- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
temiz olmayabilir yaHerkese iyi geceler.
Şimdi benim geçen gün nişanım oldu. Normalde eşya düzme işini halledip evlenmek istiyorduk ancak şöyle bir durum oldu, muhtemelen şu an geçeceğimiz şehirden 1-2 yıl sonra taşınmamız gerekecek. Biz de şöyle bir şey düşündük, şimdi eşyalı bir kiralık eve geçmeyi düşünüyoruz. Böylece geçtiğimiz diğer şehirdeki evimize göre alırız mobilyaları, hem de o zamana kadar biraz daha para biriktirip daha iyi mobilyalar alırız diyoruz.
Benim için sorun değil ama ailem sorun yaptı. İyi de sonsuza kadar eşyalı evde yaşayamayız değil mi? İlla ki alıcaz ve böylesi bize daha mantıklı geldi. Bu şekilde evlenen biri var mı? Ailenizi nasıl ikna ettiniz?
O belli değil maalesef ama 2 yıl daha yüksek ihtimal sanırım.siz de haklısınız ama aileniz de haklı.
ayrıca 1 sene mi 2 sene mi? arada koca bi fark var. 1 sene kesinse eşyalı daire idare ebilebilir. ama 2 sene ise ben olsam kendi eşyalarımı alırdım.
Otelde kalirken cok zorlaniyorum ben mesela. Kendi nevresimimi havlumu goturuyorum. Evde de annem kv kp harici gelen olmuyor. Olsa da esyalara ne oldugunu neden kirlendigini biliyorsun ve temizligini aninda yapiyorsun. Yikanabilir her esyayi da misafir gider gitmez yikarim zaten. Koltuk atmiyoruz yani merak etmeyin :)Sanki kimse otelde, yurtta kalmamis, kimsenin evine misafir gelmemis herkes her esyasini sadece kendisi kullaniyor gibi yazmis
Bir koltuk yikamaci cagiracaksiniz yatak koltuk vs her tur dosemmeyi tertemiz yapip gidecek, diger esyalalari da ayni sekilde dezenfekte ettirirsiniz, yennisinden daha temiz olur. başkasının yattigi yere bidaha yatamayanlar evine her yatili misafirden sonra yatirdiklari koltugu atiyorlar galiba...
Aynen öyle. Kirada eşyalı evimiz var. O kadar pis kullanıyorlar ki bir hafta temizlik bile tam temiz olmuyor. Otelde günlük temizlik var.Otelde kalirken cok zorlaniyorum ben mesela. Kendi nevresimimi havlumu goturuyorum. Evde de annem kv kp harici gelen olmuyor. Olsa da esyalara ne oldugunu neden kirlendigini biliyorsun ve temizligini aninda yapiyorsun. Yikanabilir her esyayi da misafir gider gitmez yikarim zaten. Koltuk atmiyoruz yani merak etmeyin :)
Otelde kalirken cok zorlaniyorum ben mesela. Kendi nevresimimi havlumu goturuyorum. Evde de annem kv kp harici gelen olmuyor. Olsa da esyalara ne oldugunu neden kirlendigini biliyorsun ve temizligini aninda yapiyorsun. Yikanabilir her esyayi da misafir gider gitmez yikarim zaten. Koltuk atmiyoruz yani merak etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?