Eşyalar ne olacak?

hayatına kaldığın yerden devam edebilmen belki zor olucak ama Psikolojik destek almakyı ihmal etme senı sevenlerin yanında olman iyi olucaktır anne ne olursa olsun sana kol kanat gericeğini düşünüyorum

Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah hakkında hayırlısı budur. Hangi şehirdesin canım söylersen benim görüştüğüm yardımda bulunduğum bi dernek var onlarla bi konuşabilirm .

çok üzüldüm
çevrenizde evlenecek ama çeyiz hazırlamaya gücü yetmeyen birilerine de verebilirsiniz. muhtara falan sorsanız, mahallenizde olan biri vardır belki..

canım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı severek mi evlenmiştiniz ?

önce muhtara sor bence de, belki talip çıkar.. durumu olmayan yeni evlenecek birilerinin işine yararsa süper olur.. ben olsam ben de görmek istemezdim, allah kolaylık versin..

çok üzüldüm arkadaşım
senin için en hayırlısı olsun inş. çok özür dileyerek soruyorum ne kadarlık evliydin
buarada dernekleri arayabilirsin yada cevrene zor zor durumda olan ve ihtiyacı olan biri vardır.
bence verme kimseye sonuçta emek var
rabbim sana sabır versin

canım hangi ildeysen bildir çevresinde fakir evlenecek olan biri varsa söylesinler hem sana masraf olmaz hem de sevaba girersin Allah sana yardım etsin inşallah hayatın daha iyi olur

Allah razı olsun arkadaşlar...
Bir kaç arkadaş özelden msj atmış nasıl üzerimden yük kalktı anlatamam..
ınsallah o gün yaklaştığında duruma göre irtibata gecicem mutlaka...Az kaldı 1 ay bile yok zaten...

ya görmek istemediğin bişeyi neden alıyorsun bırak kalsın onda. birde kız çeyizi demişsin çeyizimizin hepsini kullanmıyoruz ki kullanmadıkların kalsın sende ne var bunda. ne hatırası kalacak boşanıyorsunuz bitmiştir. valla çeyizimin hepsi annemin ve benim el emeklerimiz ne olursa olsun kimseye veremem.

hakkında hayırlısı olsun durumuna çok üzüldüm benneyaptımki
inşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olmanı Rabbimden dilerim :Saruboceq:
eşyaları alacak mutlaka birileri çıkar muhtara komşuya derneklere sor yerimseniben

Üzüldüm canım..Eşyanın bi suçu yok ama..Göznuru dökerek yapılan şeyler..veya alınan..Nasıl kıyıpta vereceksin..
Ama kendini kötü hissedeceksen var tabi...

canım ya allah yardımcın olsun çok zor bi süreç sakın o eve gitme ve eşyalrını görme isterseler çöpe atsınlar. 5 yıl önce bi komşumuzun kızkardeşi boşandı kocası apar topar annesinin evine götürmüştü kızı bizde evi toplamaya gittik ağlıya ağlıya içimiz çıktı resimler herşey ya kahvaltı masası ortada duruyodu o bile insanı nasıl etkiliyo gerçekten çok zor allah düşmanıma yaşatmasın yani benki nemrutumdur hiçbişeyden etkilenmem derken çok kötü olmuştum ki kızla bi samimiyetim yokken heleki sen kendi evini hiç dağıtamazsın dediğim gibi çöpe atılacağını bilsen bile sakın gitme ve görme

canim bi kac hayir kurumunn telefon numarasini bul internetten, orayi ara. boyle boyle size esya vermek istiyorum ama gelip alabilecek misiniz nakliye sorunu var de...onlar alir belki...

Mutlaka çevrede evlenecek kız vardır !! Biraz sorsan çevrene hemen çıkar birileri :1ninca:
Tamam hepsinin üzerinde göznuru var ama insan onları görürse çok daha kötü olur ve hep geçmişi aklına gelir. kendinde tutmamakla en iyisini yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…