Kira öder gibi kredi ödemek mazide kaldı. Nakit paranız çok fazla yoksa ödeyeceğiniz kiranın en az 3 katı kredi ödemeniz gerekiyor. Malum faiz oranları aldı başını gitti.Kiraya verecek olduğunuz ücreti krediye verip ev sahibi olmak bana göre daha mantıklı. Dolu borcun içinde olmasaydık yapacağımız tek şey bu olurdu... Evin konumu, rutubet durumu vs sorun teşkil etmiyorsa alın derim zamanla kendiniz içini istediğiniz gibi yaparsınız. Büyük küçük bakmayın. Konumu iyi ise zamanla o evi satar başka bir ev alabilirsiniz... Büyük paralara kiraya çıkacağma 3-5 yıl kira öder gibi kredi öderim kendi evimde otururm daha iyi diye düşünüyorum ben...
ev alacaksanız dikkat etmeniz gerekenleri yazayım siz ona gore karar verın..Merhabalar,
3ay sonra düğünüm olacak biz nişanlımla kiralık daire bakmaya başladık fakat o kadar yükselmiş ki kiralar inanamadık artık bizde oturduk düşündük ve bütçemize uygun bir ev alalım dedik hesapladık ödemeleri vs ve bir ev bulduk 144.000 tl bahçe katı sıfır bina biraz küçük ama idare eder bizi diye düşünüyoruz ama ben biraz kararsız kaldım acaba acele mi ediyoruz kafam çok karıştıAcaba beklesek mi?
sizin orası neresı bizim burda deniz yok bişey yok adam gibi çok iş imkanı yok küçük ilçe sıfır evler ortalama 250bin.paris gibi burası paris.
toki yok bizim ilçede.balıkesir civarı evet.balıkesirın de merkezında toki olsa da yine pahalı evler anlamış değilim.balıkesir ya da civarı mı ora?
orada da sokağa bakan bina yeni diye 300.000 diyolar şaşırmışlar
ne site ne bişey var halbuki
Var canım var bende 3. Kat 15 dairelik bir apartmandan 3 artı 1 bu fiyata en çok 150 bin alıyorum tasinicazne kadar ucuz bir ev
herhangi bir sorunu olmasın
bu devirde bu kadar ucuza ev kaldı mı ki
Bekle aslinda binalara arsadan giriceksin daha uygun oluyo 20 bin lira oynuyo nerdyseMerhabalar,
3ay sonra düğünüm olacak biz nişanlımla kiralık daire bakmaya başladık fakat o kadar yükselmiş ki kiralar inanamadık artık bizde oturduk düşündük ve bütçemize uygun bir ev alalım dedik hesapladık ödemeleri vs ve bir ev bulduk 144.000 tl bahçe katı sıfır bina biraz küçük ama idare eder bizi diye düşünüyoruz ama ben biraz kararsız kaldım acaba acele mi ediyoruz kafam çok karıştıAcaba beklesek mi?
Merkeze 15 dakika 250 bine dubleks ev var burdasizin orası neresı bizim burda deniz yok bişey yok adam gibi çok iş imkanı yok küçük ilçe sıfır evler ortalama 250bin.paris gibi burası paris.
biz de evlenırken alsaydık sımdı 3 yılımız bıtecektıMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?