Kekler - Pastalar Eti Puf Pastası (Resimli)

Rica ederim tmyy cim:)
Tarif kısmınıı editledim,yaprak 5 gr ise 7 tane yaprak kullanabilirsiniz..
sevgiler

Çok teşekkür ederim,afiyet olsun,ikram etmek edebilsem keşke,online şekilde:)

açıklama yapmışsın başta canım...fakat umarım ben aktarda bulabilirim...acaba marketlerde bulunur mu?

Jelatini pasta malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz kızlar

bu jeletin dediginiz şey şeffaf sert .kırlabilecek bişi deyilmi suda eriyor .. yanlışmı biliyorum .....

elinize saglık gerçekten süper bişiye benziyor .

bu jeletin dediginiz şey şeffaf sert .kırlabilecek bişi deyilmi suda eriyor .. yanlışmı biliyorum .....

elinize saglık gerçekten süper bişiye benziyor .

galiba.
hatta ben okuldayken kalıba koyma amaçlı kullanırdık.
yani şapka örüp topla şekillendimiştik.

üfff harika bişe bu ya.mutlaka denemeliyim.inşallah jelatini bulurum ya.pazar günü misafirim var.foto eklerim yaparsam eğer.libyana bu tarifi paylaştığın için çoooooooooook teşekkürler..

Teşekkürler arkadaşlar,jelatin yaprak ve granul halinde ,aktarlarda ve pasta dükkanlarında bulabileceğiniz bir madde.
Yanlız daha öncede üstünde durmuştum,alırken bilhassa Endonezya üretimi olmasına dikkat edin,yahut mümkünse tamamen bitkisel olanını kullanın..

Sevgiler

bence bitkisel olanı kullanmak daha iyi çünkü bir araştırma yaptım..bunun a tipi olanı domuzdan üretiliyormuş..zaten ondan üretilen daha kaliteliymiş.b tipi olanıda danamıydı neydi ondan üretiliyormuş..bitkisel daha iyi

Bizim ülkemizde Sığır kemiğinden üretiliyor genelde,Endonezya da helal üretilenlerden de getiriyorlar ,inş.
agar adlı madde ise ,yosun yanı alglerden üretilen tamamen doğal bir sertleştirici.
Onu kullanırsanız çok daha güzel olur

canım bu harika bişi..sanki tmm benim damak zevkime hitap ediyo..hafif bişi anlaşılan...inş deneyeceğim..tek sorun bu jelatini bulmak, oda heralde eminöündeki aktarlarda olur...ellerine sağlık canım...cokacimcoook

Afiyet olsun arkadaşım çok tşk
Ayrıca çok güzel bir haberim var,FatmaHale arkadaşımın da vesile ise bilgilerimi tazelemiş oldum,Türkiyede helal jelatin ve katkı maddeleri üretimine başlanıyormuş
Yurt dışından gelenler yerine yerli jelatin de kullanabileceğiz.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…