Esyalarimi gizlice kullaniyor !

benim oda arkadasım ben evime gidince saç tokasıyla acardı dolabımı oje giysi su bu ne varsa kullnırdı ama fakirdi para da isterdi borc bazen yurt parasını halası öderdi o yüzden ben ve diger odadakiler onlara da yapardı acıkca konustuk izinle iste veririrz kullan diye o da tamam ddedi..siz de böyle yapın konusun istesin..böyle insanları topluma kazandırmak için..

Açıkça konuşmandan yanayım , Tamamıyla haklısın

Son düzenleme:
insanlar iyice arsız olmuş ya. Sen neden utanıyorsun ki canım? Açıkca söyle bluzumu sormadan almışsın falan diye.
Ayrıca dolabını neden kilitlemiyorsun? Kilit takılmıyor mu? Hırsızlık olayları falan da olabilir sonra

Dolabının içine not bırak...

Benimde ev arkadasım giyerdi üstelik dısarda gydıklerımı evın içinde gıyerdı pişkin pişkin bende açıkca söyledım ben kendım değer veryorum kıyafetlerime öyle evde otururken gıymenı ıstemıyorum ama kız bana tamam dedi hala üstünden çıkarmamştı kirlenmiştr zaten yıkandımmı cıkarırım demişti şok olmuştum. İnsan çıldırıyo ama bende bır ıkı laf sokmayla düzeltmiştim durumu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence asma kilit fikri güzelmiş. bide şu koku işi ayyyyy bu ne iğrenç kokuyor böyle sanki ter kokmuş çok. dersin. zaten terbiyesi varsa anlar insaf ya insaf.

Bence facebook ta yazin foto nun altina........aaaaaaaa bu benim elbisem degil mi, ben bunu sana verdigimi hic hatirlamiyorum diyin.

izinsiz nasıl kullanır? giyiyor bide nispet yapar gibi face koyuyor. bence tam bi arsızlık. benimde başıma gelmişti. kitlemeyi unuttuğum birgün dolabımdan paramı çalmışlardı kilit iyi çözüm olur tabi kitlemeyi unutmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…