Ettiginiz ahlarin tuttu mu

Ben ah etmeyi iç rahatlatma olarak görüyorum zaten İslam diyor başkasına çektirdiğini çekmeden ölmeyeceksin ben çektirdiklerinin daha fazlasını çeksin diye ah ediyorum ama bakalım görücez yaşımız daha küçük

Ayda bir kaç tane boyle konu açılmasa şaşırıcam arkadaşim dr a git dr a filmlerdeki takıntılı psikopat kadınlar gibisin

Hayır nurlucennet kendime pay çıkarma derdinde değilim zamanlama böyle oldugu icin şaşırdım tesadüf oldu.Kimsenin sağlıkla imtihan olmasını istemem .Kim uzmusse onun canıninyanmasini isterim etrafının degil.

Merak etme bibiella psikopat değilim.Herkesin hayatında az çok başına gelen şeyler bunlar.

Merak etme bibiella psikopat değilim.Herkesin hayatında az çok başına gelen şeyler bunlar.

ben böyle şeylere inanmıyorum, hayatta insanın başına iyi kötü herşey geliyor, orta yaşlı ya da yaşlı insanlar illaki hastalanıyor, özellikle erkekler kendine bakmıyor zaten, boşuna kendini üzme yani babasının böbrek sorunun seninle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum... zaten dünyada bu kadar mağdur insan varken en kötülerin başına sürekli kötü şeyler gelmesi gerekirdi, geliyor mu, hayır... savaş başlatanlar, milyonların ahını alanlar bile bir eli yağda bir eli balda...

Beni anladığını için teşekkürler Chess ben de bunu kastediyordum.O acı çeksin derken karşısındaki onu Aldatsin yarı yolda bıraksın bu anlamda bir üzüntü çekmesiydi.Benden önce nisanlanip evlenmekten son anda vazgeçmiş.eski nişanlısıni başka biriyle yakalamis yakalayınca da nişanı atmis.

Aynen bibiella ta kendisi benim o konulari acan burasi serbest herkesin konu actigi bir platform saygı çerçevesinde tabi ki.Bu kadar tepkili olmana gerek yok.Eğer çok rahatsız oluyorsun mesajimi görmezden gelirsin bu kadar basit.

Aynen bibiella ta kendisi benim o konulari acan burasi serbest herkesin konu actigi bir platform saygı çerçevesinde tabi ki.Bu kadar tepkili olmana gerek yok.Eğer çok rahatsız oluyorsun mesajimi görmezden gelirsin bu kadar basit.
Ben rahatsız değilim takıntılısın diyorum inanmıyorsun dr a git diyorum ama gitme sakın böyle her gün eski sevgilim diye konu aç

Ben yasanan cok cirkin seyler yoksa sirf iliski bitti diye beddua edilmesini anlamiyorum. Ben de terk edildim. Hem de ciddi adimlar atilacagini dusundugum bir zamanda. Hala anlamiyorum ama.

biti gerçekten kasten canını yakıyorsa zaten buluyor belasını bir şekilde . ben inanıyorum benim tuttu açıkcası gözümlede gördüm . zaten gönülden iki kişiye ah ettim biri buldu diğeri bulacak biliyorum .işin ilginci görüyorsun da bunu . ama insanoğlu akıllanmıyor işte . benim ahımın tuttuğu akıllarına bile gelmiyordur . onlarda başkalarını suçluyor başkalarına ah ediyor böyle ah vah geçiyor ömür . aslında çok takılmamak lazım . herkese iyilik güzellik dilemek gerek ki kendinede iyilikler gelsin hayatına . negatiflik iyi birşey değil .

Ne alakası var ya sevin bi de tam olsun ahin tutsa ona tutar babasıyla ne alakası var hey allahim ya

Şimdiye kadar kimseye içten ah etmedim. Allah ettirmesinde çünkü başkasının ahını almaktanda korkarım.

Açıkçası ömrümde hiç 3 günlük bir kul olarak ettiğim bedduanın Allahın yazdığı kaderi değiştirebileceğini düşünmedim.

Ama siz yine de bence bu konulara fazla takılmayın, bir daha da kimseye beddua etmeyin. Büyüklerimiz beddua döner dolaşır seni bulur demiş, ya gerçek ya mecaz... Bir bildikleri vardır da demişlerdir.

Kötülük yapan kötülük buluyor bence..
Biz istesek de istemesek de..
Ah etsek de etmesek de..

Ah ettiğim insanları tamamen hayatımdan çıkardim bilemiyorum tuttu mu ama insallah tutmustur

Ah ettiren kişiler nedense sonradan helallik istiyorlar sanırım maddi is anlamında hayatları kötü gidiyor ya da başka biri için terkedip gittikten sonra o kişi de çekip gidince kapının dibinde bitip geri geliyorlar.Benim arkadaşımı da terketmis ti erkek arkadaşı başka bir kız için kız bayagi uzulmüstü sen de canın yansın dedi çocuğa. Kİzla beş ay çıktıktan sonra eski sevgilisiyle olan mesajlarını yakalamış Boynuzlanmis yani.Sonradan benim arkadaşıma dönme çabaları kız kabul etmedi ama.Etme bulma dunyaşu sen onun için herşeyi yap en kötü zamanında yanında ol bir kız uğruna terket sonra mutlu olacağını zannet.Yukardaki ayarı nasıl tutturuyar. Dönüp dolaşıp yaptığın şeyin aynısını sen yasiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…