Etraf ne derr🙁🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa yazdiktan sonra gördüm bu yazınızı. Tebrik ederim cesaretinizi hep mutlu olun

Teşekkür ederim C Cogzel . Siz de istediğinizi yaparsınız inşallah. Yaşayan bilir ama insanın hayatı değişiyor bambaşka oluyor.. bazıları için önemsiz olabilir benim için mutluluk sebebi..

15 yıldır aklınız neredeydi acaba sizi düşüncenizden dolayı yargılamiyorum karar sizin ama çok uzun bir süre değil mi bu

Kardeşiniz kapandığında kapanıp açıldığında ise açılmak istiyorsunuz.
Bana kalırsa bulunduğunuz durumu değerlendirin.
Bir söz vardır bir günaha niyet edip işlemediğin sürece günah yazılmaz. Ancak bir iyiliğe niyet edip onu yapamazsan bile Allah sana o sevabı verir. O açıdan şu an dinen bir faydası yok diye düşünme.
Artılarını eksilerini yaz bi kağıda... Hangi hayat tarzı mantıklı gelirse o şekilde devam et. El ne der diye düşünmekten ziyade kendi yaşamın için hangisinin artısı çok? Manevi duygularını biraz kendine aç bana kalırsa..

Kardeşim kapandığı için kapandım etraf beni eleştirecek diye 16 yasımda... ama açılırken kendim istediğim için açıldım...15 sene boyunca da istemediğim şekilde yaşadım. Neyseki şu an mutluyum. Maneviyat da zaten herkesin içinde yaşaması gerekir dış görünüşe göre kimse yargılanamaz bence. Hayırlısı olsun ben şu an ki halimden çok memnunum. Hayat çok kısa çünkü gerçekten..

Etraf bir konuşur 2 konusur maksimum 3 ayda herkes normale döner tabi bu süreçte senin tavrında önemli hakedene gereken cevabi vereceksin

Bende 5buçuk yıl oldu tesettürlüyüm
Ailem en başta ailem çok diretmişti fakat ben hep beni bırakın ben istersem kapanırım ama şuan istemiyorum şuan kapanırsam giniyik çıplak olurum demiştim istemeden kapanırsam pantolonda giyerim demiştim
Öyle böyle derken kendi istegimle kapandım ve çok mutluyum insan nerde olmak istiyorsa orda olmalı açıkmı olmak istiyorsun ol çünkü sen böyle mutlu olucaksan öyle olmalısın ben böyle mutluyum sen öyle mutlusun kafandaki türban seni cennete götürmez kezada benide öyle önemli olan kalben yapmak tır
Ya oldugun gibi görün
Yada göründüğün gibi ol
Bu hayat benim bu hayat sizin bu hayat hepimizin

evet evet... hayat çok kısa. ben olsam bu şekilde ölmek istemezdim. umarım tercihinizin sonuçlarını da değerlendirmişsinizdir.

ne demek bu şekılde kapalılıgın bır anlamı yok..rabbıme karsıda mı anlamı yok..şeytana nefsıne yenılıyorsun ve kendıne ortak arıyorsun..lutfen kapalı olmanın sana getırılerını arastır..dunyaya ne ıstersek yapalım dıye gelmedık..bır gorevımız var tamamlamaya geldık..yat kalk oyna degıl bu dunya..bıraz agar bır eleşitırı fakat gercekler..kıtap oku dını uzere..bır cok gelışmış dını kıtaplar var ıc acan..burada kımse sana tam anlamıyla dogruları aktaramaz ıstısnalar harıc..cunku cahılız cunku arastırmıyotuz cunku kolayı secıyoruz..sevgıyle ortunle kal..:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…