etkisinden çıkamıyorum..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Nereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..

Konu sahibi filmin fragmanını izledim. Evet izlerken tırsılacak yer yer gözler kapanacak bir film gibi. Ama hiç de günlerce etkisinde kalınacak bir film değil.

Eğer bu kadar hassassanız film tercihlerinize dikkat edin yeter..

Lütfen izlemeyin.
Valla kötü ediyor
Dayanamayabilirsiniz
Sonuna kadar izlemeyebilirdiniz rahatsız ettiyse yarısında kapatabilirdiniz yani nedir bu sonuna kadar getirme merakı?
Filmi duymamıştım ama yukarda da denildiği gibi yasaklı filmlerdenmiş izlemeden önce hiç görmediniz mi?

Bir şeyleri izlemeden fragmanına bakmaz mısınız? O timsah yürüyüşü sahnesi vardı zira orada. İnsan bu kadar takıntılı ve hassassa, önce bir fragmana bakar. Bana bugün nasıl bir dert edinsem diye zorla aranıyormuşsunuz gibi geliyor, konularınıza bakınca. Bazı insanlar acıdan, huzursuzluktan beslenir ya, sizdeki de öyle bir şey sanki.

Bana göre iyi filmdir.
Hatta seridir,hepsini de çok severim.
Film izlemeden önce kendi zevkinizi öğrenseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…