- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
şimdi aradım eurofertılı ama fiyat için bilgi vermiyorlar ille gelin buraya diyorlar fiyatlarınızın içinde ilaç dahilmi diyorum bi gelin diyor...hani neyi karşılıyorlar neyi karşılamıyorlar selçukluda ugraşırken ilaçlar karneye yazılıyor alıyordum şimdi bunların yazdıklarını eczane veriyormu yoksa biz kendimizmi gidip yazdıracagız egerki öyleyse şu anda hastahanelerde özel dr ların ilaçları yazılmıyor gidin paranızla alın diyorlar
şimdi aradım eurofertılı ama fiyat için bilgi vermiyorlar ille gelin buraya diyorlar fiyatlarınızın içinde ilaç dahilmi diyorum bi gelin diyor...hani neyi karşılıyorlar neyi karşılamıyorlar selçukluda ugraşırken ilaçlar karneye yazılıyor alıyordum şimdi bunların yazdıklarını eczane veriyormu yoksa biz kendimizmi gidip yazdıracagız egerki öyleyse şu anda hastahanelerde özel dr ların ilaçları yazılmıyor gidin paranızla alın diyorlar
merhaba artrit, cok teşekkür ederim özelden gönderdiğin mesaj için.. ben cevap yazamadım, 50 mesajım olması gerekiyormuş.. hayırlısı bu ay hiçbiyere gitmicem bekliyorum...
Merhabalar
Bence her kadına hamılelık cok yakısıyor darısı basıma inş.Daha bugun embrıyo transferı yapıldı 13 NIsan da gebelık testı yaptırıcam bızım sorunumuz acıklanamayan neden doktorum fazla umıt vermedı.3.gunde embrıyo sadece 5 hucreye bolunmus normalde 8 hucre olması gerekıyormus.Ama genede Allah dan umıt kesılmez.
Allah kucanıgına almayı nasıp eder inşallahh...
evet bizde öyle kararlaştırmıştık 2 ay bekleyim bi ablada ondan sonra giderim ne bileyim bir umut işte belki olur ozamana kadar inşallah...ücretleri ne oranın _?
Selam canım ben 2 hafta önce gittim görüştüm Eurofertille. Fiyat 3500+ilaçlar olarak verdiler ama ilaç için yardım ediyorlarmış. Ama SGK anlaşmaları olmadığı için ilaçları kendin alıyorsun karneye yazmıyorlar rapor da geçerli değil ben bu nedenle vazgeçtim oradan..[/QUOTE
İlaçlar konusunda yardımcı oluyorlar. Devletin vereceği kadarını zaten indirim uyguluyorlar. Ben yaptırırken böyleydi. Bir cumartesi gününe randevu alıp ilk görişmeye gidebilirsin Betülcüm. Karar tabiki yine size kalmış.
fatoş abla belkide selçukluda birbirimizi görmüşüzdür benimki mehmetti dr aynen dedigin gibi tıptan raporu yaptır tahlil yaptır gelirsin dr yok sonra içeri girersin ALLAH büyük inanacaksınız moralinizi bozmayacaksınız der ALLAH elbette büyük ama morale gelince moralimizi sen bizi bekletmekle zaten bozuyorsun..abla bizimkisi emekli sandıgı bunlar kendileri yazıyorlarmı karneye hani yoks aaynı buda özel dr gibi felanmı hani gidip senmi devlet hastahanesinde yazdırıyorsun ilaçları..abla bunda öyle git gel varmı hani şurdan şunu getir buradan şu tahlil gibi v.s ..
valla betülcüm biz memnun kaldığımız şeyleri hep tavsiye ediyoruz. 5 senedir bu yolda çok yıprandık.. ben seni çok iyi anlayabiliyorum. sabrımın tükendiği yerde dilek hanımla karşılaştım.. şükür rabbime..
allah razı olsun ne güzel yapıyorsunuzopuyorumnanaktan insan ne yapacağını kimden yardım alacağını bilemeyince çok yıpranıyo..buldum diyene kadar da bazen ne yazık ki iş işten geçiyor:gitme: bende bu yaz koyaya geleceğim inş.. iki kez aşılama yaptık olmadı kısmet değilmiş... sosyal güvencemiz var ama evlilik süremiz yetersiz geliyo henüz birbuçuk yıl oldu..yani ücret ne olur karşılamakta zorlanırmıyız diye ed tereddüt ediyorum ama meslek icabı da bu yaz bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyo yoksa öbür yaza kadar ertelemek durumunda kalacağız... daha önce burada okumuştum ödemelerde taksit falan olabildiğini bilginiz var mı acaba bu konu da??a.s.
slm kizlar nasilsiniz ben ayniyim bulantilar kusmalar devam dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil
insallah en kisa zamanda gecer cok zor bir sey yemek bile istemiyo cnm zorla yiyorum
bebislerim de iyiler allaha sukurler olsun dr dinleneceksin dedi bende yatiyorum
kendinize iyi bakin bebislerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?