Eşyalar ne olacak?

Mathilda_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
79
0
0
Diğer
Mrb arkadaşlar,benim sizlerin yorumlarına cok ihtiyacım var..
Boşandıktan sonra ceyizi geri almak istemiyorum,bırakmak da istemiyorum...Ama ne yapıcağımı bilmiyorum..
Daha hersey yepyeni yeni evliyim zaten..
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum,çöpe atamam sonucta..
Para verip de bir yerlere tasımak istemiyorum..Yani ücretsiz gelip alacak bir dernek vs.. var mı acaba?Tasıma ücreti ödemek istemiyorum..
Ya da ne bilim bir yol yok mu???

öncelikle geçmiş olsun bence evinde falan boş bir odaya koy birde kadın hakıları derneği var sanırım internetten bak başvureu yap durumum falan yok mağdurum de sanırım yardımcı olurlar

Geçmiş olsun arkadaşım..
Bağlı bulunduğun belediyeyi ararsan ya da bir uğrarsan onlar mutlaka yönlendirir..
İhtiyacı olan birine ya da bir kuruluşa verilir..
Eşya olayı her zaman içimi burkar..:gitme:
Hakkında hayırlı olsun inşallah

canim gecmis olsun, bence biraz bekle olaylar durulsun.
Belli bir süre sonra esyalarini alip kendi yasadigin evin bodrum katina
yada bir akrabanin bodrum katina tasitabilirsin. Tasima konusunda
akrabalarindan yardim alabilirsin bence

Allah razı olsun canım...
Henüz boşanmadık ama dava acıldı..
Çok zor ya..Ne diyim Allah yardımcımız olsun..

neden bırakasın canım ya onların üzerinde hem senin hem ailenin ne kadar emeği vardır kimbilir. neden güzelim çeyizini bırakasın ki. al bence. nerden biliyorsun ileride ne olacağını en azından hiç kullanmadıklarını al. diğerlerini ver. şu anda biliyorum hislerin çok kuvvetli ve objektif düşünemiyorsun. ama ilerisini düşün ve hakkını bırakma derim.

Allah razı olsun canım...
Henüz boşanmadık ama dava acıldı..
Çok zor ya..Ne diyim Allah yardımcımız olsun..

Amin amin inşallah..
Dilerim bir an önce biter bu iş..
Beklemek inan çok daha büyük azap..
Anlıyorum,anlıyorum da ne diyim bilmiyorum...:1closedeyes:

canim gecmis olsun, bence biraz bekle olaylar durulsun.
Belli bir süre sonra esyalarini alip kendi yasadigin evin bodrum katina
yada bir akrabanin bodrum katina tasitabilirsin. Tasima konusunda
akrabalarindan yardim alabilirsin bence

Cok az bir zaman sonra anlasmalı olarak boşanacağız ve eşim o evde yaşayacak esyaları topladım hazır..
Boşanmaya gittiğim gün davadan sonra alıcam insallah..
Ama bodruma koysam da annem istemiyor onları bende istemiyorum,bir sürü anısı var..Görmek bile istemiyorum..
Ama bilmiyorum bir dernekten gelip de alırları mı..

hmm anladim canim eger esyalari istemiyorsan tabiki eve getirmeninde bir manasi yok :)
arkadaslarinda dedigi gibi bir dernege bagislayabilirsin .. Mor Cati gibi

hmm anladim canim eger esyalari istemiyorsan tabiki eve getirmeninde bir manasi yok :)
arkadaslarinda dedigi gibi bir dernege bagislayabilirsin .. Mor Cati gibi

Evet ama nakliyeciler bir sürü para istiyor 200 milyon ve dafa fazla hatta bende bu esyalara bu kadar bile para vermek istemiyorum..
Gelip alsınlar istiyorum ücretsiz..

Elimde olan birsey değil canım malesef,davayı eşim actı ve kesin kararlı...Ben de artık cok yoruldum,boşanmak isteyen biriyle evlilik zaten yürümez..

Şimdi bunları düşünme lütfen..
Eşin davayı açtı diye de düşünme,anlaşamadınız,ayrılıyorsunuz öyle düşün rica ederim...
Artık dünü hatırlamanın anlamı yok..

çeyizini al niye orda bırakacaksın ki o kadar emek var içinde..şimdi kullanmasanda bir yerde dursun ilerde lazım olabilir sana...

o kadar çok yürekten üzülüyorum ki ben bu boşanan çiftlere ..sonsuza kadar haklı olsalarda boşanmakta boşanmakta ben yinede çok üzülüyotrum ya elimde degil ..eşyalarınıda ver fakirin birine ramazan mübarek günde sevap işlersin ..allah kolaylık versin ve hakkında hayırlısı olsun canım ya senağlama

Evet ama etrafımda bildiğim fakir yok...Uzağa götümek için de bir sürü para vermek istemiyorum..
Bir arakadaş var alırım dedi ama kamyon tut yolla diyor..
Bende hem esya verip üstünede para vermek istemiyorum 200 300 milyon..

madem eşyaları görmek istemiyorsun fakir fukaraya dağıt ...
senin durumunada üzüldüm arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ne diyim..

Öncelikle geçmiş olsun, Zeytindalı diye bir dernek var ihtiyacı olan kişiye kendi ellerinle teslim ediyorsun yani aracısız..Ama taşıma işi için nasıl bir çözüm olur bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…