etkisinden çıkamıyorum..

Hostel de öyle bir film Zaten :/

Biraz malumatfüruşluk yapayım
Birim 731 o merkezlerin adı.
Tahmini 600.000 insanı sevgili sevgi pıtırcığı Japon kardeşlerimiz insanlığa hizmet adı altında canlı canlı kesip doğramıştır.
Büyük ülkelerin de işine yarayan bilgi ve deneyimler olduğu için ses çıkaran olmamıştır

Est.
Evet "7yüz kaçtı o" diye 3-4 aramada hatırlayıp ekledim diğer sayfada, 2. Dünya Savaşı sırasında kurulan Japon labı ve evet dediğin gibi kimse ses çıkarmamış bilgileri paylaşma karşılığında.

fragman evet ınsanı derın etkılemıyor ama konu sahıbı sayesınde fılmın 1 ve 2 serısıne soyle bır ızlıyım dedım de abowwww o neydı oyle mıdem ve psıkolojım alt ust oldu suan... SAKIN IZLEMEYIN

aklıma şu geldi, arkadaşım bebek emzirdiği dönemlerde eşiyle korku filmi izlemiş ve sütü kesilmişti :))) inanamamıştım ama doktoru bile kızmış niye izledin diye :)))

Kesinlikle. Eşimle bazen film arıyoruz. Yorumlarda mükemmel denen film vasat çıkıyor.
Mükemmel denmiş ya sabırla bekliyoruz bazen

Bazen de filmleri 5 dakika 10 dakika izliyoruz diye 2 saat geçmiş oluyor. Kapatıp yatıyoruz

delı bır doktorun yakaladıgı normal ınsanları işkenceyle dıllerını cıkarıp koparıp agzını dıger ınsanın makatına dıkmesıyle kırkayak yapıyor vs vs ızlenmemesı gerekıyor
ayy tövvbesstağğfirullah

Herkesle ayni fikri paylasmiyorum zaten. Benim icin kalite cok onemli. Keske bir film gunlugu tutsaydim cok pismanim simdi.

Ne diyorsun?!
Aslında korku çok severim ama çok vahşet içerenleri sevmem. Daha çok akıl oyunları isterim ama merak da ettim ya.

Manyak herif insanlardan puzzle yapmış.
Eşimle izlesem kesin panik atağı tutar

Bunyen kaldirmiyosa keske izlemeseydin.. bazen bendede oluyo ama gecer bi kac gune:) bizim turk filmleri genelde cinli perili onlara bakin komedi niyetine:)

Bir ara sırf merakımdan bu olayı araştırmıştım, araştırmaz olaydım okuduklarım bile yetti çok rahatsız olmuştum, demek buna benzer filmler izlesem hepten kafayı yerim Yalnız öğrendiklerimden sonra Japonya ve Çin'e karşı görüşlerim çok değişti, o saygılı ve minnoş görüntülerinin arkasında meğerse kapkaranlık bir tarih yatıyormuş aynı zamanda.

Bilgilerinize kesinlikle katılmakla beraber, severek takip ettiğim çoğu yabancı dizilerde bahsettiğiniz deneylere atıfta bulunan saykolara geniş yer verildiğini de izledim.
Farklı insanların uzuvlarını tek bir bedende toplamak yeni bir insan yaratmak ya da kodlamak, niyeyse ortaçağın sonlarından beri pek bir merak uyandıran konu, bilimsel olarak da öyle.

Mesajınızdan sonra fragmanı bir daha açtığımda, pis, iğrenç ve ütopik yorumumun filmin ikinci serisine yaptığımı farkettim.
Benim için eklembacaklı her türlü böcek türü, ve bunların gösterimi vs iğrençtir.
Ve bir kırkayak insan yaratımı, ütopik bence.
Fobim olduğundan da olabilir tabi..
İlkini incelediğimde ise severek izleyebileceğim bir korku filmi olabilir.
Çünkü gerçekten psikopat bir doktorun, bilim adı altında vahşileşmesi söz konusu.
Buna benzer nice filmler sıralayabilirim.
Umarım benim gibi düşünen bir insanlık nesli yetişiyordur da bu tarz konular ütopik olarak kalır.

Herkesle ayni fikri paylasmiyorum zaten. Benim icin kalite cok onemli. Keske bir film gunlugu tutsaydim cok pismanim simdi.

Ben de unutuyorum izlediklerimi. Tekrar denk gelmem lazım bunu izledim demem için..

Hamileyken Leonardo de Caprio'nun ayı tarafından parçalandığı filmden etkilenmiştim en son. Hala aklıma gelir.
Ayı fobim arttı sayesinde. Dağ bayır gezemiyorum..

bende şunu belgeselde öğrenmiştim, almanlar yahudilere işkence ederken hamile kadınları zehirli gaz odasına alıp nasıl öldüklerini izlemişler sonra ceninleri çıkarıp onlara ne olduğunu incelemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…