- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Kimseyi rencide ettigimi en azindan bu amacla konustugumu dusunmuyorum. Herkes fikrini soyleyebildigine gore bende yazabilirim dedim. Ozellikle de BENCE diye ekledim.Esyali evde de kendi nevresim ve havlusunu kullanabilir, koltugu ve yatagi dezenfekte ettirip kullanabilir insanlar.
Gercekci olalim hepimiz toplu tasima araclarini, otelleri kullaniyor, misafirlige gittigiimizde başkalarının koltuklarina oturuyoruz, bunlrin hicbiri yeni yikanmis bir koltuk takimi kadar hijyenik olamaz.
Kaldi ki varsayalim pis, bunu burda bu sekilde dile getirerek, bir sekilde 2. El kullanmak durumunda kalan insanlari rencide etmenin kime ne gibi bir faydasi olabilir ki?
BENCE iyi bir fikir degil. Basima geldi ve ben tercih etmeyip kendi esyalarimi aldim. Tecrubemi aktardim. Yine de farkli dusunen siz gibi konu sahibi de farkli dusunup esyali eve cikabilir. O da beni zerre ilgilendirmez. Bir omur de mutlu olur insallah...
Not toplu tasima aracindan indigim anda dezenfektanlarla silerim ellerimi mesela :) Bilmedigim yerde ne yemek yiyebilirim ne rahatca oturup kalkabilirim. Harikadir ya da berbattir ama bu da benim huyum suyum tercihim.