Hayır jellerle hiç denemedim gülüm,nereyi anlamadın açıklayayım inş.*
Ben yaptım bu tarifi. gerçekten çok lezzeti, değişik özellikle çocukların çok seveceği bir pasta. tarif için teşekkürler libyana..
jelatini nerden buldun
ah libyana ah. bu tarif yuzunden basima bir suru is çikti. ben fransadayim e burda helal jelatin bulamiyorum haliyle. ama tarif o kadar albenili ki hamilelikten dolayi diyabet olsamda dr meyveyi bile yasaklamisken ben inat ettim bu tarifi yapicam diye.internetten arastirdim helal jelatin satan bir site buldum.alkisalkisalkismalezyadan geliyordu sanirim.bende siparis verdim 10 euroluk.yanlislikla iki urun seçmisim .
500 gr + 150 gr = 650 grm jelatine. tabi yanlislikla odemeyi de yapmisim paypalla.bir baktim 39 euro yaziyo.delikafadulden haydaaaa isin yoksa ugras.neyse saticiya mail falan attim parami geri istiyorum yanlislikla fazla urun aldim diye.iki gun sonra adam parami geri heseba yatirdi Allahtan.yoksa sulaleye yetecek jelatinim olacakti:roflol: kart extresi gelsin emin olayim paranin hesaba yattigindan bir daha siparis vericem o zaman.bu artik gurur meselesi oldu yapmazsam çatlarimcokacimcoook
marketlerde var. ben migrostan almıştım.
Şeniz Canım bir dahakine denersin inşallah ŞenizŞenizya ben bunu nasıl kaçırmışım liby((
muhakkak denemem lazım,
aslında geçen hafta arkadaşlar gelmişti,keşkem o zaman görseydim,amma prim yapardım haaaa
neyse sanırım marshmelow(doğru mu yazdım yaw) gibi oluyor içi sanırım
Eti pufun oliyim beni de bööllleee güselleştir, dadımdan yinmeyim, bakmaya doyulmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?