Yanlışın var, eğer olur da ayrılırsanız 3 kuruş para yüzünden seni buna mecbur bırakan nişanlın olacak.
Sevgi öpüşüp koklaşmak değil. Seni düşünmeyen, hakkını düşünmeyen, hele de maddi konularda hiç bir üstünlük talep etmediğin, ailesinin parasına göz dikmediğin, yalnızca kendi hakkın için konuştuğun halde seni umursamayan, sana güvenmeyen adam sana zannettiğin gibi bir sevgi besliyor olamaz.
Ayrıca bu mesele "nişanlının ailesi senin ödemelerinin üzerine yatacak" meselesi değil, niyetleri çok çok da iyi olsa senin hakkını korumaları şart. O tapunun 3 e bölünmesinde hiç bir mani yokken neden böyle davranıp seni hiçe sayıyorlar? Mesele bu.
ah güzelim benim ya benim 2-3 sene önceki halme o kadar benziosunki anlatamam:)
nişanlıydım bende ilk başta herşey o kadar güzeldiki şimdi kötümü hayır ama 1.5 yıl nişanlılıkta beni öyle bi hale getirdilerdiki , çok ağladım mücadele ettim ama şu an herşey çok iyi
sen bu insanalrı yeni tanıosun ne anlatıolarsa onu biliosun:)
tamam belki gerçekten dedikleri gibidir bunu bilemeyiz ama ilk başlardaki o canım cicim çıkarlarına ters geldikelrinde canın çıksın diolar sana
öyle bi yüz çeviriolarki bende Allahım melek gibi bi aile diodum:))))
tamam çok kötü insanlar hala diiler en azından bize bi zaraları yok ama tavrını baştan koy yaklaşamasınlar yanına kötü desinler önce kötü derler sonra iyi olursun ama önce iyi diyip sonra kötü olmak inan bana daha çok koyyo
benim yaşadıklarım seninki gibi ev olayı diildi
ama az buçuk anlatim:) o melek kaynanamın gizli niyetlerini:)
biz yeni nişanlandık eşimle konuştuk 2 bilezik nişanda takılmıştı zaten babası sadece 4 bilezik.1 set yapcak,düğünün yapılca otelin parasının yarısını vercek vede gelinlik alcktı ve bunları 1.5 yıl içinde yapcaktı:)))) gayet rahat yapılır şeyler
sonna annem tutturdu ben o kadar çeyiz hazırladım beyaz eşyalarıda alsınlar
ama eşimde bende çalışıoruz eşyaları alabilcek güçteyiz tamam dedim onlar alcak eşime dedimki böle böle biz alalım annemler siz aldınız bilsin:)))
kaynanaya gün dogdu açığımı yakaldı orda burda beyaz eşyalarını aldık mobilyalarını aldık falan diye dolandı
sonna biz bununla düğünden 15 gün önce kavga ettik
ben dedimki bunca zman yediniz nişanlımı rahat bırakın artık naptın şimdiye kadar oğluna evlencekti neyi vardı
bana demezmi''bütün eşyalarını biz aldık''
dedim bana deme bari be adamın ödediği paranın üstüne nasıl konuşabiliosun sen'' düşün bizim aldıgımız şeyi bana kendi almış gibi söledi:)))))
ama sonna aldı ağzının payını oturdular yerlerine
şimdiye kadar para için kardeşi aradı 3 bin borç ver abi araba alcam dedi hayır dedim!!!!!!!
kim gelirse gelsin hastalık şu bu hariç hayır!!!!!!!
banada paragöz diyolar arkamdan biliorum:) desinler çokda k.çımda
arada laf sokular
hatta sorular kaç para kaznıosun diye paramın hesabını yaptırmam kimseye ben çalışıorum ben kazanıorum eşim çalışıo eşim kazanıo
Allah zor durumda bırakmasın her zman yanlarında olurum ama öle ver borç yok bilemem ne
annem beni binbir zorlukla okutmuş etmiş ben kaymanı onamı yedircem avuçlarını yalarla!!!!!!!!!!!
bunun için bana paragöz dererse desinler paragözüm paramı kimseye yedirtmiorum eşimin parasınıda yedirtmiorum
bu konuda eşimde çok anlayışlı bana sormadan hiççççççççbişey yapmaz beni para konusnda asla kırmaz .......ailesine karşı bile.........yok dediysem yok der:)
ama baştan oda öle diildi......
SANA TEK DİYCEM AYRILMAKTAN KORKMA NİŞANLIN SENİN BU ZAAFINI BİLİO OLMALI ONA GÖRE DAVRANIO KARART GÖZÜNÜ OLMICAKSADA BAŞTAN OLMASIN O KENDİNDEN ÖDÜN VERSİN SEN VERME!!!!!
DAYANIMICAKSA O DAYANAMASIN SEN DİİL ÖLE DAHA ÇOK KIYMETLİ OLURSUN:)
TECRÜBEYLE SABİTTİR:)
babalar konuştu. kayınpederim ben o evi onlara aldım, ister kıra verirler, ister vermezler, ister evi benden alırlar, ister almadan otururlar, ben o evı onlara aldım dedi. isterlerse tapuyu yarı yarıya yaparım. ben onlara her turlu opsiyonu tanıyorum dedi. Meğer nişanlım, aramızda olan iletişim sorunu nedeniyle seçenekleri benimle tartışmadan kendi tercihini dayatmış. babalar konuşurken, bu konuşmaları yapmaktan duydukları rahatsızlığı dile getirdi ama sonuçta tüm bunlar konusulmus oldu.
bir yuva daha kurulmadan para mevzularıyla kirlendi. ve nişanlım durumun düzelmeyeceğini söyleyerek bitirdi.
hakkımızda hhayırlısı olsun..
babalar konuştu. kayınpederim ben o evi onlara aldım, ister kıra verirler, ister vermezler, ister evi benden alırlar, ister almadan otururlar, ben o evı onlara aldım dedi. isterlerse tapuyu yarı yarıya yaparım. ben onlara her turlu opsiyonu tanıyorum dedi. Meğer nişanlım, aramızda olan iletişim sorunu nedeniyle seçenekleri benimle tartışmadan kendi tercihini dayatmış. babalar konuşurken, bu konuşmaları yapmaktan duydukları rahatsızlığı dile getirdi ama sonuçta tüm bunlar konusulmus oldu.
bir yuva daha kurulmadan para mevzularıyla kirlendi. ve nişanlım durumun düzelmeyeceğini söyleyerek bitirdi.
hakkımızda hhayırlısı olsun..
babam olayın daha çok ticarete dökülmesinden, şöyle öderler, böyle öderler tarzı planlar yapılmasından, manevi bir müessesenin kurulmadan madden planlandığından duyduğu şikayeti dile getirirken, karşı taraf daha çok ben o evi onlara aldım, tapuyu isterlerse ikisine yaparım, isterlerse kredi çeksinler vs. diyerek sankı derdimiz tapuymuş olarak anlamış sanırım. böyle anlamasına rağmen gayet esnek konuşmuş dediğiniz gibi..
ayrılık acısını hisetmekten daha çok, dedimiz tapuymuş gibi algılanmasına olan kırgınlığımı iliklerime kadar hissediyorum.. çok acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?