- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
İyi de ilki neydi? Niye gizemli konuşuyorsunuz? Şimdi ben kafayı ona taktım. Bu filmden daha iğrenç ne olabilir? Hemen izleyeceğim çünkü.Ya aklıma niye getirdin Allah kahretmesin.
İzlediğim en iğrenç filmler sıralamasında 2. film
Aklınız varsa izlemeyin, merak etmeyin. Bi bk yok. Daha doğrusu çok bk var off
Ben bir sırp filmini izlemiştim muhtemelen bunu kulağıma damlatırım
Neyse şaka bi yana durumunu hiç iyi görmüyorum senin yardım almalısın
İyi de ilki neydi? Niye gizemli konuşuyorsunuz? Şimdi ben kafayı ona taktım. Bu filmden daha iğrenç ne olabilir? Hemen izleyeceğim çünkü.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 film çekildi bu şekilde.İlk kez duyuyorum
Benim için de konuyu okumak yeterli bazen ama bazen de değil. Hayatımda hiç iğrenç film izlemedim. Etkisinde kaldiklarim oldu. Vay be ters köşe etti dediklerinde. Filmin ilk 10 dk si benim için yeterlidir. Hoşuma gitmediyse kapatırım ama o ilk 10 dk mutlaka olmalı :)Korku, gerilim ve özellikle psikolojik gerilim filmlerine bayılırım.
Az önce küçük bür arama yaptım ve sevmediğim tür olduğuna kanaat getirdim.
Benim için fantastiğe yakın bir konu ve pislik, iğrençlikten gerilim yaratma çabası.
Demek ki neymiş, siz de izlemeden önce filmler hakkında bilgi edinirsek, gereksiz yere zihin yormaya gerek kalmazmış.
Alt tarafı bir film, ütopik bir konu.
Bu kadar etkilenmenize gerek yok.
Ah tamam, biliyorum o filmi. Bölük pörçük sahnelerine bakıp, izlemekten vazgeçmiştim. İçim kararıyor böyle filmlerde, şişiyorum resmen. Bana lazım değil.Bibi'nin bahsettiği film.
İzlemeyin ben uyuyamadım o filmi izledikten sonra.
Hafızamın o bölümünü sildirebilsem keşke.
Korku, gerilim ve özellikle psikolojik gerilim filmlerine bayılırım.
Benim için fantastiğe yakın bir konu ve pislik, iğrençlikten gerilim yaratma çabası.
Demek ki neymiş, siz de izlemeden önce filmler hakkında bilgi edinirsek, gereksiz yere zihin yormaya gerek kalmazmış.
Şimdi meraktan bizim de psikolojimiz bozulacak konu sahibi yüzündenMerak ettim izliycem
Aynen fragman izledim izlenebilirŞimdi meraktan bizim de psikolojimiz bozulacak konu sahibi yüzünden
Ismi ney bibi?Ben bir sırp filmini izlemiştim muhtemelen bunu kulağıma damlatırım
Neyse şaka bi yana durumunu hiç iyi görmüyorum senin yardım almalısın
Korku, gerilim ve özellikle psikolojik gerilim filmlerine bayılırım.
Ütopik değil, savaşlar sırasında/sonrasında kurulan gizli lab.larda benzer şeyler insanlar üzerinde denendi ve daha niceleri.
Çin miydi, Japonya mıydı o taraflardan birinde bir savaş vardı, tarihte çok meşhur bir savaş değil adı aklıma gelmiyor ama laboratuvarı meşhurdur. Hatırlayamadım şimdi. Bu lab.larda, insanlar üzerinde bilim adına çok şey denendi. Çok basit bir örnekle, bir adamın bi kolu kesildi mesela ve öylece bırakılıp dakika tutuldu; adam kanamadan kaç dakikada ölüyor, kan ne kadar hızla boşalıyor vb. Bunu bir değil 10,20,30 adam üzerinde denediler. Bazılarını birbirlerine diktiler, birinden kopardıkları bacağı diğerine monte etmeye çalıştılar vb. Bunlar yaşandı.
Bu film de bu zamanlardan birinde yaşanabilecek şeyler arasında. Yani fazla ütopik değil, sadece bir sır.
Gerçek hikayeler miİlk sırada da o film var
İzlediğim en iğrenç şey. Can yakan kısmı ise, bunların "Gerçek hikayelerden" esinlenerek üretilmiş olması lanet olsun.
Benimde midem bulanmaz bende iğrenç filmleri izleyenlerdenimYanlış hatırlamıyorsam 3 film çekildi bu şekilde.
3'ünü de izle boş vaktinde.
Tabii öyle iğrenç,midem kalktı vs. demezsen yani.
Ben severim böyle değişik tarzları.
yoğun ve yalnız hayatın var herhaldeNereden izlediysem insan kırk ayak diye bir film izledim. Günlerdir aklımdan çıkmıyor. Yani nasıl unuturum ya. Korku filmi bildiğin ama psikoloji bozan cinsten. Emzirmek bile iğrenç gelmeye başladı. Sizce nasıl çıkarabilirim aklımdan. Hayır yogun da bi hayatım var ama anlam veremiyorum..
bayılıyorsun bişeyleri bulup kendini mutsuz etmeyeLütfen izlemeyin.
Valla kötü ediyor
Dayanamayabilirsiniz
Adi o işte bir sırp filmi tavsiye etmemIsmi ney bibi?
Karaliyim psikolocimi bozicim
Adi o işte bir sırp filmi tavsiye etmem
Gerçek hikayeler mi
Benimde midem bulanmaz bende iğrenç filmleri izleyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?