Kekler - Pastalar Eti Puf Pastası (Resimli)

Çok teşekkürler.
Onun yerini ,yosunlardan elde edilen ,agar isminde,tamamen doğal ve bitkisel dondurucu madde tutabilir ki jelatin bulamadıysanız sanırım buna ulaşmanız daha zor olur..
aktar ve büyük alışveriş merkezlerinde,pastacılar da var,aslında.
Sevgiler

kesinlikle bunu dikkate alin müslüman olan herkes jelatin kullanmasn trye gelen %70 belki daha fazla domuzdan elde ediliyor arkadasnda dedgi gibi!!

canım libyanam,
ne kadar becerikli bi hanımsın sen maşallah ya Hu :)
dün bu tarifi denedim
bitkisel jöle kullandım
şu an dolapta ama seninki gibi sert değil yani krem şanti yumuşaklığından biraz daha sert o kadar
nerde yanlış yaptım acep :'(

Arkadaşlar,haklı konu üzerinde daha önce de uzun uzun konuştuk sayfaları ve bilgileri inceleyebilirsiniz,lakin hep aynı yere ve sonuca varıyoruz bayanlar,ben açıkca yazdım ardından da üzerine basa basa dikkat edelim alırken dedim BıTKıSEL jelatin ve agar bulursanız çok daha iyi dedim değil mi?
Ayrıca yeni gelişmelere göre Türkiyede helal jelatin üretmeye başlıyorlar,helal jelatin Malezyadan geliyordu şimdi daha geniş imkanlarımız olacak..

Ben başta da bu uyarıyı yapıp titiz davranmamız gerektiğini yazdım zaten..lütfen..

Arwenim çok teşekkür ederim Allah cc razı olsun

marifet iltifata tabidirŞeniz

Hayır gülüm ya sert olmayacak zaten ilk çırptığında boza kıvamında olacak dolapta en az

1 gece bekledikten sonra kıvamını bulacak..

tadı nasıldı umarım güzeldir tarifi birçok arkadaşım denedi -jelatine dikkat ederek inşallah-

ve hepsi çok memnun kaldı,Şeniz

yorumları bekliyorum gülüm

oh oh
kendim yapamadım ama deryoşumun evinde yedim
annem cok beğendiiiii
bende deniycem yakında inşlh
ellerine sağlık libişimmmm
süper tarileirn var

oh oh
kendim yapamadım ama deryoşumun evinde yedim
annem cok beğendiiiii
bende deniycem yakında inşlh
ellerine sağlık libişimmmm
süper tarileirn var

Evet gülüm leptap gülüm de dedi sağolsun Deryacık sunmuş sizlere,eti puf tan..

Çok sevindim beğenmenize,ama hakikaten harika oluyor reddedilecebilecek bir tat değil
anneciğim sağolsunopuyorumnanaktan
Denersen kolay gelsin,öpüyorum
Deryacık senin de ellerine sağlık can..

amin canım cümlemizden razı olsun Allah a.s.

canım buzlukta beklettim bir süre
baya bi donmasını sağladım
hava da sıcak ya burda şu an,
baya güzel oldu yedik
hasta bi yakınım var evde o da ilk önce yoğurt zannetti rengi beyaz ya sırnaşık şey
ağzına alınca önce bi şaşırdı ama çok beğendi sonra cokacimcoook

bir de şunu farkettim ki, jöleyi ılıtıp karıştırdım içine ama, karıştırdığım anda donmuş jöle parçaları kalmış ara ara, belki de o yüzden cıvıktı :tomato:
çok teşekkürler canım tarif için
çok öpüyorum seni ve kızını
annenin de ellerinden :asigim:

Ah ben jöle ile hiç yapmadım bilemiyorum gülüm ama olmaz sanırım değişir kıvamı.
ellerine sağlık tekrar..
yakınınıza da Şafi olan Rabbimiz şifa versin tez zamanda..

yoğurt olayı da süper yakaydirigubbakcemile3

sağol canım benim:)

Şeniza.s.

süper görünüyor cnm ya harikasın anneciğine de sevgiler. ama yumurtalar da çiğ olmasaydı tam süper olacaktı

süper görünüyor cnm ya harikasın anneciğine de sevgiler. ama yumurtalar da çiğ olmasaydı tam süper olacaktı

Sağol gülüm
yumurtaların sadece akını kullanıyoruz ve pişmiş olarak yapamayız ki gülüm:kedi:
arada şanti ile kayboluyor zaten hiç rahatsız etmiyor

yüksek müsadenizle yuh demek istiyorum:1shok:
yemeye kıyamam bunu be:roflol:
birden kendimi çok ezik hissettim:teselli:kendi tariflerimle kıyaslayınca:dilcikar:
acayip özendim+kıskandım sana sıkı bi rakip olucam bundan sonra hırs yaptımÇok üzgünüm çoookbak ne süslemeler yapıcam:lepi:
ellerine sağlık hayatım muhteşem gözüküyo

:kedi:
kaydirigubbakcemile3
Canım afiyet olsun çok teşekkür ederim,ol canım rakip ol siz hepiniz beni sollarsınız ben naçizane keyfine hobisine birşeyler yapıyorum işteopuyorumnanaktan
dışardan yeni geldim mesajlar birikmiş
cevaplamaya çalışayım
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…