Ayrica yazmisim zaten yukarda:
bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Halletmeye yani temizlige degil!
Ahaha sonra ver elini karınca...Ben olsam bir tane pizza dilimi bırakırdım
Size yardım edeceklerine gidip 2 çocuk sevindirselerdi keşke ya da yaşlı birinin evini temizleselerdi. Hala tatava yapiyorsunuz
[/QUOTE
Burda konu acmak tatava
Micok zekisiniz
Bereket oAhaha sonra ver elini karınca...
Ya niye bu kadar kibarlaştırıyorsunuz? Dümdüz söyleyin kötüsün diyeHem sorup hem trip atıyorsunuz. Kötüsünüz demedim ki ayrıca.
Durumunuzu anlatacak kelime şu; art niyetlisiniz.
İnsanlar evinizin inşaat pisliğini temizlesin siz teşekkür edeceğinize ocağımı ilk ben kullansaydım derdindesinz.. Gerçekten kötüsünüz... O kadar kendiniz kullanmaya meraklıydınz hiç girmeyeceklerdi evinize... Pisliğini de kendinz temizleyecektinzUmarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
yani ben birinin evini temizlemeye gitsem bu biride oglum kizimsa evinde bir bardak yorgunluk cayi icebilirim heralde.
temizlik yaparken sorun yok ama cay icerken mi sorun var
Ama bu sefer de balkonu karıncalar kullanıyor diye olay olmasın?Bereket o
Yaranamaaz.. Adı kaynana.. Ağzıyla kuş tutsa neden kuş tuttun kelebek tutsaydın deeerYazık ya kaynanaya çok üzüldümoğlumun evi demiş o kadar temizliği bedavadan yapmış.
e yaranmaya çalışıp yaranamamak bu olsa gerek.
Burda konu acmak tatava
Micok zekisiniz
eşyalar gelip geçicidirHaklisiniz vicdan yapiyorum yazdim zaten öyle düsündügüm icin o an
Gelirken bereketimle gelmişim sonrası onu bağlar bananeAma bu sefer de balkonu karıncalar kullanıyor diye olay olmasın?
UMARIM ESYALARINIZI YIYIP BITIRMEMISLERDIR !Umarim bu sefer basligla laf etmezsiniz:) bu soruyu dünden beri kendime
Soruyorum hemde vicdan azabi cekiyorum aklima böyle bisey geldigi icin sizce haksizmiyim, söyle baslayaylm biz Almanyada yasiyoruz ve bu sene izinde rahat edelim diye Türkiyeden ev aldik, insaat pisligi duruyordu son hafta aldigimiz icin temizleyemeden geldik, esimin ailesi sagolsun Hepsi gitmis temizlemis, cok memnun oldum, gecen gün ankastrem
Geldi ocagim firinim yepyeni, fakat ben hep istedim ki tertemizken ben ilk kullanayim, bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Hallediyolarve kayinvalidem ocagi kullanmis oturmuslar balkonda keyif yapiyorlar, üzüldüm sanki esimede bisey diyemiyorum yanlis anlar diye, Sizce abartiyormuyum kötü bir insanmiyim ben sagolun cevaplariniz icin
Ufak tefek şeyler ne mesela?Ayrica yazmisim zaten yukarda:
bugün gördüm ki bizlm eve gitmisler ufak tefek seyleri Halletmeye yani temizlige degil!
Bence de. Sevgi bu değil.Ufak tefek şeyler ne mesela?
Büyük inşaat temizliği yapmamışlar bu sefer, basit temizlik yapmışlar, çayı haketmemişler. Gerçekten haklısınız.
İnsanlar siz tertemiz giresiniz diye ufak tefek detayları bile halletmeye gitmiş bir de böyle mi baksanız acaba?
Onları çok seviyorum filan yazmışsınız ya, hiç inandırıcı değilsiniz yalnız söyleyeyim. Seviyor olsanız evinizde temizlik sonrası dinlenip çay içmiş olmalarından memnun olurdunuz.
Mesela evinizi temizleyen kişi babanız olsa, “ocağı ilk ben kullanacaktım, neden babam kullandı” hissi oluşur muydu, ya da başka sevdiğiniz biri kullansa?
Mutlaka sevmek zorunda değil kimse kimseyi, ama bence “onları çok seviyorum” yazıp durmak yerine, gerçek hislerinizle yüzleşin ve hislerinizin kaynağını bulun derim ben.
Eşime, etrafa, hatta foruma ayıp olmasın diye kendini kandırmak.Bence de. Sevgi bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?