Hımm aslında heryerde çok kolay bulunabiiyor bildiğim kadarı ile yahut bunun yerine agar kullanabilirsin arkadaşım ama orada jelatin yoksa agar hiç yoktur tahminimce..Adana'da oturuyorum marketlere ve çevremdeki aktarlara jelatini sordum ama satmadıklarını söylediler ben bunu nasıl yapabilirim jelatin yerine başlarda jöle demişsin ama eti puf olur mu o zaman aklım karıştı
Şenizbunu en kısa zamanda denicem çok basit
ama jelatin edinmem lazım hiç kullanmadım bugüne dek
Jelatin sertleştirici dondurucu kıvam belirleyici nitelikle bir madde toz ve yaprak halinde satılıyor..jelatin nasıl bişey arkadaşlar ilk defa duydum
bu nasıl yenir ki Libbyim kıyamam ben buna
ya libyanacım senin bu tarifini geçen hafta almıştım.Denemek dün nasip oldu ama benimkinin içi biraz cıvık oldu.Jelatin yerine hazır pasta jölesi var ya ondan koydum acaba ondan olabilirmi canım ya? :uhm: Bu arada öyle olmasına rağmen tadı nefisti,eşimve oğlum bayıldılar.Kızlar tavsiye ederim deneyin.
Kolay gelsin Ayby cikyerimsenibenşuan tarifi deniyorumkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 Çok hoşsun..Çok harika görünüyo yaa bir gün obez olup çıkıcam valla burda gördüklerimi denemektencokacimcoook Bu arada çok şanslısın canım yaa benim çocukluğum bütün harçlığımı eti puflara yatırmakla geçti walla ohhhh sen tepsi tepsi götürmüşsündürkaydirigubbakcemile3
Ellerine emeğine sağlık
ne diyim sana....çok harikaaaa görünüyo....tarifini alıyom bi ara yapacam ...ellerine sağlık...
Ellerine sağlık aysmev,denemene ve beğenmenize sevindim gülüm..
kaydirigubbakcemile2
Ben jöle ile hiç denemedim o yüzden bilemiyorum tarifin orjinali garantidir ,değiştirerek yapmadım canım..
Tespitin doğrudur,jöle ile kıvamı tam sertleşmemiş ve biraz daha yumuşamış olabilir..
Şeniz
her halukarda güzel yorumların için tşk alkisalkisalkis
afiyet bal şeker olsun
delikafaduldenyarın bende resim çeker eklerim şimdilik dolabı boyladı cokacimcoook
kaydirigubbakcemile5 Ne demek üzmek estagfıgrullah,burada bildiğimiz tüm güzellikleri paylaşmak için varız,aklına getirme öyle şeyler hassasiyetin ve nezaketin için çok teşekkür ederim canımlibyana sonradan gördüm mesajını ben senin açıklamana hiçbirşey demiyorum zaten sen çok güzel anlatmışsın.normalde türkiyede mi oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben senin hep yurtdışında olduğunu düşündüm.(pasta tariflerini yakından takip ettiğim için) hani sen öyle buluyorsundur ama google'den baktım farklı açıklamalar yapılmış.bende muhalefet olsun diye değil de hani türkiyede yok deniyor diye paylaşayım dedim yanlış ifade ettimse kus.bakma...senin hakkın çok bende misafirlerime hep senin tariflerin muhakkaık güzel çıkıyor diye paylaştığın tariflerinden yapıyorm.tanışmasakta üzmek istemem seni..bendende sevgiler..
beni aydınlattığın için teşekkür ederim canım. Şeniz
bu arada takipçinim :jeyyar:
harikasın canım ya süper görünüyor ilk fırsatta deniycem emeğine sağlık
ben yaprak jelatinle yaptım canlar her biri 5 gram oluyor 7 tane kullandım aynı hesap oldu.çook ta güzel oldu.teşekkür ederim libyanammma.s.
Dilnur çok tşk ederim canım..
Tmyy,yaprak jelatinle denemedim gülüm,35 gram kadar toz jelatin kullandım ben.
ellerine sağlık mujx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?