Kekler - Pastalar Eti Puf Pastası (Resimli)

Adana'da oturuyorum marketlere ve çevremdeki aktarlara jelatini sordum ama satmadıklarını söylediler ben bunu nasıl yapabilirim jelatin yerine başlarda jöle demişsin ama eti puf olur mu o zaman aklım karıştı
Hımm aslında heryerde çok kolay bulunabiiyor bildiğim kadarı ile yahut bunun yerine agar kullanabilirsin arkadaşım ama orada jelatin yoksa agar hiç yoktur tahminimce..
Jöleyi ben değil başka bir arkadaş önermişti,şahsen jöle ile hiç denemedim canım..
o olmazsa marshmallow ile deneyebilirsin,marketlerde vardır orda da,bir arkadaşım öyle denedi..

bunu en kısa zamanda denicem çok basit
ama jelatin edinmem lazım hiç kullanmadım bugüne dek
Şeniz
jelatin nasıl bişey arkadaşlar ilk defa duydum
Jelatin sertleştirici dondurucu kıvam belirleyici nitelikle bir madde toz ve yaprak halinde satılıyor..

bu nasıl yenir ki Libbyim kıyamam ben buna

sırnaşık şey cansın...
alırsın eline bir parçahopp mideye
oldu da bitti maşallahdelikafadulden

ya libyanacım senin bu tarifini geçen hafta almıştım.Denemek dün nasip oldu ama benimkinin içi biraz cıvık oldu.Jelatin yerine hazır pasta jölesi var ya ondan koydum acaba ondan olabilirmi canım ya? :uhm: Bu arada öyle olmasına rağmen tadı nefisti,eşimve oğlum bayıldılar.Kızlar tavsiye ederim deneyin.

Ellerine sağlık aysmev,denemene ve beğenmenize sevindim gülüm..
kaydirigubbakcemile2
Ben jöle ile hiç denemedim o yüzden bilemiyorum tarifin orjinali garantidir ,değiştirerek yapmadım canım..
Tespitin doğrudur,jöle ile kıvamı tam sertleşmemiş ve biraz daha yumuşamış olabilir..
Şeniz
her halukarda güzel yorumların için tşk alkisalkisalkis
afiyet bal şeker olsun

Çok harika görünüyo yaa bir gün obez olup çıkıcam valla burda gördüklerimi denemektencokacimcoook Bu arada çok şanslısın canım yaa benim çocukluğum bütün harçlığımı eti puflara yatırmakla geçti walla ohhhh sen tepsi tepsi götürmüşsündürkaydirigubbakcemile3
Ellerine emeğine sağlık

ne diyim sana....çok harikaaaa görünüyo....tarifini alıyom bi ara yapacam ...ellerine sağlık...

şuan tarifi deniyorumkaydirigubbakcemile2
Kolay gelsin Ayby cikyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 Çok hoşsun..
ne diyim sana....çok harikaaaa görünüyo....tarifini alıyom bi ara yapacam ...ellerine sağlık...

Tşk.ler arkadaşım,inşallah sonuçtan memnun kalırsınŞeniz

libyana sonradan gördüm mesajını ben senin açıklamana hiçbirşey demiyorum zaten sen çok güzel anlatmışsın.normalde türkiyede mi oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben senin hep yurtdışında olduğunu düşündüm.(pasta tariflerini yakından takip ettiğim için) hani sen öyle buluyorsundur ama google'den baktım farklı açıklamalar yapılmış.bende muhalefet olsun diye değil de hani türkiyede yok deniyor diye paylaşayım dedim yanlış ifade ettimse kus.bakma...senin hakkın çok bende misafirlerime hep senin tariflerin muhakkaık güzel çıkıyor diye paylaştığın tariflerinden yapıyorm.tanışmasakta üzmek istemem seni..bendende sevgiler..

beni aydınlattığın için teşekkür ederim canım. Şeniz
bu arada takipçinim :jeyyar:

yarın bende resim çeker eklerim şimdilik dolabı boyladı cokacimcoook
delikafadulden
kaydirigubbakcemile5 Ne demek üzmek estagfıgrullah,burada bildiğimiz tüm güzellikleri paylaşmak için varız,aklına getirme öyle şeyler hassasiyetin ve nezaketin için çok teşekkür ederim canım
Ben Libyada yaşıyorum 6 ayda bir ki bazen daha sık da olabiliyor Türkiyedeyiz..
Orada bulunamadığımız zamanlarda ise ihtiyacımız olanları getirtebiliyoruz..
Ayrıca hakkım varsa helali hoş olsun gülüm..
tekrar görüşürüz inşaAllah..

beni aydınlattığın için teşekkür ederim canım. Şeniz
bu arada takipçinim :jeyyar:

Rica ederim aysmevciğim..
Çok teşekkür ederimŞeniz

bende denedim ama içi biraz cıvık oldu sanırım jelatini az geldi. toz jelatin bulamadığım için yaprak aldım. 30 gramın kaç yaprağa tekabül ettiğini bilemediğim için tek yaprakla yaptım.
cıvık olduğu halde bile çok güzeldi.

Dilnur çok tşk ederim canım..
Tmyy,yaprak jelatinle denemedim gülüm,35 gram kadar toz jelatin kullandım ben.
ellerine sağlık mujx

süper görünüyor eline sağlık cokacimcoook
denemek isterim
bu toz jelatin nasıl birşey
her aktarda varmı

ben yaprak jelatinle yaptım canlar her biri 5 gram oluyor 6 tane kullandım aynı hesap oldu.çook ta güzel oldu.teşekkür ederim libyanammma.s.

Son düzenleme:
Dilnur çok tşk ederim canım..
Tmyy,yaprak jelatinle denemedim gülüm,35 gram kadar toz jelatin kullandım ben.
ellerine sağlık mujx

bizim aktarlarda toz bulamadım yaprak aldım tanesinin kaç gram olduğunuda sormadım kürek kafalı ben:)
bidahakine 6-7 taneden yaparım ama.
bu güzel tarif için ayrıcana teşekkürler.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…