Evet hayırlısı demek lazım Gülcelcim.. Rabbim vakti gelince engelleri bir bir kaldırır ve kucağına verir meleğini.. Sonra sen bile şaşırırsın yaşadıklarına.. İnşallah bir dahaki sefere...
Rose sen nasılsın? Merak ediyorum seni... Tansiyonun nasıl oldu, bebişler nasıllar?
arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..
---artritcim saolasın bi önceki sayfada kalmış cevabın.. şimdi okudum .. hersey nekadar zor böyle.. bi umut mustafa ulusoy vardı aklımda ama artık ondanda korktum..
başkente gidiyordum aslında ii ama hem cok bekletiyo hemde sanki biraz ilgisiz gb geliyo.. nedeni; 3 ay ilaç tedavisi yapıldı yumurtalar gelişti (bende pcos var) fakat döllenme olmadı.. eşimin hareketli sperm sayısı az.. dedim aşılama yapalım mı oda tamam dedi.. yumurta gelişsin diye serephone verdi.. arkasından 2 yumurtam oluştu, fakat yeterli büyüklüğe ulaşsın diye menaon diye iğne verdi.. 2 gün yaptır.. gel.. gittim bi baktı yetişememişiz büyümüş çatlamış bile ... dedi bu akşam birlikte olun.. ben dedim ya aşılama .. ii ozaman bi tane daha var gelişen ozaman 3 gün daha yaptır catlatma iğnesini ol gel.. ertesi gün yaptı..dedi tek yumurta ben aşılamayı tavsiye etmem ama.. ee ben okadar iğneyi ne diye yaptırdım.. dedim yapalım yaptı ve sonuççç.... negatif....
derya , fatoş sizde saolunn.. umarım hersey hepimiz için yolunda gider..bu sitedeki yazıları okuyunca eşime dedim bak tüp bebek yaptıralım.. oda biraz daha bekleyelim çok takılıyosun diyor. tam 1 yıl oldu.. hiç aklıma gelmezdi bebişin bukadar kendini aratacagını..
buarada fatoş hnm sende mi aşılamanı mustafa ulusoy a yaptırdın?
sagolasın canım şimdilik iyi diyorlar tansiyonuma ama hiç tuz yemiyorum göz doktorum tansiyon anlık bişey sen uyurken çıkar düşer haberin olmas diyor bugun bebekleri görmeye doktora gidecegiz Allahın izniyle bakalım inşallah iyi heberlerle gelirim sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor hala yatıyormusun ben hastaneden çıktıgımdan beri yatıryorum birtek pazar günleri biraz dolaşıyorum eşimle okadar diger zaman sürekli yatıryorum
İnşallah iyi haberler verirsin canım. Ben elhamdülillah iyiyim bugünlerde. Bebiş hep baş aşağı duruyor, rahim ağzına baskı yapıyor. Haftada bir tane proluton iğnesi yaptırıyorum, rahim ağzı açılması diye. Genellikle dinlen diyor doktor. Ama sürekli yatma diyor. Ara sıra kalk dolaş, sonra tekrar yatarsın diyor. Çünkü kan pıhtı atabilirmiş,kan sulandırıcı iğne kullansam bile. Bu daha tehlikeli diyor. Hep yan yatmamı özellikle tembihliyor. Zaten gündüz evde yalnızım, mecburen kalkıyorum kahvaltımı yemeğimi hazırlıyorum, topluyorum, bazan yemek yapıyorum, böylece dolaşmış oluyorum.Bende tansiyon yok çok şükür, bir ara yükseldi, senin gibi tuzlu hiçbirşey yemiyorum, sürekli ölçüyorum. Ben de şeker çıktı, çok yüksek değil ama diyet başlayacak sanırım. Cuma günü tekrar ölçüm yapıp gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
Az kaldı canım.34. haftayı dolduralım, doğum başlarsa da önemli değil diyor Emel Hanım. Allah yardımcımız olsun, en zor dönemleri atlattık, bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle alacaz yumurcakları kucağımıza...
ne denirki..
sabır sabır.. inşallah bi dahaki tedavinde rabbim yüzünü güldürür.. :teselli:
merhabalar ben 4 yıldır dr dr geziyorum çocugumuz olmuyor ama sebebide yok konyada selçukluya gittim 2 yıl ugraştılar yumurta toplama işlemi gerçekleştiremediler bizi ankaraya göndermek istediler gitmedik sonra ilçemize bir dr geldi pratisyen böyle tanıdıklara bakıyormuş yani dogum uzmancı felan degil sadece pratisyen işte ama anlıyormuş birinden duyduk 23 yıldır çocugu olmayan biri buna gitmiş para bile almıyor 3 ayda hamile kaldı şimdi bizde gittik ultrasonla baktı senin sag tüpün tıkalı çocugun olmaz dedi ama hocam tüpler tıkalı degil rotgen filmi var dedik hani böyle su gibi sıvı sıkıyorlar açıkmı degilmi diye ve açık çıkmıştı evet dedi küçük bir açıklık var ama yeterli degil onun için tüp açık demişler normalde tıkalı allahın izni ile ben yaparım para felan istemem yeterki sevinin çok gezmişsiniz sizden çok paralar almışlardır dedi ilaç verdi bunlarla tüpü açacagız dedi ve bana tüplerime ultrasonla hiç bakan olmamıştı su geçti diye açık dediler ama küçük bir açık varmış su geçince adı açık olmuş diyor tüp bebege gerek yok bana inanın bekleyin diyor siz ne diyorsunuz bu konuda tüp ilaçla açılırmı biraz araştırdım hep ameliyat cinsi bişeyler yazıyor
inşallah canım inşallah saglıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucagımıza biz gittik geldik doktora iyilermiş benim kuzular birinin biraz kafası küçükmüş ama doktor ultrasyon aletinden veya çocukların duruşundanda olabilir dedi dedigin gibi canım Allahımın izniyle inşallah çogu gitti azı kaldı Allahım inşallah kucagımıza alıp büyütmeyi nasip eder kuzularımızı saglıklı sıhatlı mutlu huzurlu şekilde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?