Ettiginiz ahlarin tuttu mu

O senin ahinla olan birsey degil belki ama Allah görüyor kimin hakli kimin haksiz oldugunu. Ben beddua degil de Allaha havale etmistim. Alkolu sayemde birakan adam benden sonra tinere baslamis agir depresyon ile. Ben ise gayet iyiyim. O zamanlarin tam tersi yani. Babalara analara da gecmis olsun herkesin hepimizin.

Aynen libraterazi yukardaki görüp yaşatıyor aynısını.Ben de yapsam başka birine aldatmak uzsem yarı yolda bıraksam o da haklı olarak ah eder bana Teşekkür edecek hali yok.

Benimkiler beklemede, çift tik olmadı daha

O değil de dargın olduğum ya da canımı yakan bir insanın başına olumsuz bir şey gelse bile "ooo bak ahım tuttu" demem ya. Aklıma gelmez yani.

Sonra neye inanırsanız inanın Tanrı, enerji vs. aklı her şeye yeterken tutup da bir aşk hikayesi için gidip de babaya mı acı çektirecek? Ya da günahsız, masum insana mı zarar verecek? Biraz çarpık bence bu düşünce.

Tarih boyunca milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş, savaşlara, acılara, katliamlara sebep olmuş bir sürü insan gözler önünde mutlu, mesut, uzun bir hayat sürdü. Çarpılsa onlar çarpılırdı bence.

benim ahim tutmadi tutmuyor ..
tutmadi ..
kotuluk olsun diye demiyorum ama ..
benim ekmegimle hayalimle isimle oynayan kim varsa onlari Allaha havale ettim ..
cikar mi bu sizce..
ven onlar yuzunden depresyona girdim tum hayalimi herseyimi yiktilar..
eski esin bile yapatiklari bunlarin yapamasi kadr agirima gitmedi..
hep soyle dua ediyorum onlara..
ya rabbi onlarin canini almadan benim hakkimi onlardan al ya rabbi dedim..
cikar mi bilmem istedigim onlarin uzilup kotuluk yasamasi degil..
istedigim beni bu hallere sokup hayalimle ekmegimle oynamak ne demekmis bunlari anlasinlar olmeden once..
o kadr canim yandiki ..
o kadr uzuldum ki ya..
basima agrilar giriyor bu yuzden ..
beni harcadilar adi pislikler..
hakkimi helal etmiyorum ..

Benimki zaten eski nisanlisindan darbeyi yemiş sen geçmişte capkinlik yap kızlara umut ver uz kasten bilerek sonra da pürüzsüz bir şekilde mutlu olacağını San olamamısta zaten.Gerci bunları sonradan öğrendim. Demek ki yukardaki sen ah etsen de etmesen de dersini veriyor.

Oncelikle ah etmek çok yanlış. Ah edilen ortamda bile durmamak lazım. İyi insan kendisine kötülük edene bile dua eder. Kınayanin başına kinadıginin geldiğine çok şahit oldum. Ayrıca ilahi adaletin gerçekleşmesi demek illa başa bir hastalık, bir kayıp gelecek demek değildir. Bunalımlar, buhranlar da buna dahildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…