ooooooffffffffffffffff ya ben bu eti pufu beğenmedim.jölesimi az geldi yoksa jöleli olmuyor mu nedir ,yumuşaktı içi..sanki krema yiyorum gibi.jelatinle yapılanı yemediğim için karşılaştırma yapamayacağım maalesef..oooffff malzemem boşa gitti gibi oldu..neyse artık böyle yiyeceğiz ve jelatin bulana kadar da eti puf rüyasına elveda diyeceğiz.((
bulsam deneyeceğimde bulamadım ki.(( daha doğrusu 5gr mına 1 tl istedi 1 yer..başka yerde de yoktu.bende almadım.((
jelatini bende öyle aldım cnm bir yaprağı 5 gr dı ve 1tl ydi..sanırım heryerde aynı.agar denilen maddeyi de ben izmirde sorduğum hiçbir yerde bulamadım.tuhaf tuhaf yüzüme baktılar o ney diye??:1ninca: bence özel bir günde çokta pahalı olmaz..diğer malzemelerinin fiyatı gayet uygun çünkü.sadece jelatin biraz pahalı..
ama didemm arkadaşımız 100gr mını 2,5 tl ye almış..gittigidiyordan baktım bir marka 80 gr 3 tl idi..çok pahalı değilmi 5 gr mı 1 tl
ben bu pastayı öğrendiğimden beri 4 kere yaptım :)))
Çikolatalı krem şantiyle de denedim. Kıvamı daha pudingimsi oluyor sanki, vanilyalı krem şantide bildiğiniz eti puff :))
Libyanaa sen çok yaşaa kaydirigubbakcemile2
süper bir tarif bu. mutlaka deneyeceğim. hem pratik ve masrafsız üstelik pişirmeden tam benlik.
ellerine sağlık. çok mersi paylaştığın için.
Teşekkürler ekinnaz cığım;estagfırullah beceremeyeceğin bir tarafı yok gayet basit yazanları aynen uygularsan sonuç güzel olur arkadaşım :*harika görünüyorr canımm
ellerine sağlıkk
bu konularda çol beceriksizim ama yinede deniyicemm
Evet daha sen yapacaksın ohoooAh ben bunu kac kee yapyim dedim ama hep unutuyorum yaa.
Bir daha disari cikinca alayim bari hemen agar agardan.
Cok merak ettim Libo$'um yaaa.
ooooooffffffffffffffff ya ben bu eti pufu beğenmedim.jölesimi az geldi yoksa jöleli olmuyor mu nedir ,yumuşaktı içi..sanki krema yiyorum gibi.jelatinle yapılanı yemediğim için karşılaştırma yapamayacağım maalesef..oooffff malzemem boşa gitti gibi oldu..neyse artık böyle yiyeceğiz ve jelatin bulana kadar da eti puf rüyasına elveda diyeceğiz.((
Ellerine sağlık tekrar gülümyerimseniben
nesrinim çok güzel oluyor bu jelatinle..ben en az 2-3 kez yaptım bayıla bayıla yedi misafirlerim.tavsiye ederim bir defa da jelatinle dene.çok hafif ve farklı bir pasta..libyme teşekkürler..opuyorumnanaktan
bulsam deneyeceğimde bulamadım ki.(( daha doğrusu 5gr mına 1 tl istedi 1 yer..başka yerde de yoktu.bende almadım.((
ama didemm arkadaşımız 100gr mını 2,5 tl ye almış..gittigidiyordan baktım bir marka 80 gr 3 tl idi..çok pahalı değilmi 5 gr mı 1 tl
Ellerine sağlık tekrar gülümyerimseniben
Bir de güzel süslemiş ki aman Allahımkaydirigubbakcemile3
yetmemiş kardeşine de yollamış o süslerden püslerden:icecream:
:kedi: dövcem seni.. dur sen dur..
hurmalardan kendi ellerimle yaptığım 5 i bi yerde yollayacağım sanakaydirigubbakcemile3
libyana cığım bugün bende kararsız kalarak hep alış veriş yaptığım aktardan aldım jelatin yanlız dükkanın sahibi değildi çalışan çocuk vardı sorular sordum çocuk bilmiyorum dedi ben yinede aldım 10 gramı 2 tl ben 30 gram aldım yeterlii sanırım umarım pis kötü bşy almamışımdır benneyaptımki en kısa zamanda deneyeceğim
Libyana cığım cevap yazdığın için teşekkürler yolum yine aktarın olduğu tarafa düşer nasılsa ben 10 gram daha alırım sanki senin yazdıklarından az gelir gib anladım hemde dükkanın sahibinide bulursam belirttiğin şeyleri sorarım içim rahat olur tekrar teşekkürler inşallah zemuszemusyapınca resim eklemeye çalışırım
ellerine sağlık aylardır bu pastayı denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.pastaland diye bi yer var orda baktım toz olanından var ama bu domuz yağı olayı kafamı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?