Banada öyle geldi. . Ev karanlık değilse. Isınma rutubet sorunu yoksa ben olsam kabul ederdim . Hem park var hem geniş falan.Bence siz sadece kv nizin diye istemiyorsunuz.
Yok gerçekten diyorum ya evin kendisi kötü değil ama şu anki evim çok güzel aydınlık ferah orası bana biraz boğuk geliyor fazla güneş almadığı için bu beni ilerde rahatsız edecek diye korkuyorum ne bileyimBence siz sadece kv nizin diye istemiyorsunuz.
Almayın ozaman.Yok gerçekten diyorum ya evin kendisi kötü değil ama şu anki evim çok güzel aydınlık ferah orası bana biraz boğuk geliyor fazla güneş almadığı için bu beni ilerde rahatsız edecek diye korkuyorum ne bileyim
Hayır öyle rutubet falan yok çok şükür. Şömineside var. Sadece salonu özellikle biraz boğuk işte fazla güneş almadığı için. Ama evin kendisi kullanışlı kocaman mutfağı var yeterince odası varBanada öyle geldi. . Ev karanlık değilse. Isınma rutubet sorunu yoksa ben olsam kabul ederdim . Hem park var hem geniş falan.
İstemsizce güldüm mesajınıza :)Allahım nolur bana da böyle dert ver!
Yok biz Almanyada yaşıyoruz burda pek öyle fark etmiyor fiyatta. Eşim bana sorduğunda önce tamam dedim çünkü bende bıktım çocuklarla dayrede kalmaktan. Sonra içime sinmeyince eşime söyledim ama Kaynanamlara sözünü vermiş bulundu bile ben alcam diye. O yüzden Eve gelen müşterileride geri gönderdi onlar. Bide eşim bunuda kaçırırsak ev bulamayız diyor bu ara hiç ev yok buralarda bulunmuyor. Ondanda korkuyorum ya bu sefer tamamen bu dayrede kalırsak bulamazsak diye. Off yaa kaç gündür bu konuyu düşünmekten başım ağrıyor artıkKv nizin olması bir tarafa güneş almayan bir ev ev değildir nett.. güneş görmesi satarken bile para ya hu siz burdan girin konuya vaz geçer belki kocanız.
Kv nereye gidecek orayı satınca umarım size satıp bi de sizinle oturmazlarYok biz Almanyada yaşıyoruz burda pek öyle fark etmiyor fiyatta. Eşim bana sorduğunda önce tamam dedim çünkü bende bıktım çocuklarla dayrede kalmaktan. Sonra içime sinmeyince eşime söyledim ama Kaynanamlara sözünü vermiş bulundu bile ben alcam diye. O yüzden Eve gelen müşterileride geri gönderdi onlar. Bide eşim bunuda kaçırırsak ev bulamayız diyor bu ara hiç ev yok buralarda bulunmuyor. Ondanda korkuyorum ya bu sefer tamamen bu dayrede kalırsak bulamazsak diye. Off yaa kaç gündür bu konuyu düşünmekten başım ağrıyor artık
Hayır onlar başka bi yerden arsa alıp ev yaptırdılarKv nereye gidecek orayı satınca umarım size satıp bi de sizinle oturmazlar
Sabah güneşini çocuk odası tuvalet ve killer alıyor yani pek avantajlı değilBenim evim güneş almıyor loş genel olarak, çiçek yetiştiremiyorum mesela bu yüzden ama gayet de yaşıyorum zaten sevmem sıcağıhiçbir odası mı almıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?