ŞenizLibosuuuuuuuuum tekrar dondum araniza:1hug:
Tarifleri gozden geciriyordum amaniiin dedim libi yine yapmis yapacagini opuyorumnanaktan
Trden gelirken bende jelatin aldim fakaaat hammaddesini sormayi unuttum kaydirigubbakcemile
Dolayisiyla copeee :gitme: Internetten arastirdim beef gelatin buldum bakalim..
Gorusmek uzere kusum,optum cok cok opuyorumnanaktan
Malzemeler varsa inanılmaz basit ve leziz bir pasta.güzel gözüküo ama beni zorlarmı yaparkene bakcez bakam
yerimseniben
Su bardağı..Yalnız o bardak ölçüleri çay bardağı mı su mu aceeepppp???
Kıvamı cıvık olur,tutmaz,donmaz ve durmaz..jelatin olmazsa ne olurki
kaydirigubbakcemile5harika görunuyorlar eline sağlık canım benim inşallah bende bir gün işten güçten fırsat bulursam yapacamdelikafadulden
Aktar ve büyük marketlerden temin edebilirsiniz.Çoooook güzel görünüyor ellerine sağlık. bende denemek isterim tarifini ama jelatini nerden bulabilirim?
Jelatin olmazsa agar agar kullanabilirsiniz mısır çarşısında bulunuyormuş,bitkisel jelatindir..ayy çok gsll yapmak istiorm ama jelatin konusu kafamı karştrdı olmasa olmaz mı bisküvi karelerden mi canm
canım senin tariflerin çok güzel oluyo gerçekten
daha önce denemiştim diğer tariflerinden
bunuda deniycem çok şık görünüyor
jelatin büyük marketlerde yokmudur acaba?
kızlar daha öncede söylemiştim ben denedim ve muhteşem oldu.Geçen gün tekrar yaptım.ılk yaptığım biraz cıvık oldu içi ama geçen yaptığım tam kıvamında oldu,jelatin falan aramanızada gerek yok.Ben dr.outker in pasta jölesini kullandım direk 1 bardak suyla kaynattım.Hemde alelacele yaptım aynı marsmellow gibi oluyo.
Merhaba arkadaşım.çok güzel görünüyor canım eline saglık fakat jelatin ne acaba nasıl satılıyor?
Şeniz tabi çok basit yeter ki malzemeye dikkat et gülümBu yaşıma geldim hala etipuf yerim, markete girdiğimde atarım sepete illakii :)) çok güzel görünüyor bayıldım bu tarife. hemen denicemmm.. inşallah becerebilirim
Ben jöle ile hiç denemedim aynı kıvamda mı oluyor merak ettim gerçi pasta jölesi de aynı jelatin gibi -jelatinden yapılıyor-donmasının sebebi JELATİN..kızlar daha öncede söylemiştim ben denedim ve muhteşem oldu.Geçen gün tekrar yaptım.İlk yaptığım biraz cıvık oldu içi ama geçen yaptığım tam kıvamında oldu,jelatin falan aramanızada gerek yok.Ben dr.outker in pasta jölesini kullandım direk 1 bardak suyla kaynattım.Hemde alelacele yaptım aynı marsmellow gibi oluyo.
pasta jölesimi o da nasıl bişey yahu.. jöle mi kremamı..
bende jelatini nasıl bulurum diyordum.. birde domuzdan üretilenleri okuyunca korktum açıkcası.. hiç araştırmadım. nasıl ayırt edip, nasıl güvenip alınıyor diye düşünürken bu fikir hızır gibi yetişti..
teşekkürler canım..
ama tarifte görüntü de şahane.. ellerine sağlık Libyana'cım..
Rica ederim..
Bu jelatin denen madde hemen her gıdada mevcut aslında bu konuda çok azımız bilinçli..
bu halley pastalardan tutun da jelibonlara kadar hepsinde jelatin var..
Hatta bazı firmalar yoğurtta bile kullanıyormuşlmaz:
O yüzden dikkatli ve bilinçli tüketici olmalıyız..
Herkese sevgiler[/B]
pasta jölesimi o da nasıl bişey yahu.. jöle mi kremamı..
bende jelatini nasıl bulurum diyordum.. birde domuzdan üretilenleri okuyunca korktum açıkcası.. hiç araştırmadım. nasıl ayırt edip, nasıl güvenip alınıyor diye düşünürken bu fikir hızır gibi yetişti..
teşekkürler canım..
ama tarifte görüntü de şahane.. ellerine sağlık Libyana'cım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?