- Konu Sahibi Nazarlik20
-
Merhaba
Ben uc kisilik bi yurt odasinda kaliyorum. Haftasonu memleketime dondugumde odada tek kalan oda arkadasim benim makyaj malzemelerimi kullanmis ve benim kiyafetimi giymis. Bunu bir de utanmadan facebookta paylasmis!!
Buyuk ihtimalle duz renkli sari bisey oldugu icin farketmem zannetti.
Aa benimkine ne cok benziyor ne guzelmis:)) diye iyi niyetle dusunurken birden dank etti ve inanilmaz sinirlendim ama inanilmaz!
Hic birsey ellenmemis gibi yerine koymus geri.
Odada tek basimayken kendimi yalanci cikarmak icin buyuk bir umutla kizin dolabina baktim belki ondada vardir ayni bluz diye ama asla sari tek birtane seyi bile yok hatta kirli sepetine bile baktim ya..:26:
Ek olarak , haftasonlari beni hep arayip bi sekilde ne zaman yurda geri gelcegimi ogrneiyor.
Simdi bu esyalarimi kullanma durumunu yakalayinca baya iskillendim.
Demek ki beb yokken rahat rahat kullanmak icib agzimi ariyormus!!
Ben simdi ne yapmaliyim?
Boyle hirsiz gibi gitmemi firsat bilip esyalarima konmasina cok sinirlendim. Fakat pat diye soylucek yapida biri neyazikki degilim
Gunaydin arkadaslar
Ben bu durumu farkettigimi bi sekilde anlasin istiyorum
Cunku salak yerine konmus gibiyim
Napabilrim ki...
nasıl sinir oldum..ne demek izinsiz alıp giymek ve bunu çaktırmamaya çalışarak yerine koymak...
hani izin almadan yapmış olsa bile, sen yurda döndükten sonra, canım yaa çok özür dilerim ama senin bluzunu sormadan giydim, kızma olurmu vs diye gönlünü alabilirdi...
üstelik mahyaj malzemeleri nekadar riskli...hastalık kaparsın allah muhafaza...
resmen asalak geçinen bir tip..sen gücenmesin diye ağzını açıp tek kelam etmezsen, o daha yüzsüzlüğe vurup, nasılsa çakmıyor diye daha çok geçinir senden...mutlaka söyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?