Çoğu kısa sürede tayin bekleyen çift bunu yapıyor. Gayet mantıklı. Aileniz görmediyse çevreden garip gelmesi normal.Herkese iyi geceler.
Şimdi benim geçen gün nişanım oldu. Normalde eşya düzme işini halledip evlenmek istiyorduk ancak şöyle bir durum oldu, muhtemelen şu an geçeceğimiz şehirden 1-2 yıl sonra taşınmamız gerekecek. Biz de şöyle bir şey düşündük, şimdi eşyalı bir kiralık eve geçmeyi düşünüyoruz. Böylece geçtiğimiz diğer şehirdeki evimize göre alırız mobilyaları, hem de o zamana kadar biraz daha para biriktirip daha iyi mobilyalar alırız diyoruz.
Benim için sorun değil ama ailem sorun yaptı. İyi de sonsuza kadar eşyalı evde yaşayamayız değil mi? İlla ki alıcaz ve böylesi bize daha mantıklı geldi. Bu şekilde evlenen biri var mı? Ailenizi nasıl ikna ettiniz?
Yeni eşyalı evler var. Siz de onları seçersiniz ilk kullanan siz olursunuz. Baktınız böyle bulamadınız eşya alırsınız ucuz yollu.Düşünce olarak cok mantıklı ama hijyenik olarak düşününce bana hic hoş gelmiyor esyalı evler yaKim bilir kimler ne şekilde kullandı o eşyaları
Eşyalı ev ile boş evin kirası ne kadar peki,eşyalı evin biraz daha yüksek olabilir depozitosu falan,aslında 1-2 yıl için tutulabilir,eğer arada çok bir fark yoksa,2 yıl için ucuz mobilya vs alsan taşınırken onu elden çıkarması var istediğin fiyata satamazsın çok ucuza gider hatta bedava gidiyor neredeyse 2 ay bile kullansan satmak istesen ama 2. el diyorlar istediğin fiyatı vermiyorlar,bence eşyalı evde tutulabilir,akdenizdeyim ben de yukarıdaHerkese iyi geceler.
Şimdi benim geçen gün nişanım oldu. Normalde eşya düzme işini halledip evlenmek istiyorduk ancak şöyle bir durum oldu, muhtemelen şu an geçeceğimiz şehirden 1-2 yıl sonra taşınmamız gerekecek. Biz de şöyle bir şey düşündük, şimdi eşyalı bir kiralık eve geçmeyi düşünüyoruz. Böylece geçtiğimiz diğer şehirdeki evimize göre alırız mobilyaları, hem de o zamana kadar biraz daha para biriktirip daha iyi mobilyalar alırız diyoruz.
Benim için sorun değil ama ailem sorun yaptı. İyi de sonsuza kadar eşyalı evde yaşayamayız değil mi? İlla ki alıcaz ve böylesi bize daha mantıklı geldi. Bu şekilde evlenen biri var mı? Ailenizi nasıl ikna ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?