. Ben ektir derim ki dedim bile zaten kel olursan yaptirirz diye.
Ama daha 36 yaşinda adamcagiz nebileyim istemem oyle kel
Bakalim zaman ne gosterecek.
Ben yaşli duracagim sen genc goruneceksin seklinde triplere girmezse...
Özelden attım kullandığım cihazıSabitken çizgi izi yok iste sadece mimik var gülerken ifade yaparken ve biraz derinlesti bence son 2 yıldır
Oraya dolgu ağır olmaz mi ya?
Mesela ben de sey diye biliyorum
Agiz cizgisine botoks yapılmaz sarkar
Bu mantığa göre oraya dolgu bilemedim
Şakak dolgusu da korkutur beni mesela
Zeytinyagi yuze yag butonu yapmiyor mu ki?Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Yok valla. Ben de var onda yokZeytinyagi yuze yag butonu yapmiyor mu ki?
Ceyo bende bitkisel yağları çok kullanıyorum ama zeytin yağını kullanamıyorum . Zeytin yağındaki asit bazı ciltlerde irrite etkisi yaratıyor .Yengem uzun yıllardır saf zeytinyağını tüm vücuduna sürer 2 saat bekletirdi haftada 1 gün. 60 ı geçti pırıl pırıl cildi var kadının sadece zeytinyağıyla
Ortalama ömrünün 40-50 yılını bir zehire bağımlı olarak geçireceksin o zaman. Yaş arttıkça yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksin. Aynadaki görüntünle barışık olmadığın ve bulunduğun yaşı kabullenmediğin sürece hiç bir şekilde tatmin olmayacak ve mutsuz geçireceksin ömrünü. (Sen derken senden bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın)Galiba burada bi ben mi farklı düşündümİlla 40 yaşında estetik olmak gerekmiyor. Bazıları 25 de bile gerek duyuyor. Cilt yapısı genetik yapısı bakıyorsun 27 28 yaşında ama 40 50 yaşındaki cilt yapısında görünüyor. Ayna karşısında kötü hissedeceğine yaptırsın. Ben karşı vs değilim. Kendi mutluluğu için insan bence yaptırabilir. Botoks artık estetik dahi sayılmıyor. Kırışıklık çıktıktan sonra yaptırmakta zaten faydasız. O zaman işte gergin kötü duruyor. Botoks işi kırışıklık çıkmadan düzenli minik minik yaptırıcaksın. Mimiklerini kaybedecek şekilde bilmem kaç ml değil
Sende bir gün adamın orasını sök burasını sök neresi nereye denk geliyorsa takAdamın genel huyu bu. Hiçbir şey beğenmez. Beğenmeyeceksen niye aldın beni dimi? Başka bir kadınla evlenseydi ona da yapardı aynılarını muhtemelen. Bir karavan aldık. Orasını beğenmedi, burasını beğenmedi. Orasını sök düzelt, burasını sök düzelt, derken karavanın değişmedik bir şaşesi, bir de pis su deposu kaldı; abartmıyorum. O paraya sıfır, süper lüks bir karavan alırdık. Ama muhtemelen onda da kusur bulurdu.
Hakikaten bende bunu farkettim . Geçenlerde bir komşumla sohbet ediyorduk (Türkiye’den) kadın kocasının ondan 15 yaş büyük olduğunu ama çok bakımlı olduğunu , botox ve dolgusunu düzenli yaptığını söyledi. Tabi ben çok şaşırdım cünkü Avrupa’da böyle bakım yapan erkek nedeyse hiç görmedim . Hatta tanıştığım biri botoxum var desin hemen kaçarım ondan28 yaş bunları düşünmek için erken değil mi
Şaka bir yana, estetik oplar hem çok para hem sonuç pek yok. Yani görüntü yapay, üstünde oynandığı belli ama 25 yaşında görünmüyorsun - estetikli 40 duruyorsun
Bu estetik çılgınlığı Avrupada pek yok, ABD ve Türkiye gibi üretim çılgını ülkelerde var. Medyadan insanlara sürekli ambalaj baskısı pompalanıyor insanlar da şekilden şekile giriyor.
Ben 33üm normal ve doğal bir şekilde yaşlanmayı kabul ediyorum, 40tan sonra da 40lık olarak görünmek istiyorum. 40 yaş farklı, 30 farklı, 50 farklı hepsini kabullenmek ve kucaklamak gerek diye düşünüyorum.
Zeytinyağı için bişi diyemiyorum ben yüzüme süremem mesela. Ama sen de mümkün olduğunca doğal içerikli ürünler kullanmaya çalış bence. Piyasadaki çoğu ürünün faydadan çok zararı var çünkü.Ben baya ürün kullanıyorum direk cildini mahvediyorsun bizim zamanımızda zeytinyağı sürerdik. Yaşlancan bi tarafıma benziceksin diye gömüyor artık afjkl
Aslında haksız sayılmaz, en iyi ürünler bile kimyasal işlemlerden geçiyor, ya bir de vücut da yüz de dışarıdan onu süreyim bunu süreyimle olmuyor, cildin elastikiyetini koruması nem dengesinin bozulmaması için içten müdahale lazım, mesela bol bol su içmek, dengeli beslenmek, uyku düzeni vs gibi.Ben baya ürün kullanıyorum direk cildini mahvediyorsun bizim zamanımızda zeytinyağı sürerdik. Yaşlancan bi tarafıma benziceksin diye gömüyor artık afjkl
Yok benim bahsettiğim şu hani bir ml yaptırırsın ama hani 6 ay sonra tekrar vs hem tabiki cilde zararlı hemde para yetişmez. Yaptırdın 2 sene sonra bı yaptırdın 3 sene sonra aralıkları artırmak yoksa cilt artık alışıyor ve daha fazlasını istiyor. Ama botokstan önce ben kök hücreyi denerim. Kendi kulak arkamdan alınan şeyle yüzüme kanımla enjekte edilmesini istiyorum afgjkkOrtalama ömrünün 40-50 yılını bir zehire bağımlı olarak geçireceksin o zaman. Yaş arttıkça yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksin. Aynadaki görüntünle barışık olmadığın ve bulunduğun yaşı kabullenmediğin sürece hiç bir şekilde tatmin olmayacak ve mutsuz geçireceksin ömrünü. (Sen derken senden bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın)
Bir de ben botoksun zamanla kasları deforme ettiğini, ilk başlarda doğal görünüm yakalayanların tekrarlayan uygulamalar sonrası kötü görünüme doğru yol aldığını düşünüyorum. Öyle 40-50 sene 3-6 ayda bir botokslanayım olayı çok iyi bir yere varmıyor bence.
Dayı, amca, dede saç kontrolü yapın :) Belki kan değerlerine bakılması iyi olur, genetik etken yoksa kansızlık, hormonal dengesizlikler de saç dökülmesi yapıyor, bizim ki direkt genetik etken kayınpederim de kel, babam da keldi, benim gözüm alışık kellere
Ben daha çok dermokozmetik kullanırım. Bioderme misel su aven köpük veya jeli ne biliyim yine iyi bir markadan su bazlı nemlendirici kullanırım. Güneş kremi zaten fiks e artı olarak haftada iki kere peeling ve maske bu kadarZeytinyağı için bişi diyemiyorum ben yüzüme süremem mesela. Ama sen de mümkün olduğunca doğal içerikli ürünler kullanmaya çalış bence. Piyasadaki çoğu ürünün faydadan çok zararı var çünkü.
Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmakHemen deniyorum
20lerinde botox da yapılabilir elbette ki bir çok insan yapıyor ama sonuçta kası donduruyorsun ve bu işlemi atıyorum 50 yıl boyunca tekrarlayacaksın. İster istemez yüz ifadesi değişir o nedenle mümkün mertebe geç başlamak isterim şahsen. Yoksa tıbbi olarak bir zararı yok isteyen 20 yaşında yaptırır.Galiba burada bi ben mi farklı düşündümİlla 40 yaşında estetik olmak gerekmiyor. Bazıları 25 de bile gerek duyuyor. Cilt yapısı genetik yapısı bakıyorsun 27 28 yaşında ama 40 50 yaşındaki cilt yapısında görünüyor. Ayna karşısında kötü hissedeceğine yaptırsın. Ben karşı vs değilim. Kendi mutluluğu için insan bence yaptırabilir. Botoks artık estetik dahi sayılmıyor. Kırışıklık çıktıktan sonra yaptırmakta zaten faydasız. O zaman işte gergin kötü duruyor. Botoks işi kırışıklık çıkmadan düzenli minik minik yaptırıcaksın. Mimiklerini kaybedecek şekilde bilmem kaç ml değil
Annem anlatırdı bunları hep işte bizim dönemimizde ağda yoktu köyde kılları külle alırdık. Arada yüzümüze elimize zeytinyağı sürerdik. Yüzümüzü normal yıkardık. Buraların suyu bile saçlarımı döktü eskiden saçları baya bir kucakmış. İstanbul a gelince hep dökülmüş vs anlatırAslında haksız sayılmaz, en iyi ürünler bile kimyasal işlemlerden geçiyor, ya bir de vücut da yüz de dışarıdan onu süreyim bunu süreyimle olmuyor, cildin elastikiyetini koruması nem dengesinin bozulmaması için içten müdahale lazım, mesela bol bol su içmek, dengeli beslenmek, uyku düzeni vs gibi.
Ve temiz hava, büyük şehirlerde kirli havaya maruz kalınıyor, sanayileşmemiş daha doğal ve temiz havası olan küçük yerlerdeki kadınların cildi bizimkilerden iyi durumda, burada 60 yaşında kadınlar görüyorum ciltleri ipek gibi fazla kırışıklıkta yok, tarlada çalışan kadınlar yorgunluktan oturdukları yerde uyumaya başlıyor cilt bakımına vakitleri yok lakin bizden daha doğal sağlıklı besleniyorlar, uyku düzenleri var, el yüz için sabunlarını bile kendileri yapıyorlar zeytinyağıyla, saçlar zaten z.yağı sabunuyla yıkanıyor.
+1Cildi yAşlandıran şeylerden biri güneş. Bronz olacağız diye cildin bariyerlerini mahvediyoruz. Yaz kış güneş kremi kullanmalıyız oysa değil bronzlaşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?